Koeienstront

Dogboek > Koeienstront

Hoi Allemaal,

Ik wilde jullie even een leuk verhaal vertellen, onze lieve Amy heeft weer iets uit gehaald, we zijn met haar wezen wandelen bij de Waal, bij ons in de buurt, toen kwam mijn man op het idee, om door een weiland terug te wandelen, dus Amy voor ons uit het weiland in, wij kwamen iets later, en toen we bijna bij het weiland waren, waren we Amy kwijt, wij haar roepen, en roepen, ze reageerde na drie keer roepen, en toen ze boven het gras uit kwam, schrokken we van Amy, ze was niet meer wit, maar bruin en ze stonk enorm, jullie kunnen dus wel raden, waar Amy in heeft liggen rollen, ja zeker, in een koeienvlaai, die ook nog erg vers was, dus wij zijn niet meer verder door dat weiland gelopen, maar we zijn terug naar het water gelopen, en ik heb Amy daar enig sinds schoon proberen te spoelen, gelukkig was het warm weer, en waren we niet met de auto, thuis aan gekomen heb ik haar meteen in de douche gedaan en helemaal schoon gewassen, verder had Amy een enorm plezier in dat weiland, vooral het rollen in de koeienvlaai.

Ik denk er nog iedere dag aan, en elke keer moet ik weer denken, aan die enorme glimlach om haar mondje, helaas heb ik er geen foto van kunnen maken.


Groetjes Sonja en de hondjes.

Door honden page profiel Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy.Sonja, John, Iggy+ ,Chelsea en Amy. op 15 mei om 18:31 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Over:

  • Amy

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij Koeienstront


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^