Puppy vermelding van Van Linda's Hoeve

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat Van Linda's Hoeve geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje Van Linda's Hoeve zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Australian Cattle Dog puppy's van Van Linda's Hoeve

Puppy's
Ras Australian Cattle Dog
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 16 januari om 02:05

Kennel
Kennelnaam: Van Linda's Hoeve
Beschrijving: Kennel Van Linda's Hoeve heeft momenteel Australian Cattle dog pups met stamboom. pups groeien op in huiselijke kring met onze KL.Kinderen en ons andere honden, als ze oud genoeg zijn gaan ze mee naar school en bouwmarkt beide ouders zijn Kamp. op show en hebben een fijn karakter.hebben ook alle gezondheidstesten die nodig zijn en zijn vrij. pups worden getitterd (inenten op maat) ontwormd en krijgen de beartest, wil je meer weten over deze mooie pups kun je vrijblijvend met ons contact opnemen 0615596203 Facebook Van Linda's Hoeve.

Contact
Website: http://facebook van linda's hoeve
Telefoon: 0615596203

Adres
Woonplaats: Gulpen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
vanaf 2 en een half jaar

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
goed

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Beartest pup enting

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
vanaf 7 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
1

Hoe en waar groeien de pups op ?
in huiselijke kring

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Australian Cattle Dog puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Australian Cattle Dog en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- CEA DNA
- DNA registratie raad van beheer / algemeen
- ECVO
- ED
- HD
- PLL
- PRA (Progressive Retina Atrofie)

Alle advertenties van Van Linda's Hoeve

16-01 Australian Cattle Dog pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^