Puppy vermelding van Izara's Milagros

HondenPage goedgekeurde fokker !

Het fokbeleid van Izara's Milagros is door de HondenPage bekeken en goedgekeurd. Helaas kennen we Izara's Milagros nog niet goed genoeg om een gouden ster te geven. Zodra Izara's Milagros langer actief is op de HondenPage zijn wij dit wel van plan. Dit betekend dat wij vinden dat Izara's Milagros een goed fokbeleid voert, goed voor zowel de pups als moederhond zorgt, verstand heeft van fokken en openheid heeft gegeven van het fokbeleid. De HondenPage kan het voorzichtig aanraden om een pup bij deze fokker te kopen !

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Izara's Milagros zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) puppy's van Izara's Milagros

Puppy's
Ras Gos d’Atura Català (Catalaanse herder)
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 24 april om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Izara's Milagros
Beschrijving: Kijk op onze site -www.izarasmilagros.nl- voor meer informatie rondom ons mooie Gos d'Atura Catala teefje Izara. Volg hier tevens alle ontwikkelingen rondom haar eerste nestje met Babbus. Op 10 januari zijn 6 geweldig mooie wondertjes (4 teefjes en 2 reutjes) geboren. Voor alle pups hebben we reeds lieve nieuwe baasjes gevonden. Kijk op onze blog -http://izarasmilagros.wordpress.com- voor verhaaltjes, foto's en filmpjes van de pups!!

Contact
Website: http://izarasmilagros.wordpress.com
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Hoogland

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Izara is nu 3,5 jaar en Babbus is in december 3 jaar geworden. Voor beide is het het eerste nestje. Izara en Babbus samen is net ware liefde. Zodra ze elkaar zien zijn ze niet weg te slaan bij elkaar. Echte liefde!!

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Beide ouders zijn getest op HD. Beide hadden HD A als uitslag. Daarnaast is Izara getest op ED en ED vrij bevonden

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
In principe zijn alleen de heupen bij dit ras aan te raden om te keuren. Dit mag pas vanaf 18 mnd. Dit is dus aan de toekomstig eigenaren. Ik ben zelf dierenarts de puppies zullen dus op alle vlakken meerdere keren nagekeken worden. De pups worden op 6 wkn leeftijd gevaccineerd en gechipt. Daarnaast worden ze ontwormd op 2-4-6-8 wkn leeftijd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups moeten minimaal 8 weken zijn voor ze bij ons weg mogen.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Dit is ons eerste nestje en voorlopig blijft het hier ook bij.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien bij ons in huis op en zullen dus 'mee doen' in alle huiselijke activiteiten!

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Izara's Milagros bekijk de gehele fokker vermelding van Izara's Milagros

Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Izara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's MilagrosIzara's Milagros

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- ED
- HD

Alle advertenties van Izara's Milagros

24-04 Gos d’Atura Català (Catalaanse herder) pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^