Puppy vermelding van O'Conloch

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat O'Conloch geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje O'Conloch zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Ierse rood witte Setter puppy's van O'Conloch

Puppy's
Ras Ierse rood witte Setter
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 05 september om 02:02

Kennel
Kennelnaam: O'Conloch
Beschrijving: Trots vermelden we de blijde verwachting van een outcrossnest van onze Ierse import Summertime Lady genoemd Lady (rood) en Pallas Green Ike Turner genoemd Marley (roodwit). Deze combinatie is goedgekeurd na een reeks testen door een commissie van specialisten namens de Irish Kennel Club (IKC) en relevante nationale organisaties. Dit nest is bedoeld om een gezonde toekomst van de Ierse roodwitte setter mogelijk te maken, die in gevaar komt bij voortgaande inteelt. Lady is 's lands enige hoog in het oorspronkelijk werk gekwalificeerde Ierse setter die ook de hoogste kwalificatie op show behaalde. Ze vormde samen met haar maatje Ceasar dit jaar de nationale selectie voor de EK in Frankrijk. Marley is nestbroer van de eerste in ons land gefokte Ierse setters die in het moederland veldwedstrijdkampioen werden: Harriet en Halloway. Door deze outcross is het inteeltpercentage (bij 25 is dat te vergelijken met broer/zus, niet ongewoon)teruggebracht naar een laag en dus gezonder percentage. De ouders zijn superhuishonden, sterk en sportief zoals de Ierse setters een groot deel van hun historie in ons land waren. Kortom, een volstrekt uniek nest. Van toekomstige eigenaren wordt verwacht dat ze voldoende tijd, kennis, energie en mogelijkheden hebben en meewerken aan het slagen van het outcrossprogramma.

Contact
Website: http://www.iersesetter.com
Telefoon: 0570-532063

Adres
Woonplaats: Broekland

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
We zijn trots op het outcrossnest van onze vierjarige Ierse import Summertime Lady met de zevenjarige roodwitte Ierse setter Pallas Green Ike Turner (Marley)dat eind mei geboren wordt.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Uitslagen: vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden getest op alle voor het ras relevante zaken

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Acht tot negen weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Gemiddeld eens in de vier jaar

Hoe en waar groeien de pups op ?
In een speciaal daarvoor gemaakt puppyhol in de woonkamer

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over O'Conloch bekijk de gehele fokker vermelding van O'Conloch

Ierse rood witte Setter puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Ierse rood witte Setter en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- CL DNA
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ECVO
- HD
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van O'Conloch

05-09 Ierse rood witte Setter pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^