Puppy vermelding van Maluku`s Pride Boerboele

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Maluku`s Pride Boerboele geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Maluku`s Pride Boerboele zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Boerboel puppy's van Maluku`s Pride Boerboele

Puppy's
Ras Boerboel
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 12 augustus om 06:52

Kennel
Kennelnaam: Maluku`s Pride Boerboele
Beschrijving: geboren op 1 februari 2012 10 boerboel pups (7 reutjes en 3 teefjes) nog 3 reutjes en 1 teefje beschikbaar allen brindle.vader is mighty chester (93,8%) en moeder egoli sheeva(79,7%) haar eerste nestje ze hebben alle inentingen al gehad en gaan weg met gezondheidsverklaring,paspoort en puppypakket. ze hebben een SABT stamboom beide ouderdieren hebben een goed karakter.ouderdieren zijn getest op HD-ED EC-en Entropion en vaginale prolops

Contact
Website: http://
Telefoon: 0615057528

Adres
Woonplaats: susteren

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
beide ouderdieren worden dit jaar 4

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
vader HD A-A ED 0-0 ec- en Entropionvrij moeder HD A-A2 ED 0-0 Ec- en Entropionvrij en vrij van vaginale prolops

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
de pups worden door de dierenarts volledig nagekeken en krijgen alle entingen conform 2012

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
9 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
in de woonkamer en in de achtertuin

Stamboom

Het kan zijn dat de honden waarmee deze fokker fokt geen stamboom hebben. Lees hier (binnenkort) meer over de voordelen van een stamboom !

Boerboel puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Boerboel en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

Let op ! Er zijn geen tests uitgevoerd ! De HondenPage is van mening dat het uitvoeren van tests op de ouderdieren ontzettend belangrijk is bij het fokken van een nestje. Zonder deze testen weet je niets over eventuele erfelijke afwijkingen bij jouw pup ! Daarom raden wij altijd aan om een pup bij een fokker te kopen die alle verplichte tests heeft uit laten voeren.

Alle advertenties van Maluku`s Pride Boerboele

12-08 Boerboel pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^