Puppy vermelding van Bobtailkennel Wiggly Scamp's

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Bobtailkennel Wiggly Scamp's geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Bobtailkennel Wiggly Scamp's zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Old English Sheepdog puppy's van Bobtailkennel Wiggly Scamp's

Puppy's
Ras Old English Sheepdog
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 18 mei om 18:16

Kennel
Kennelnaam: Bobtailkennel Wiggly Scamp's
Beschrijving: Karakter en gezondheid hebben bij ons de hoogste prioriteit. Wij fokken volledig naar de regels van de Old English Sheepdog Club Nederland(OESCN) en de Raad van Beheer. Puppy's worden in huis grootgebracht en worden op die manier het beste gesocialiseerd in contact met volwassenen , kinderen en onze andere honden. Als u geïnteresseerd bent neemt dan alstublieft contact met ons op. Dit kan per mail ,per telefoon of gewoon bij ons thuis genieten van onze bobtails bij een kop koffie. Dit is natuurlijk altijd vrijblijvend. Van ons krijgt u volledige begeleiding ,ook als u nog niet vertrouwd bent met ons ras.

Contact
Website: http://www.wigglyscamps.nl
Telefoon: 0031 77 3736213 / 0031 06 52010411

Adres
Woonplaats: Steylerstraat 5

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Milly is 2 1/2 jaar en Lolly is 6 jaar.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Milly en Loly hebben beiden HD -A. Geen oogafwijkingen en vrij van PCD.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden 3 keer ontwormd en krijgen de volledige puppyentingen met 6 wkn. Daarnaast worden ze onderzocht op oogafwijkingen met 8 weken.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Met 8 wkn na de oogcontroles.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Hooguit 1 keer per twee jaar. Wij willen de meest geschikte combinatie zoeken en dat kost altijd veel tijd om dit goed te doen. Bovendien moet een teefje helemaal hersteld zijn van een nestje puppy's en dat is in onze beleving pas als er twee jaar tussen de nesten in zitten.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Pups groeien op in huis .

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Bobtailkennel Wiggly Scamp's bekijk de gehele fokker vermelding van Bobtailkennel Wiggly Scamp's

Old English Sheepdog puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Old English Sheepdog en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- HD
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Bobtailkennel Wiggly Scamp's

18-05 Old English Sheepdog pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^