Puppy vermelding van Bezõe

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Bezõe geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Bezõe zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Grote Zwitserse Sennenhond puppy's van Bezõe

Puppy's
Ras Grote Zwitserse Sennenhond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 23 maart om 18:15

Kennel
Kennelnaam: Bezõe
Beschrijving: Op zaterdag 20 en zondag 21 maart werden er 10 gezonde pups geboren. Interesse? Graag een seintje via [email protected] of op het nummer 0478-263 863

Contact
Website: http://
Telefoon: 0478263 863

Adres
Woonplaats: Beveren-Waas

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Dit is het nestje van Scooby (mama teef van bijna 4 jaar) en Bilou (papa reu van bijna 3,5 jaar)

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Er werden nog geen tests uitgevoerd

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups worden diverse keren onderzocht, ontwormd en ingeënt

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
Vanaf 8 weken mogen de pups het nest verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Wij hebben slechts sporadisch een nestje

Hoe en waar groeien de pups op ?
Pups groeien op in landelijke omgeving. Ze hebben heel wat ruimte. Momenteel is er 24/24u iemand aanwezig bij de pups. Als ze wat ouder zijn, hebben ze een tuin ter beschikking. Ze komen in contact met andere dieren zoals kippen, poezen, vogels, andere honden. Ze worden gewoon gemaakt aan diverse geluiden.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Bezõe bekijk de gehele fokker vermelding van Bezõe

Grote Zwitserse Sennenhond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Grote Zwitserse Sennenhond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Bezõe Bezõe Bezõe Bezõe

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^