Puppy vermelding van R. Schmeitink

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat R. Schmeitink geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje R. Schmeitink zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Chihuahua, langhaar puppy's van R. Schmeitink

Puppy's
Ras Chihuahua, langhaar
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 28 mei om 02:04

Kennel
Kennelnaam: R. Schmeitink
Beschrijving: Op 26 november is er een nestje chihuahua langhaar pups geboren. Het zijn 2 teefjes en 1 reutje. Alleen het reutje is nog beschikbaar. Ze groeien op in huiselijke kring en worden door ons met zorg geplaatst. De pups hebben een: stamboom en gezondheidsverklaring en zijn volgens de eisen van de rasvereniging gefokt. Ze zijn: inge├źnt, gechipt en ontwormt. Voor meer info kunt u mailen of bellen met het volgende telefoon nummer: 06-42666134.

Contact
Website: http://
Telefoon: 06-42666134

Adres
Woonplaats: Doetinchem

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Voor het teefje was het haar 1e nest. Geboorte via natuurlijke weg verlopen.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Uitslagen van de patella luxatie test waren goed.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
--

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
vanaf 28 febr. 2014

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Minder dan 1

Hoe en waar groeien de pups op ?
Pups groeien in huiselijke kring op.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Chihuahua, langhaar puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Chihuahua, langhaar en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Patella luxatie

Alle advertenties van R. Schmeitink

28-05 Chihuahua, langhaar pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^