gewoon absurd

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

geen enkele hond is perfect, de mijne dus ook niet, alleen heb je soms van die mensen dat dat niet begrijpen. ik kwam er deze morgen zo 1 tegen.

het regende toen ik met de hondjes buiten ging en blijkbaar was het bij Nala hoge noot en heel toevalig ging ze plassen in een regenplas voor iemands deur. ze weet dat ze normaal in het gras moet plassen en bij hoge noot langs de straatkant maar om 1 of andere onverklaarbare reden deed ze dat nu niet. ik gaf haar meteen het commando om vooruit te gaan en dat deed ze na dat ze haar plasje gedaan had.
kwam er een man op me af van dat hij het niet kunnen vindt. ik bied direct mijn excuus aan en zegt die man dat ik men hond maar onder controle moet houden en vraagt ie hoe leuk ik het zou vinden als hij voor mijn deur kwam plassen. heb hem gezegt dat ik men honden tot op bepaalde hoogte kan controleren maar dat zulke dingen wel is kunnen voorvallen en dat een hond niet te vergelijken is met een mens. dan ging hij me even zeggen hoe ik men hond moest leren om in de riool te plassen. volgens hem moest ik ze naar de straatkant trekken wanneer ze nog aan het plassen was. dat doe ik dus echt niet! dan begon hij over hondenpoep, de straat ligt er hier altijd vol van. ik heb hem mijn poepzakjes laten zien en dan zei die dat de poep die hij altijd ziet van kleine honden is. als hij zo zeker weet dat die poep niet van mijn honden komt, waarom klaagt hij dan tegen mij. hij ging in ieder geval klagen bij de wijkagent als hij het nog een keer zag. ik heb hem gezegt dat hij dat zeker moet doen als 't ie niks beter te doen heeft. kan hij gaan klagen over een hond die buiten plast in de regen.

wat moet ik dan? met emmer en dweil over straat of men honden leren stoppen en ter plaatse plassen zonder dat ze 1 poot verzetten "stop, plas nu"? echt absurd! het was niet eens zijn voordeur.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gewoon absurd" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel sorayasoraya 3 doggies

honden foto van soraya

Oh Linneke,laat je niet gek maken!!!Daar moet je niet op in gaan.Sorry zeggen en dan ook nog je poepzakken laten zien,het gaat die man niks aan of jou hond een plasje doet op de grond/tegels,die tegels hebben namelijk álle inwoners betaald en het regent zat.Deze man heeft neen ik aan niet alle tegels in jullie stad betaald en gaat ook niet over hoe schoon een regenplas moet blijven.

Je hebt nu eenmaal hondenhaters,daar kun je tegen l*llen als brugman,heeft geen nut.

honden page profiel linnekelinneke

honden foto van linneke

ik kon niet anders dan reageren, hij stond vlak voor me. als ik kon was ik gewoon doorgegaan maar hij blokeerde me.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "gewoon absurd" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Lieve moederhond!
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^