Puppy vermelding van jana

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage

Deze fokker is niet gekeurd door de HondenPage. Iedere fokker kan zich vrijwillig laten keuren door de HondenPage. Wij gaan dan na of deze fokker fokt via de regels van de rasvereniging en of deze fokker zich houdt aan de de standaarden die de HondenPage heeft opgesteld voor een 'goede fokker'.
Dit betekent niet dat direct dat jana geen goede fokker is. Dit betekent dat wij op dit moment onvoldoende informatie hebben. Wij adviseren dan ook om zelf al deze informatie in te winnen bij de fokker. Vraag gerust naar uitslagen van tests, de stamboom, lidmaatschap van de rasvereniging en medische gegevens van de pups.

Alle puppy's verkocht !

Alle puppy's van dit nestje jana zijn verkocht of gereserveerd.
Je kunt deze pagina gebruiken om het nestje te volgen terwijl de pups opgroeien. De fokker kan foto's blijven toevoegen en er kunnen berichten geplaatst worden.

0 Afghaanse Windhond puppy's van jana

Puppy's
Ras Afghaanse Windhond
Aantal puppy's beschikbaar 0
Datum puppy vermelding 10 juni om 02:03

Kennel
Kennelnaam: jana
Beschrijving: Zeer mooie raszuivere Afghaanse windhond met stamboom geboren op 25-12-2014 ze mogen het nest verlaten nog 3 pups zijn beschikbaar; 2 reutjes - black and tan en blond brindle met masker 1 teefje goud brindle met masker Ze zijn ontwormt, gechipt, inge├źnt en hebben een paspoort met een gezondheidsverklaring van de dierenarts. Dit is het eerste en het laatste nestje van de moeder van de pups. Pups groeien op en worden gesocialiseerd bij ons in de huiskamer. Graag alleen liefhebbers. We verkopen geen honden aan handelaren of om buiten in een kennel te wonen.

Contact
Website: http://
Telefoon: 045-5720543

Adres
Woonplaats: Heerlen

Enquete

Vertel iets over de honden waarmee gefokt wordt. Wat is de leeftijd ?
Het is het eerste en het laatste nestje van de moeder.

Een toelichting op de tests die zijn gedaan, wat waren de uitslagen ?
Ouders zijn vrij van heupdysplasie (HD)

Waarop worden de pups getest en hoe vaak en waarop worden ze onderzocht. Welke intentingen krijgen ze ?
Alles wat de dierenarts bepaald.

Op welke leeftijd mogen de pups uit het nest ?
met 9 weken

Hoeveel nestjes worden er per jaar gefokt ?
0/1 nestje

Hoe en waar groeien de pups op ?
in de huiskamer.

Stamboom

Deze fokker heeft aangegeven altijd met honden te fokken die een stamboom hebben. Vraag hier gerust naar bij uw bezoek aan deze fokker !

Afghaanse Windhond puppy kopen ?

Lees je eerst eens goed in ! Kijk op de rasbeschrijving van de Afghaanse Windhond en stel je vragen over dit ras op het hondenforum

Reacties

Geen reacties gevonden

Om te kunnen reageren moet je eerst inloggen

 

Foto's

jana

Tests

De volgende test zijn uitgevoerd, kijk ook bij de enquete naar de uitslagen. Vraag altijd om de uitslagen bij de fokker in te zien. Iedere goede fokker laat je dit graag zien en verwacht dit ook van jou !
- HD

Alle advertenties van jana

10-06 Afghaanse Windhond pups


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^