Puppy vermelding van Mafygg's

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Mafygg's geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Mafygg's zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Engelse Cocker Spaniel puppy's van Mafygg's

Puppy's
Ras Engelse Cocker Spaniel
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 04 mei om 01:18

Kennel
Kennelnaam: Mafygg's
Beschrijving: Op 8 maart 2012 zijn bij ons 2 blauwschimmel reutjes, 1 blauwschimmel teefje en een oranje/wit teefje geboren uit de combinatie Nickel and Dimes Lacoste en ons teefje Mafygg's Fairy Faun. De pups groeien in de huiskamer op, en worden uitstekend gesocialiseerd. Ze lopen vrij tussen onze andere teven, mogen buiten spelen en maken kennis met verkeer, andere honden etc. Ze zijn voorzien van een stamboom, Europees dierenpaspoort, entingen en zijn meerdere malen ontwormd. Nieuwe eigenaren ontvangen naast veel informatie ook een puppenpakket met voer, halsbandje met lijntje, speeltje e.d. De ouderdieren voldoen aan de eisen als gesteld in het Verenigingsfokreglement van de Nederlandse Spaniel Club, en er wordt gebruik gemaakt van een koopovereenkomst. Voor door ons gefokte puppen is vakantie-opvang bij ons thuis mogelijk

Contact
Website: http://
Telefoon: 053-4288873

Adres
Woonplaats: Enschede

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De puppen zijn geboren uit ons 3-jarig driekleur teefje Mafygg's Fairy Faun en de blauwschimmel reu Nickel and Dimes Lacoste.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
De ouderdieren zijn getest op HD, DNA-FN, DNA-PRA, de jaarlijkse ECVO-oogspiegeling en hebben een genetisch paspoort. De ouderdieren voldoen aan de eisen als gesteld in het verenigingsfokreglement van de Nederlandse Spaniel Club.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De puppen zijn/worden ontwormd op de leeftijd van 2,4,6 en 8 weken en hebben de eerste puppen-enting gehad en zijn onderzocht door een dierenarts en bezitten een europees dierenpaspoort.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De puppen mogen in principe na 8 weken het nest verlaten, maar per pup wordt er gekeken of de pup er fysiek en geestelijk klaar voor is om het nest te verlaten.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
We hebben 3 generaties teefjes, maar 2 daarvan zijn "met pensioen". We fokken maximaal 3 nesten per teef, en fokken alleen een 2e of 3e nest met een teefje als de moeder in een eerder nest heeft laten zien dat ze een goede moeder kan zijn en ze een bevalling heeft gehad zonder complicaties.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De eerste 2 weken verblijven moeder en pups in een aparte kamer in ons huis, en als de oogjes open zijn en ze een beetje kunnen lopen verhuizen ze naar de woonkamer.Al naar gelang hun leeftijd mogen ze vrij rondlopen, buiten spelen, en na de eerste enting gaan ze mee naar het tuincentrum, de markt, het bus-en treinstation, naar het schoolplein met spelende kinderen etc.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Engelse Cocker Spaniel puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Engelse Cocker Spaniel en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Mafygg's

04-05 Engelse Cocker Spaniel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^