Puppy vermelding van Van 't Buske

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Van 't Buske geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Van 't Buske zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Stabyhoun puppy's van Van 't Buske

Puppy's
Ras Stabyhoun
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 10 april om 13:13

Kennel
Kennelnaam: Van 't Buske
Beschrijving: Uit ons Leafke nest is nog één reutje beschikbaar. Het nest is geboren op 7 maart 2012 De pups worden uitstekend gesocialiseerd, groeien in huis op en zijn ontwormd, ingeënt en behandeld tegen vlooien als ze gehaald mogen worden. De pups mogen vanaf de eerste week mei naar hun nieuwe eigenaar. Behalve de stamboom krijgen de nieuwe eigenaren ook voeding, een halsband en een lijntje, speeltjes en kauwmateriaal mee en natuurlijk heel veel informatie en foto's.

Contact
Website: http://www.vantbuske.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Duiven

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Imre, de moeder van de pups is 5.5 jaar. Het is haar derde nestje. Ze is heel slim en echt mijn maatje. Met haar doe ik aan jachttraining en af en toe gaan we mee op jacht.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Imre is getest op HD Ze had HD A

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden niet getest tenzij daar de noodzaak toe is en die is er bij dit ras niet. Wel worden ze ingeënt en ontwormd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Als de pups 7.5 weken zijn mogen ze naar de nieuwe eigenaar.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Er wordt maximaal 1 nest per jaar gefokt maar meestal minder.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in onze woonkamer en leren alles van het gezinsleven. Ze worden uitstekend gesocialiseerd.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Stabyhoun puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Stabyhoun en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Van 't BuskeVan 't Buske

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Van 't Buske

10-04 Stabyhoun pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^