HondenPage baasje heleen lowiessen

Wat schreven de vrienden van heleen lowiessen op het forum

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Rashonden in kennel zielig?
Ligt aan het ras van de honden. Sommige rassen zijn dolgelukkig buiten op een groot stuk grond. Zij worden later dan ook het liefst werk- of waakhonden. Maar persoonlijk geef ik de voorkeur aan fokkers die hun honden ook binnenshuis laten wennen aan het gezinsleven. Daar mijn hond ook deel uit maakt van het gezin, in een rijtjeshuis, in een woonwijk. ;-)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Gladde vloer oplossing voor onze nieuwe pup?
Een grote hond kan wel degelijk gewrichtsproblemen ontwikkelen als hij steeds uitglijdt of bijv. al als hij één keer verkeerd onderuit gaat. Ik zou ook een stuk vloerbedekking of een vloerkleed neerleggen. Kleden gaan alsnog glijden. En inderdaad aanleren dat hij rustig is in huis. Maar ja dat heeft wel even tijd nodig. Je maakt mij niet wijs dat een hond niet op een parketvloer, zeil of plavuizen kan lopen omdat hij van deze ondergrond gewrichtsproblemen krijgt. Dat heb ik echt nog nooit gehoord. Bijna alle hondeigenaren die ik ken hebben dan ook een gladde vloer, alleen al vanuit hygienisch oogpunt. Dat het voor een hond prettiger is om een vloerkleed uit tapijt te hebben begrijp ik.
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Joehoe Morris is toch weer een jaartje ouder geworden! 5 jaar!
Lieve Morris! Gefeliciteerd nog met je verjaardag! Ik hoop dat je lekker verwend ben door je baasjes!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Gladde vloer oplossing voor onze nieuwe pup?
Een hond krijgt geen last van gewrichtsproblemen van een gladde huiskamervloer. Ze moeten alleen leren dat ze in huis niet kunnen rennen en dus met beleid moeten rondlopen. Opzich is dat na 3 glijpartijtjes al wel duidelijk! ;) Zo zijn ze lekker rustig in huis en het is een heel koddig gezicht! Hahaha!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Gladde vloer oplossing voor onze nieuwe pup?
Wij hebben plavuizen en een houten vloer. Toen Bram klein was gleed hij hier en daar wel eens uit, maar nooit zodanig dat het zielig was. Wij hebben er nooit iets speciaals voor gedaan. In het zitgedeelte van de woonkamer ligt een vloerkleed. ;-)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Kinderen op HP
Dat de kinderen zich veilig kunnen bewegen op internet vind ik een taak van de ouders. Je kind voorlichten en controleren. Een leeftijd op het profiel neerzetten bevestigd voor 'verkeerde mensen' alleen maar dat ze inderdaad naar foto's van minderjarigen zitten te kijken. Ik mag hopen dat de jongeren hier de Modjes en/of de ouders weten te benaderen wanneer zij te maken krijgen met ongewenste opmerkingen/mailtjes. Meer kun je er niet tegen doen :-)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Mijn hond van 1 jaar valt jongere honden aan
Als honden agressief gedrag vertonen richting andere honden en je trekt deze weg, geef je onbewust het signaal aan dat ze inderdaad uit moeten kijken voor andere honden. Zo hou je helaas dit agressieve gedrag in stand. Je moet ze voortaan niet meer wegtrekken maar afleiden en zo de cirkel doorbreken.
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Kinderen op HP
Hmm..Ik vind dat zolang hier ook volwassenen met een IQ van -10 berichten mogen plaatsen, kinderen dit ook mogen. Er is niets mis met een kind die serieuze vragen stelt. Juist leuk. (Misschien komt dat ook wel een beetje omdat ik juf ben.) Wanneer kinderen irritant gedrag gaan vertonen vind ik wel dat ze een waarschuwing en zo niet een ban moeten krijgen. Voor gekkepraat heb je tot op zekere hoogte de koffiehoek, en anders de eigen Hyvespagina! Maar dit is niets verschillend met de manier waarop ook met de volwassenen zou moeten worden om gegaan.;)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in wij gaan verhuizen naar een bovenwoning
