Puppy vermelding van Wiggly Scamp's

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Wiggly Scamp's geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Wiggly Scamp's zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Old English Sheepdog puppy's van Wiggly Scamp's

Puppy's
Ras Old English Sheepdog
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 02 juli om 02:05

Kennel
Kennelnaam: Wiggly Scamp's
Beschrijving: Wij verwachten rond 15 april 2017 puppys van onze Ivy. Vader en Moeder zijn beide internationaal kampioen en hebben beiden heerlijke, open, spontane en lieve karakters. U kunt vrijblijvend bij informeren. Volg svp onze website: www.wigglyscamps.nl Uiteraard bent u ook altijd welkom zonder verplichting om gewoon eens met onze honden te knuffelen en ze kennen te leren.

Contact
Website: http://www.wigglyscamps.nl
Telefoon: 077-3736213 of 06-52010411

Adres
Woonplaats: Tegelen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Moeder wordt in mei vier jaar. Het is haar eerste nest. Vader is zes jaar. Naast dat ze beiden internationaal kampioen zijn en Ivy ook nog Europees kampioen zijn het heerlijke honden met een uitgesproken lief karakter. Wij vinden het een schitterende kombinatie.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Vader en Moeder: Beiden de beste Heupuitslagen dus HD-A. Beiden geen erfelijke oogafwijkingen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Puppies worden drie keer ontwormd en krijgen alle entingen die nodig zijn.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Niet eerder dan met 8 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij fokken gemiddeld 1 nestje per 2 jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
In huiselijke kring tussen al onze andere honden. Vanaf drie weken kunnen puppymensen elke week op bezoek komen en leren de puppies hun geur al kennen. Omdat Annemarie, de fokster , ook leerkracht is op een basisschool gaan de puppies vanaf 6 weken regelmatig mee naars school en lopen ze tussen spelende kinderen.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Old English Sheepdog puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Old English Sheepdog en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- EIC (Exercise Induced Collapse)
- HD
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Wiggly Scamp's

02-07 Old English Sheepdog pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^