Puppy vermelding van Mafego's

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Mafego's geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Mafego's zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Engelse Cocker Spaniel puppy's van Mafego's

Puppy's
Ras Engelse Cocker Spaniel
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 15 augustus om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Mafego's
Beschrijving: Kennel engelse cocker spaniels “Mafego’s” Beschrijving Wij zijn een kleine huiselijke kennel voor Bonte Engelse Cocker Spaniels. Alle honden leven in huis en natuurlijk worden de puppy’s ook in huis geboren. De honden die in aanmerking komen voor een nestje, worden voordat ze gedekt worden medisch onderzocht door de dierenarts en bij diens goedkeuring worden ze gedekt door een reu welke ook aan de gezondheidseisen voldoet. Weloverwogen wordt een combinatie gemaakt, zodat de nakomelingen uit deze combinatie niet willens en wetens aan erfelijke ziekten worden blootgesteld. Aan de vereiste gezondheidskeuringen, zoals de diverse verenigingen voorschrijven is ook voldaan. Zij zijn allen DNA getest op zowel FN (erfelijke nierziekte) en PRA (erfelijke oogafwijking) en van deze afwijkingen vrij bevonden. Verder zijn ze allen HD (Heupafwijking) gekeurd en ook hiervoor ruim voldoende gescoord. Eénmaal per jaar worden ze allen door de oogarts gecontroleerd op afwijkingen en ook dit is steeds in orde. Dat de honden beeldschoon zijn is meegenomen, maar gezondheid en karakter staan bij ons heel hoog in het vaandel en is dan ook een eerste vereiste om een nestje te mogen krijgen. De pups krijgen ten alle tijde een stamboom, afgegeven door de Raad van Beheer op Kynologisch Gebied in Nederland. Voor meer informatie kunt U een kijkje nemen op onze website: www.mafego.nl De puppy’s worden 3 á 4 maal ontwormt en nagekeken door de dierenarts, die zijn bevindingen vermeldt in het dierenpaspoort. Eind mei wordt er een nestje verwacht van Gilderoy vom Östenreichring (roepnaam Boeie) x Mafego’s Norma Ilona roepnaam Norma). De te verwachten kleuren zijn: blauwschimmel en bruinschimmel. Half juni wordt er een nestje verwacht van Worlewood Whithout Doubt (roepnaam Jack) x Mafego’s Letitia Darlette(roepnaam Letitia) in de kleuren blauwschimmel. Wilt U in aanmerking komen voor een van deze pupjes, neem dan contact met me op zodat ik U, nadat we overeenstemming hebben bereikt, op mijn wachtlijstje kan plaatsen.

Contact
Website: http://www.mafego.nl
Telefoon: 0412-452463

Adres
Woonplaats: Heesch

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
de honden waarmee gefokt wordt zijn 1 jaar (toekomst) tot 5 jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
de uitslagen van de DNA tests alsmede de klinische keuringen waren allen voldoende.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Indien twijfel over gezondheid wordt er direct een dierenarts geroepen die de betreffende pup test en onderzocht. De pups worden op de leeftijd van 6 weken ingeënt tegen hondenziekte en Parvo

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
als ze 8 weken oud zijn

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
2 hooguit 3

Hoe en waar groeien de pups op ?
in de huiskamer samen met de andere honden.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Engelse Cocker Spaniel puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Engelse Cocker Spaniel en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- Distichiasis
- echocardiogram
- ECVO
- HD
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Mafego's

15-08 Engelse Cocker Spaniel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^