Een blij baasje is een blije hond. Als je je miserabel voelt in je oude huis moet je lekker voor jezelf kiezen en in een fijn apartementje gaan zitten. Jouw gezondheid en welzijn is héél belangrijk. Die positieve energie straal je ook weel uit naar Jazzy en Poppy!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Wat je ze allemaal niet kunt leren...
Gaaf gephotoshopped! d(^_^)b Lijkt net echt!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in wij gaan verhuizen naar een bovenwoning
Ben je gek, jij bent een kanjer dus die honden komen niets tekort! Ik wens je veel plezier, geluk en gezelligheid in jullie nieuwe huis toe! d(^_^)b
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in mijn oude vriendinnetje
Ahhh, wat een lieve foto! d(^_^)b
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Teken doden na verwijderen
Op een plakbandje, dubbelvouwen en een flinke pets erop!! d(^_^)b Knappe teek die dan de prullenbak nog uit weet te klimmen!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Aan alle NIET serieuze hondeliefhebbers!
@Mandy;Ik dacht dat die smiley's een betekenis hadden?! Hoe bedoel je?
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Aan alle NIET serieuze hondeliefhebbers!
Belachelijk dat met elkaar aanvalt op gebruik van spelling en interpunctie. Jullie moeten je diep schamen.. Verbeteren doe je maar in deze klaslokaal. Mensen zitten niet op dit forum om voor spelfouten op hun vingers getikt te worden. Moet niet gekker worden hier.. Ergeren aan die topics doe ik al jaren. Je raakt er getraind in! Ik reageer dan ook alleen nog op topics die ik interessant vind en van bekende snoeten! :-)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Uitslag van vuile pens???
Hahahaha! :')
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Uitslag van vuile pens???
Brrrr.. geen idee! Je kunt het beste niks erop smeren en zo min mogelijk eraan pulken. De hondjes na het eten van de pens nog wel oké?
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Hoe lang ben je al op HP
Ik ben al zeker 3 jaar zo'n beetje standaard op HP te vinden. Bevalt me nog steeds prima! :D
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Grappige (Mislukte) Honden foto's
http://i889.photobucket.com/albums/ac96/MandyHaasbroek/CIMG1030.jpg
honden page profiel goofie goofie schreef in Hoe heet jullie jack?
die van mij heet goofie
honden page profiel goofie goofie schreef in hoe oud is je hond?
goofie 1jaar en een half
honden page profiel goofie goofie schreef in hoe oud is je hond?
goofie 1jaar en een half
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Staand poepen!
P.s. Bram is anderhalf jaar geleden geholpen. Het zou max. een half jaar werken maar het uitwerken duurt nu al zeker een jaar. ;-) Dus de ongewenste gedragingen zijn met training goed aangepakt. Hij is een makkelijke, fijne hond die ondanks zijn seksuele frustraties geweldig luisterd. Dus wat dit nu weer is.. Mss dat na 400 plasjes hij maar begint te poepen bij gebrek aan.. Hahaha!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Staand poepen!
Bram is chemisch gecastreerd en was een erg stabiele hond. Nu het uitwerkt heeft hij inderdaad veel last van zijn hormonen. Definitief laten helpen zit in de planning want hij is erg treurig en gefrustreerd. Maar ik zou niet weten wat ik hier aan kan doen. Direct naar een arts of homeopaat vind ik wel heel erg drastisch. Zal de da morgen wel eventjes bellen. Denk dat het hormoongerelateerd is.. Haha, echt weer wat voor Bram zoiets geks! ;)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Staand poepen!
