Puppy vermelding van Roma Kamry´s Dobermanns

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Roma Kamry´s Dobermanns geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Roma Kamry´s Dobermanns zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Dobermann puppy's van Roma Kamry´s Dobermanns

Puppy's
Ras Dobermann
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 05 juli om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Roma Kamry´s Dobermanns
Beschrijving: Op 26 januari 2014 zijn de puppen geboren van Audrey von Spellen x Pride of Russia Odin. Odin is een zeer zware, grove reu met een geweldig stabiel karakter en goede gezondheid. Kijk voor meer info op romakamry.nl Naast de extreem lage inteelt (1,5%) percentage dat deze combinatie heeft, geeft hij zijn nakomelingen de sterke grove bouw goed door. Papa Odin heeft naast vele schoonheidstitels ook zijn cerficaten in de sport gehaald. Audrey haar vader heeft meerdere malen deel genomen aan het IDC en daar altijd met goede resultaten geëindigd. Beide ouders zijn honden met een stabiel karakter, zijn geschikt voor de sport, maar ook als geweldige huishonden. Uiteraard zijn beide ouders getest op HD, ogen en hart, etc. Voor onze Ahran zoeken wij een fijn huis. Ahran is nu 8 1/2 week en mag meteen verhuizen. Hij is zindelijk, welgemanierd, sociaal. Hij is in de huiskamer opgegroeid tezamen met de andere honden en katten. De vele aandacht aan de opvoeding die er door ons is ingestoken, maakt hem een kant en klare pup. Ahran is gesocialiseerd met andere mensen, in diverse winkels geweest, loopt netjes aan de riem en heeft kennis gemaakt met onze paarden en geiten. Wat voor een huis zoeken wij voor deze topper. Wij willen dat de mensen zich realiseren dat de verdere opvoeding van een pup tijd en energie kost, die het eerste jaar heel belangrijk zijn om een geweldige vriend te hebben voor de rest van zijn leven. Rust, de wereld ontdekken, goede voeding en veel liefde is het absolute schema voor een pup. De pups zijn gechipt door de raad van beheer, hebben hun 6 weekse enting gehad en zijn volgens schema ontwormt en uiteraard vlovrij. Ze worden verkocht met contract en garantie, ze hebben een stamboom. Mocht u nog meer informatie willen, dan horen wij het graag.

Contact
Website: http://www.romakamry.nl
Telefoon: 0654731797

Adres
Woonplaats: Nieuw-Schoonebeek

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Onze Ayka is nu net 5 jaar en een heerlijke hond met geweldig open karakter

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
HD-A Ogen vrij

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Ogen test gehad allemaal goed 6 weekse enting gehad

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
nu

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
woonkamer in grote ren met veel aandacht voor socialisatie, zindelijk maken en opvoeding

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Dobermann puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Dobermann en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Roma Kamry´s DobermannsRoma Kamry´s DobermannsRoma Kamry´s Dobermanns

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- Dilute (DNA)
- Hartafwijkingen
- HD

Alle advertenties van Roma Kamry´s Dobermanns

05-07 Dobermann pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^