mobiele trimsalon

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Kobus & CasKobus & Cas

honden foto van Kobus & Cas

De trimster die hier bij mij in de straat woonde, is verhuisd en wordt nu dus een mobiele trimsalon. Ik vond haar een hele goede en lieve trimster, dus ik ben aan de ene kant wel blij dat ze niet ergens ver weg haar trimsalon opent, maar dat ze nog steeds Kobus kan trimmen. Aan de andere kant wordt alles waarschijnlijk wel duurder, want de benzinekosten moeten natuurlijk nog betaald worden.

Kobus hoeft over een half jaar pas weer, dus ik kan nu nog niet zeggen wat ik ervan vind. Maar ik denk dat ik een vaste trimsalon veel fijner zal vinden.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "mobiele trimsalon" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Anoniem (Gast)

Er is duidelijk vraag naar mobile trimsalons, als ik voor onze 4 voeteres een afspraak wil maken duurt het tot 2  maanden voor ze eens lekker verwend kunnen worden.
Het zou leuk zijn mochten er nog een paar mobile salons voor de knuffels bijkomen.
Veel succes.

jasmien (Gast)

Wij zoeken een hond  een australische  herder weet iemand misschien mensen die zoon rassen verkoopt fokkers? of een asiel dat zoon ras heeft ??

honden page profiel GriffyloverGriffylover

honden foto van Griffylover

Bij ons in Tilburg rijdt deze mobiele trimsalon rond.
Ik heb geen ervaring met haar, Iris van Kobus wel, geloof ik.
http://www.trimsaloncharm.nl/index.html

Succes met je plannen.

Van Echelpoel VIcky (Gast)

Bijna 3 jaar geleden ben ik met een mobiel trimsalon gestart. Het begon met het aankopen van een splinternieuwe peugeot boxer. Na een jaar opzoeken en plannen konden we zelf aan de start en beginnen met de ombouwing en het eindresultaat was oogverblindend. Maar na die succesvolle jaren zeer hard werken heeft het noodlot toegeslagen en ben ik genoodzaakt om er mee te stoppen omwille van medische redenen. Dus met veel spijt in mijn hart ben ik ermee moeten stoppen en moet ik ze helaas verkopen. Er is zeer veel vraag achter mobiele trimsalons en ik hoop dat ik er snel iemand anders gelukkig mee kan maken. Succes echt voor de volle 100% gegarandeerd. Mijn salon staat met alles erop en eraan te koop en je kan er onmiddellijk mee aan de slag. Als iemand er interesse in heeft kan je me altijd mailen: pretty.doggy@hotmail. com

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "mobiele trimsalon" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Kryn en de sneeuw
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^