Nouja! Ik weet gewoon niet meer hoe ik het moet aanpakken. Bram gedraagt zich sinds de castratie is uitgewerkt zó vreemd! Nu dit weer.. Hij poept zoals hij plast! Struikje zoeken, poot omhoog en.. Poepen! Om gek van te worden nu hij net een kuurtje heeft gekregen. Het loopt zo, door zijn lange vacht, langs zijn poot naar benee.. Pffh! Wat moet ik nou!? Ik beloon hem als een gek als hij normaal poept. Maar hij snapt het gewoon niet! En hij is zo treurig als hij onder zit! Help!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Hoe kan ik mijn moeder overhalen tot een hond?
Je moeder geeft aan dat een hond in huis halen niet haalbaar is. Ik denk dat je je er gewoon bij neer moet leggen en pas aan een hond moet gaan beginnen als je hier wel voldoende tijd voor hebt. Iemand een dier opdringen is niet realistisch. Daar krijg je alleen maar een ongelukkige hond & moeder van.. En ik geloof niet dat dat de bedoeling is....... Ga lekker bij je vriendinnetje spelen als je graag een hondje wilt. :) Da's toch ook gezellig?
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in kledingwinkel
Ik vind iemand veroordelen iets anders als je mening verkondigen. Ik vind kleding voor honden afgrijselijk, maar niet iedereen die zijn honden iets aantrekt is afgrijselijk... :-)
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in kledingwinkel
Hier wat familie van Bram http://www.google.nl/imgres?imgurl=http://1.bp.blogspot.com/_m42tZ2juZNg/SuNGsJtXxZI/AAAAAAAADvs/T0JUpmKNmCY/s400/Scout%2Bthe%2Bbee&imgrefurl=http://scottishterriers.dognewsandinfo.com/2009/10/two-great-dog-walking-accessories-etc.html&usg=__M75jdszfgSNI0pzMpSQDmQ1EVQE=&h=300&w=400&sz=20&hl=nl&start=0&zoom=1&tbnid=HJTklBIll7Z8kM:&tbnh=146&tbnw=205&ei=U1FkTYS3HJGaOoqtqckN&prev=/images%3Fq%3Dwheaten%2Bdressed%2Bup%26um%3D1%26hl%3Dnl%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D592%26tbs%3Disch:1&um=1&itbs=1&iact=hc&vpx=358&vpy=87&dur=1029&hovh=194&hovw=259&tx=182&ty=112&oei=7lBkTY6dJoLsOa32ncIJ&page=1&ndsp=18&ved=1t:429,r:1,s:0 http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcTqduuZS5-PavB3v0Ij1Wk-V-1TgDnIY35RuPWuee081e30NOWs http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQUGym5z2-iglurvLqWu5QVvq7jglYFbDCOB0OQHNjs9bj2ints http://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcThLrg9e0tBcB0Aa0xY8vCoUov609orE7dSS6H_E9iViOCD4Tm5 http://1.bp.blogspot.com/_m42tZ2juZNg/SuNGsJtXxZI/AAAAAAAADvs/T0JUpmKNmCY/s400/Scout+the+bee
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Welk liedje heeft voor jullie een betekenis bij het verwerken bij dood van jullie hond
Wish you were here - Pink Floyd With or without you - U2 Moonlight sonata - Beethoven Big love - Fleetwood Mac Book of love - Peter Gabriel Always with me, always with you - Joe Satriani Slow dancing in a burning room - John Mayer Outside - Staind So far away - Avenged Sevenfold In this river - Black Label Society Allemaal liedjes waarbij ik denk aan degene die ik ben verloren waar ik intens veel van hield. #tevensluistertips!
honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. schreef in Zou graag een husky maar eerst moet ik meer informatie hebben
Wat je misschien kan helpen is eens kletsen met een fokker, of naar een bijeenkomst gaan van 'het ras'. Daar kun je lekker even knuffelen en alle vragen die je hebt stellen. Ze willen je vast met alle plezier vertellen over de schitterende honden en hun bijbehorende plusjes en minnetjes! Vrijblijvend! ;)
 

Vrienden van heleen lowiessen

honden foto van Mandy & Bram.honden foto van Anna & Toshonden foto van bets-bean&raiderhonden foto van Sasja honden foto van goofie

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^