Puppy vermelding van Yara's Pride

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Yara's Pride geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Yara's Pride zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Zwitserse Witte Herdershond puppy's van Yara's Pride

Puppy's
Ras Zwitserse Witte Herdershond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 25 oktober om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Yara's Pride
Beschrijving: Alle pupjes hebben inmiddels een baasje. Op 16 november zijn er 7 pupjes geboren. Zowel vader als moeder zijn langstokhaar en hebben beiden uitstekende gezondheidsuitslagen. De pups zijn in de huiskamer geboren en zullen daar ook opgroeien samen met onze katten. Indien u interesse heeft in een pupje kunt u contact met ons opnemen.

Contact
Website: http://www.witteherderyaraspride.nl
Telefoon: 0318-516949

Adres
Woonplaats: Veenendaal

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Yara is nu 4,5 jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Zowel de vader als de moeder zijn getest op Hd/Ed/Dm/ Alles uitslagen zijn goed. Ook de Mdr1 uitslag is normaal. Ook is er Dna geregisterd.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden onderzocht door de dierenarts krijgen de nodige inentingen, er wordt dna afgenomen en geregisteerd. Zij worden gechipt en meerdere keren ontwormd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
tussen de 7 en 8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1 of minder

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huis op samen met ons en onze katten.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Yara's Pride bekijk de gehele fokker vermelding van Yara's Pride

Zwitserse Witte Herdershond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Zwitserse Witte Herdershond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ED
- HD
- MDR1

Alle advertenties van Yara's Pride

25-10 Zwitserse Witte Herdershond pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^