Puppy vermelding van van "Pride of Heaven"

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat van "Pride of Heaven" geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje van "Pride of Heaven" zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Yorkshire Terrier puppy's van van "Pride of Heaven"

Puppy's
Ras Yorkshire Terrier
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 02 januari om 02:02

Kennel
Kennelnaam: van "Pride of Heaven"
Beschrijving: Ik heet Royce Basil Goldstar en zoek een fantastisch speelkameraatje. Wat ik ben, ik ben een raszuivere Golddust Yorkshire Terriër waar er nog maar heel weinig van zijn in Nederland. Ik ben kerngezond zegt de dierenarts, heb mijn jaarenting gehad, regelmatig ontwormd en ben gechipt, heb geen levershunt en geen puppy patella luxatie (graad 0). Ik ben geschikt als dekreutje maar mag ook als familiehondje weg. Als je mij op tijd naar buiten laat ben ik zinnelijk, ik loop mee aan een tuigje. Wat ik nog wel kwijt wil is dat ik een ondernemend mannetje ben dat heel graag buiten is om te ravotten, dus een tuintje is helemaal fantastisch. Ik ben in huiselijke kring opgegroeid en ook met andere honden. Mamma en pappa zijn van een zeer goede en beste lijn en hebben geen erfelijke ziektes. Mijn koffertje staat al helemaal ingepakt en klaar en er zit in: Eu paspoort Gezondheidsverklaring Levershunt test Stamboom (wordt nagezonden) Heel leuk puppy pakket Koopovereenkomst Het is het tweede Golddust Yorkshire Terriër nestje in Nederland van de kennel “Pride of Heaven”. De pups zijn getest op levershunt. Ook zijn de ouders via DNA op rasechtheid getest en zijn beiden Yorkshire Terriërs bevonden. De ouders hebben verschillende Kampioenshap Certificaten met de beste beoordeling in Duitsland en België. Vader en moeder zijn beide van een zeer goede lijn! Moeder is Biewer YT en vader is een Golddust YT De Golddust Yorkshire Terriër is kort na het mooie Biewer Yorkshire Terriër á la Pom- Pon ontstaan, welke op haar beurt weer afstamt van de Yorkshire Terriër. Het zijn dus Yorkshire Terriërs maar dan in andere kleuren. Zowel de Biewer als de Golddust zijn ontstaan in Duitsland. De Biewer is sinds 1987 als erkend ras opgenomen bij de Internationale Biewer Club (IBC) van ACH-L e.V en de Golddust is sinds 2007 een erkend ras. Dit geld alleen in Duitsland en een paar andere landen waaronder de USA, ze zijn niet FCI erkend, en bij de UCI daar is men mee bezig om ze erkend te krijgen. Ik fok volgens de standaard van de echte Golddust YT fokker Mevr Sánchez-Meyer. Omdat het nog een heel exclusief soort is waar er nog zeer weinig van zijn, om een goed, sterk en gezond nestje te fokken is de pup niet goedkoop. Beide ouders zijn super gezond. Heeft u nog vragen of wil je meer weten over deze prachtige Golddust Yorkshire Terriërs neem gerust contact op. Laatste foto aktueel.

Contact
Website: http://prideofheaven.weebly.com
Telefoon: 0031857857067

Adres
Woonplaats: Groot Ammers

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Al mijn hondjes zijn super gezond en hebben geen erfelijke aandoeningen. Vanaf 1,5 jaar zijn ze pas oud genoeg om met de meisjes te fokken.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De honden worden regelmatig door de dierenarts onderzocht en jaarlijks gecontroleerd op patella luxatie.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden op levershunt en puppy patella luxatie onderzocht en getest. Ze krijgen op tijd de entingen (6, 9 en 12 weken) en worden op tijd ontwormd (2, 4, 6, 8, 10, 12 en 16 weken)met 6 weken worden ze gechipt en krijgen hun EU paspoort.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
de pups mogen vanaf 10 weken het nestje verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Er wordt eens in de 1,5 jaar 1 nestje van een teefje gefokt als de gezondheid het toelaat.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien in huiselijke kring op en kunnen vrij in en uit lopen.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Yorkshire Terrier puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Yorkshire Terrier en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

van van van van van van van van van van van

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- Hartafwijkingen
- kaak en gebitsafwijkingen
- levershunt
- Patella luxatie

Alle advertenties van van "Pride of Heaven"

02-01 Yorkshire Terrier pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^