Puppy vermelding van Auberge des Pattes Noires (Briardkennel Hengelo

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Auberge des Pattes Noires (Briardkennel Hengelo geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Auberge des Pattes Noires (Briardkennel Hengelo zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Briard puppy's van Auberge des Pattes Noires (Briardkennel Hengelo

Puppy's
Ras Briard
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 04 oktober om 02:02

Kennel
Kennelnaam: Auberge des Pattes Noires (Briardkennel Hengelo
Beschrijving: Op 11 juni zijn er 6 pupjes geboren uit de combinatie: Insomnia du Manoir Noble (Caresse) en Goblinwalley Shut Up and Dance (Ikaros) Er zijn nog 2 zwarte reutjes beschikbaar. Heeft u interesse en wilt u de pupjes en Caresse komen bezoeken? Neem dan contact met ons op.

Contact
Website: http://www.briardkennelhengelo.nl
Telefoon:

Adres
Woonplaats: Hengelo

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
De moeder van dit nestje heeft in 2011 haar eerste nestje gekregen op de leeftijd van 3,5 jaar. (5 pupjes). Haar tweede nestje was in 2014. (10 pupjes). Haar huidige nestje is tevens haar laatste nestje.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Caresse heeft alle verplichte testen ondergaan (HD-A, CSNB vrij, Gedragstest, Exterieur, 4 x jaarlijkse ECVO en de niet verplichte EU-echografie. Ze is overal 'vrij' van bevonden.

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Pups krijgen vanaf 2 weken regelmatig ontlastingonderzoek. Op deze manier worden ze gericht en goed ontwormd. Met 6 en 9 weken worden ze getiterd. Via bloedafname worden de antistoffen getest. Indien nodig wordt de pup gelijk geent. De dierenarts geeft een advies af voor een vervolgtraject. Deze onderzoeken worden net als een inenting officieel in het inentingsboekje (paspoort) vermeld. Met 7 weken krijgen de pups een karaktertest. In dezelfde week worden de puppen ook onderzocht op EU. EU is een aandoening waar nog te weinig bekend over is. Tot er een DNA test is laten we de puppen onderzoeken op deze aandoening.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
De pups gaan naar de nieuwe baasjes vanaf 9 weken.

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
Er worden 1 tot maximaal 2 nestjes per jaar gefokt.

Hoe en waar groeien de pups op ?
De pups worden in huis geboren en groeien daar ook op. Daarnaast bezoeken we samen met de pups en mama andere mensen zodat ze ook andere woonkamers en tuinen mee kunnen maken.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Fokker vermelding

Voor meer informatie over Auberge des Pattes Noires (Briardkennel Hengelo bekijk de gehele fokker vermelding van Briardkennel Hengelo

Briard puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Briard en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

Auberge des Pattes Noires (Briardkennel HengeloAuberge des Pattes Noires (Briardkennel HengeloAuberge des Pattes Noires (Briardkennel Hengelo

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- Cataract
- CSNB
- Distichiasis
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ECVO
- EU (Ectopische Urether)
- HD
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Auberge des Pattes Noires (Briardkennel Hengelo

04-10 Briard pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^