HondenPage baasje Cheyenne

Wat schreven de vrienden van Cheyenne op het forum

honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
" Dat dus . Of de vereniging even bellen  "Thara   Oke heb net de vereniging gecontacteerd via email d(^_^)b
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
@Arran & Aedon Ik zal het eens navragen want daar heb ik zelf geen idee van. Zou inderdaad wel een optie kunnen zijn. Dankjewel ????
honden page profiel silke & woody silke & woody schreef in Fokker draadharige fox terrier
Hallo iedereen, Mijn oma haar hondje is recent overleden en ze zou graag terug herzelfde ras hebben mits ze hiermee al jaren gekend is. Maar het probleem is nu dat haar huidige fokker ermee gestopt is en we nergens anders nog één vinden behalve broodfokkers. Het maakt niet uit hoever we uiteindelijk zouden moeten rijden ( toch liefst Belgie, Nederland en Duitsland). Ik hoop op deze manier toch nog een fokker te kunnen vinden want op google vond ik er toch niet meteen. Alvast bedankt voor jullie antwoord! Mvg, Silke & Woody
honden page profiel Lopes Lopes schreef in Lieve en knappe stafford dame
Deze knappe en lieve dame zoekt haar forever home ! Ze is een Stafford teefje van 2 jaar jong en vol energie Haar karakter is erg interessant voor iemand die graag onderneemt en bezig is met zijn of haar hond.Bal spelletjes en stokken gooien is 5 sterren aandacht ! ( loopt alleen los op gesloten erf ) Hier kan ze helemaal in op gaan en voluit van genieten.Ze is dan ook makkelijk te prikkelen voor training en leer spelletjes.Andere honden vind ze erg interessant en zijn buiten huis geen probleem.In huis vind ze het vaak wat minder leuk en voelt ze zich gauw buiten gesloten waardoor ze jaloers kan reageren. Hierdoor is de wens ontstaan om haar te plaatsen in een gezin of bij een stel zonder andere huisdieren.Kinderen is geen probleem zolang ze groot genoeg zijn voor haar. ( ze doet kinderen niks maar door haar enthausiasme kan ze soms iets te druk doen voor kleine kinderen )In huis is ze energiek en kijkt ze graag tv ! Maar als haar omgeving rustig word gaat ze zelf ook haar plekje zoeken om lekker te slapen. Ze slaap snachts graag in de bench en slaapt dan de nacht door als een roosje.Ze is in huis waaks en zal de baas het direct laten weten als er wat is.Naar mensen en vooral de baas is ze trouw en elke dag vrolijk en liefdevol !Op dit moment kan ze helaas niet de aandacht krijgen die ze nodig heeft om haar energie te uiten en daarom word ze herplaatst, denk jij dat je haar genoeg liefde en aandacht kan bieden en zoek je een vriendinnetje voor het leven ?! Neem dan even contact op en wie weet kunnen we kennismaken ! Ze is gesteriliseerd , heeft een paspoort incl chip en is volledig geënt 
honden page profiel yvonneyvonne schreef in Mudi ervaringen
Wie heeft er ervaringen met de Mudi? Op een of andere manier trekt dit ras mij enorm aan, en ik wil er graag meer over horen d(^_^)b
honden page profiel yvonneyvonne schreef in Gratis af te halen Puppie ren
ooh ik zou die heel erg graag over willen nemen! :-D Heb je een mailadres zodat we kunnen afspreken?
honden page profiel yvonneyvonne schreef in Mijn langverwachte bordermeisje: Blisse UPDATE: puppy reünie + foundation graduation !
hoe heet deze vachtkleur die zij heeft?
honden page profiel yvonneyvonne schreef in Werk en hond
" Ik werk in de gehandicaptenzorg net zoals jij gedaan hebt. Ideaal, vaak overdag eens vrij. Soms korte diensten, soms lange diensten. Misschien kun je daar in Zeeland ook weer terug de gehandicaptenzorg in, of evt de ouderenzorg of thuiszorg? "Ruby88  Hoe doe je dat dan met diensten van 6 of 8 uur?
honden page profiel yvonneyvonne schreef in Werk en hond
