Puppy vermelding van Nelly's Cavaliers

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Nelly's Cavaliers geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Nelly's Cavaliers zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Cavalier King Charles Spaniel puppy's van Nelly's Cavaliers

Puppy's
Ras Cavalier King Charles Spaniel
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 17 maart om 02:04

Kennel
Kennelnaam: Nelly's Cavaliers
Beschrijving: Wegens annulering zoekt dit schattige driekleur reutje nog een gouden mandje.Geboren 3 februari 2020. Ik ben een particulier fokker, mijn puppy's groeien op in huiselijke kring. Wij proberen de puppy's zo goed mogelijk te socialiseren. Mijn pups mogen alleen naar diegene die tijd veel liefde en aandacht aan een hondje kan geven. Ik fok op verantwoorde wijze, ook ben ik lid van de Cavalier club Ned. De ouder dieren hebben alle testen gehad en zijn gezond. Alle test uitslagen worden met de pup mee gegeven! Kijk voor meer informatie over mijn pups op mijn website. http://nelly-s-cavaliers.jouwweb.nl

Contact
Website: https://nelly-s-cavaliers.jouwweb.nl/
Telefoon: 0488-454393 bgg 06-41569452

Adres
Woonplaats: Herveld

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Ik heb 2 cavalier hondjes waarmee ik af en toe een nestje van heb. De hondjes zijn 3 en 4 jaar oud. Geboren 28 augustus 2012 Donia heb ik als pupje gekocht, van Natasja Moonen. De moeder van Donia is Turretbank Try My Best, de vader is Pancho Of An Excellent Choice. Donia is een schattig en vooral een heel aanhankelijk hondje, met een zeer sterk karakter, als ze iets wil dan zal het gebeuren ook, kosten wat het kost.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Ik fok alleen maar met gezonde hondjes. Goedgekeurd door de ras verenging, raad van beheer en de daarvoor aangestelde dierenarts. De uitslagen van de beide ouderdieren krijgt u mee.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
De pups worden door de dierenarts gekeurd en krijgen de eerste enting. Ze worden regelmatig ontwormd.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
met ongeveer acht weken mogen ze naar hun nieuwe thuis.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
één keer per anderhalf jaar.

Hoe en waar groeien de pups op ?
Bij ons in huis, samen met de andere hondjes, en samen met ons gezin.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Nelly's Cavaliers bekijk de gehele fokker vermelding van Nelly's Cavaliers

Cavalier King Charles Spaniel puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Cavalier King Charles Spaniel en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Nelly's Cavaliers

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- Hartafwijkingen
- Patella luxatie
- Syringomyelia

Alle advertenties van Nelly's Cavaliers

17-03 Cavalier King Charles Spaniel pups
17-03 Cavalier King Charles Spaniel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^