Puppy vermelding van Baeten

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Baeten geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Baeten zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Rottweiler puppy's van Baeten

Puppy's
Ras Rottweiler
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 17 juli om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Baeten
Beschrijving: Wij hebben nog 2 rottweilerteefjes te koop. De pups zijn geboren op 16/06/2014. Dit is het 2de en laatste nest van onze teef Marley. Als de pups het nest mogen verlaten zijn ze ontwormd (2, 4 en 6 weken met dogminth), ingeënt (eerste puppyvaccin), gechipt en hebben een Europees paspoort. Toekomstige eigenaars krijgen van ons ook een groot Hills puppypakket mee. De teef is een week voor het werpen begonnen met puppyvoer (Hills puppy medium) om een meer energierijkere melk te produceren. Tevens is zij een week voor en na het werpen ontwormd geweest met cestem (tegen spoel-, haak-, rond- en lintwormen) De pups groeien op in een huiselijke omgeving dit wil zeggen dat ze de eerste 8 weken in contact komen met andere mensen, honden en kinderen. Zo kunnen ze naar hartelust spelen en toch bepaalde sociale waardes opsteken. De pups krijgen Hills puppy large breed brok te eten. Op de foto's zie je onze teef Marley en de reu Caido staan. Marley is bij ons te bezichtigen en Caido is te bezichtigen op afspraak. Hij werkt als therapiehond bij kinderen. We weten van het vorige nest dat de pups zullen uitgroeien tot mooie grove honden met een super karakter. De pups mogen vanaf 11 augustus weg. U mag altijd vrijblijvend komen kijken in Bree, Limburg, België. Voor meer info offoto's mag u altijd een mailtje sturen. Trefwoorden: rottweiler, pups, puppy's, puppies, rottweilerpups, rottweiler pups

Contact
Website: http://
Telefoon: 0032479658824

Adres
Woonplaats: Opitterkiezel 59

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze teef Marley en de reu Caido zijn 5 jaar.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Niets

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Als de pups het nest mogen verlaten zijn ze ontwormd (2, 4 en 6 weken met dogminth), ingeënt (eerste puppyvaccin nobivac puppy), gechipt en hebben een Europees paspoort. Toekomstige eigenaars krijgen van ons ook een groot Hills puppypakket mee.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 weken. Dit is op 11 augustus

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dit is het 2de nestje op 2 jaar. Tevens ook het laatste

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in een huiselijke omgeving dit wil zeggen dat ze de eerste 8 weken in contact komen met andere mensen, honden, auto's, tuin, en kinderen.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Rottweiler puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Rottweiler en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

BaetenBaetenBaeten

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Baeten

17-07 Rottweiler pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^