Dag allemaal, Ik ben mij goed aan het voorbereiden op de komst van een hond. Nu ga ik over een jaartje verhuizen naar zeeland en dus ga ik ook opzoek naar een baan daar. Maar ik ben benieuwd wat voor een werk doen jullie? En hoe is dat te combineren met je hond? Tips voor eventueel soorten werk? Ik kom uit de gehandicaptenzorg maar sta voor veel open. Aangezien ik nu de kans heb zoek ik het liefst meteen een baan die goed te combineren is met mijn hond. Groetjes
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Chihuahua gaat bijna bevallen
Heel spannend! Hopelijk verloopt alles goed 
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Help aub, ik weet het niet meer...
Heb even de rest van de reacties niet gelezen maar waarom laat je toe dat ze mee mogen naar de deur om mensen te begroeten?  Die vond ons zit gewoon in de woonkamer achter een traphekje.  Ik wil dat overenthousiaste gedoe niet aan de deur.    Zou daar dis sowieso mee beginnen. Niet meer mee naar de deur nemen.
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Chihuahua gaat bijna bevallen
"  Zoals je ziet is het eerste gedeelte van mijn bericht gericht op de ts en niet naar jou, dus dat mag wel een toontje lager.  Daarnaast, heb jij een wetenschappelijke bron waarin wordt bewezen dat pups zich aanpassen aan de ruimte die ze hebben in de baarmoeder? Je moet niet vergeten dat juist met een groot aantal de moederhond het een stuk zwaarder zal hebben mentaal gezien. Zeker als we spreken over een hond die mentaal nog niet volgroeid is. " J & O   Ik denk dat je eerst beter moet gaan lezen voordat je zelf een belerende toon aan slaat.  Je bericht komt als mosterd na de maaltijd. 
honden page profiel yvonneyvonne schreef in Hollandse Herder
iemand nog tips voor fokkers=
honden page profiel yvonneyvonne schreef in Hollandse Herder
" Misschien dat je voor meer info en ervaringen hier kan kijken: https://www.facebook.com/groups/432375700144893/ "Kirra  Ja bedankt daar ben ik al een poos lid van
honden page profiel yvonneyvonne schreef in Hollandse Herder
" Ik sta op de wachtlijst voor een Hollandse Herder langhaar!    Heerlijke honden, erg werklustig, en hebben lekker veel humor.  De Hollanders die ik heb gezien, waren vriendelijk en sociaal. Een beetje onstuimig soms, maar heel lief.  De reuen kunnen wat machogedrag vertonen.    Ik heb ook een workshop schapenhoeden gezien met Hollanders, en dat was werkelijk prachtig om te zien. "Tamara, Aiden & Abby  Wat gaaf! Dat is toch wel heel wat anders dan de Tamaskan. Ik ben wel heel benieuwd waarom je nou precies voor de Hollander gaat :-D De ervaringen die ik tot nu toe met Hollanders heb (niet veel) zijn ook erg positief geweest, vandaar mijn interesse, en ik vind ze prachtig, en allround. Dat trekt mij aan d(^_^)b
honden page profiel yvonneyvonne schreef in Hollandse Herder
Hallo allemaal, Ik ben me aan het verdiepen in de Hollandse herdershond (korthaar), ik vind het namelijk een geweldig ras. Er zijn hier volgens mij niet heel veel eigenaren van een Hollander, maar wil iemand zijn/haar ervaring delen?! d(^_^)b Ook andere info, of tips voor fokkers etc. zijn welkom! Uiteraard ken ik de site van de rasvereniging al.
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Dag Tuttie
Dank jullie wel. Het voelt nog als de dag van gisteren    Jij ook heel veel sterkte Marry!
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Dag Tuttie
Vandaag is het een half jaar geleden dat je ons onverwacht verliet. Er gaat geen dag voorbij dat ik niet aan je denk...   Wat zou ik je graag nog een keer willen knuffelen en zeggen hoeveel ik van je hou.  Tuttie ik mis je zo. 
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Stinken
Zoals eerder gezegd zijn de kosten geen probleem!  Ben ook nog niet zo heel lang geleden m'n meisje verloren dus ook daar kan ik over meepraten helaas. Daarnaast een aantal jaren geleden ruim 2000 euro gespendeerd om een poging te doen onze kat te redden wat helaas niet gelukt is.
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Stinken
Ja gedaan voordat ik naar de dierenarts ging. was netjes 38.4
