Puppy vermelding van Mafego's (Noord-Brabant)

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Mafego's (Noord-Brabant) geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Mafego's (Noord-Brabant) zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Engelse Cocker Spaniel puppy's van Mafego's (Noord-Brabant)

Puppy's
Ras Engelse Cocker Spaniel
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 19 november om 08:18

Kennel
Kennelnaam: Mafego's (Noord-Brabant)
Beschrijving: Rond 5 december verwachten wij een nestje Engelse Cocker Spaniels in de kleuren bruinschimmel en blauwschimmel. Rond de jaarwisseling verwachten wij een nestje Engelse Cocker Spaniels in de kleuren blauwschimmel en roodschimmel. Van beiden nestjes voldoen de ouders ruimschoots aan de eisen die door de diverse verenigingen gesteld worden.Zowel qua gezondheidsonderzoeken als qua exterieur. Hent U belangsteling in een pupje uit een van deze nestjes neem dan kontakt op, zodat U op het wachtlijstje geplaatst kunt wordne.

Contact
Website: http://www.mafego.nl
Telefoon: 0412-452463

Adres
Woonplaats: Heesch NB

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
beiden honden zijn 4 jaar oud

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
de ouders zijn getest op HD-PRA-Cataract en Distichiasis. Ook zijn de ouders DNA getest op PRA en FN. en zijn vrij bevonden van deze afwijkingen.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden op de leeftijd van ongeveer 6 weken grondig onderzocht door de dierenarts en de bevindingen worden vermeld in het dierenpaspoort, waarna zij de puppyinenting krijgen

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
8 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
twee รก drie

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups groeien op in de huiskamer, nadat zij ongeveer 3 weken gescheiden van de andere roedelgenoten hebben genoten van de rust met moeder samen op een appart kamertje in huis, waar de fokker veel aanwezig is en ook haar slaapplaats heeft.

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Engelse Cocker Spaniel puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Engelse Cocker Spaniel en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Mafego's (Noord-Brabant)

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Mafego's (Noord-Brabant)

12-03 Engelse Cocker Spaniel pups
19-11 Engelse Cocker Spaniel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^