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Stinken
Wat ik me afvraag is of je dan ook geen andere dingen zou moeten merken?   zoals braken, diarree, lusteloos enz.    Kan er zoiets sluimeren wat wel te zien is in het bloed maar niet "zichtbaar" is.    Zal inderdaad van de week nog even bellen en het aan de dierenarts zelf vragen. 
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Stinken
Ik wil geen discussie starten over het wel of niet behandelen van kanker. Dat is niet aan de orde.   Er is naar niks anders gekeken dan zijn tanden. Had ook afspraak bij de assistente en niet bij de dierenarts. Had niet het idee dat ze heel kundig was vandaar de vraag of bloedonderzoek nut heeft. Ik wil niet onnodig geld uitgeven en onnodig in hem laten prikken.    Hij krijgt trouwens kvv.
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Stinken
Hij is net 6 geworden. Kanker zou ik niet behandelen. zou er wel alles aan doen om het hem comfortabel te maken maar zou niks uitstellen. Nu ga ik daar niet vanuit in ieder geval. Voel ook nergens bultjes.   wel heftig hoor lymfeklierkanker   
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Stinken
Geld is geen probleem verder.  Staat meer dan zat op zijn rekening maar ik hou niet van geld weggooien, dat bedoelde ik 
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Stinken
Nu al een tijdje stinkt Djago behoorlijk uit z'n mond. Laatst bij de dierenarts geweest en de tanden zagen er allemaal goed uit. Iets tandsteen verwijderd maar verder alles oké.   Nu raadde de assistente aan om bloedonderzoek te doen. In eerste instantie leek me dat nogal overdreven omdat ie verder wel vrolijk is en speelt.  Maar begin er toch steeds vaker aan te denken om het wel te doen.   Heeft dit meerwaarde?  Of is het geld weggooien?    Moet er wel bij zeggen dat ie soms ook wel chagrijnig kan zijn en soms gromt om de meeste idiote dingen.    Iemand tips wat verstandig is?
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Jayla heeft lymfeklierkanker
Ontzettend verdrietig  heel erg veel sterkte!!
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in onbekende kat miauwt bij mij voor de deur
Als je hem binnen laat en de dierenambu belt dan kunnen ze ter plekke kijken of ie gechipt is. hoef je ook niet zelf naar asiel te rijden. 
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Zwangere puggle
Is een grapje mag ik hopen    als het wel zo is...natuurlijk kan ze niet normaal bevallen.  Heb je gezien wat voor een hond een landseer is??
honden page profiel B met D&A†B met D&A† schreef in Pup naar kinderdagverblijf?
Ik zou het persoonlijk niet doen. tenminste niet gelijk als eerste kennismaking met zoveel kinderen.  Veel te overweldigend voor zo'n klein hondje al die kids. Zou er voor kiezen om voor die tijd langs te gaan als er buiten gespeeld word en dan van een afstand gaan kijken zodat de pup de tijd krijgt alles te observeren. En dan kijken hoe ze er op reageert.    Maar zou haar niet gelijk in een klas zetten met allemaal kinderen die haar dan ook nog eens moeten gaan aaien. 
honden page profiel Lopes Lopes schreef in Honger?!
Thanks voor de tips tot zover! Ik ga maandag even met de dierenarts in overleg en kijken wat ze zeggen Farmfood botten eet ze al willemijn :), meestal kauwt ze eerst zo'n beetje de helft op en bewaart hem dan voor de volgende dag 
 

Vrienden van Cheyenne

honden foto van Bernadette en Boemerhonden foto van ukkiehonden foto van nora jazzy en poppyhonden foto van Lotte & Lizzy ~honden foto van Mellehonden foto van Lopes honden foto van Tim † Yoran Rixthonden foto van Sandrahonden foto van linhonden foto van Sproethonden foto van daniellehonden foto van Inahonden foto van Charlotte, Marcel, James, Arthur & Gracehonden foto van Ronica & Festerhonden foto van silke & woody honden foto van yvonnehonden foto van B met D&A†

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^