Bij de dierenarts.....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Vanavond ben ik met Ceasar naar de dierenarts gegaan, sommigen zullen misschien mijn topic hebben gelezen over dat Ceas steeds door zijn rechterachterpoot zakt sinds afgelopen donderdag..

Nu zat ik daar dus te wachten, nadat ik mij had gemeld bij de balie..
Kwam er een jongen binnen lopen met een rottweiler, helemaal leuk, ook een reu.. lieten ze ff snuffelen, niks aan de hand.. Op een gegeven moment zag ik dat Ceasar het wel een beetje zat begon te worden omdat die reu redelijk opdringerig was.. dus ik zei tegen zijn baasje van joh, mijn hond begint het een beetje zat te worden zie ik, beter laten we het hierbij met gesnuffel enzo.. maar goed, baasje luisterde niet, hield zn hond niet echt in de gaten.. Op een gegeven moment was Ceasar het écht zat, en gaf hij ff een korte snauw, hij liep namelijk al de hele tijd weg bij die hond, maar die hond ging maar niet weg, dus gaf ceas een korte snauw op die manier van "nou, ga nou eens weg! ik ben het zat".. helemaal prima toch, gewoon hondentaal... dus die hond snauwde terug, voor de zekerheid haalde ik ceasar erbij weg en die jongen trok zijn hond terug.. Vervolgens pakt die jongen zn hond bij de wangen, dwong de hond hem RECHT aan te kijken en liep te schelden op zn hond, niet hard schreeuwen, maar op normaal volume schelden weetjewel.. "Hou je bek hond, doe normaal! Loop niet zo te grommen!" die hond voelde zich natuurlijk heeeeel onprettig, zou ik ook hebben als iemand me bij mn wangen pakt en me dwingt hem aan te kijken, dus die grommen tegen zn baas, baasje nog kwaaier natuurlijk..
Dus ik zeg tegen die jongen van joh, is gewoon hondentaal, was niks aan de hand.. Die jongen luisterde geloof ik niet eens! Leek wel alsof hij me niet hoorde, en nee hij was niet doof want toen de honden snuffelden praatte ik gewoon met hem en later reageerde hij ook op de dierenarts assistent.. Echt hoe het met die hond omging.. het jeukte me om die kerel uit te foeteren, maar heb me maar ingehouden... zó zielig voor die hond..

Toen ging hij zich melden bij de balie, lette niet eens op zijn hond..die hond de hele tijd fixeren op Ceasar en grommen op afstand.. toen ging hij heel vriendelijk naar mensen toe met een konijn op schoot, die mensen helemaal hysterisch dat hij die valse hond bij zich moest houden.. Nu snap ik wel, als je niks vanh honden weet, en je hoort dat gegrom op afstand naar een andere hond, dat je denkt dat die hond gemeen is, maar hij ging gewoon relaxt op die man af, gewoon groeten, vriendelijk, niks aan de hand..maarja, mensen helemaal hysterisch.. Toen hield hij zn hond toch maar kort..toen was er zo'n zwarte snauzer (ik denk riesensnauzer), die toen ik binnen kwam zat te wachten, hele lieve hond, ging met ceasar ook gewoon goed..
Die kwam de spreekkamer uit en ging nog ff zitten, moest denk ik nog ff wachten ofzo, weet niet.. maar er zat een beste afstand tussen, maar toch grommen naar die snauzer! dus die jongen kijkt naar zn hond, pakt hem in zn nekvel en duwt die hond zo op de grond!!! :'( echt zielig.. die rottie keek zoooo immens zielig naar me.. ik kon er wel van janken!
Toen hij stond te wachten daarna, zei de assistent van joh, zoek ff de ruimte op, is beter ook voor je hond, heeft hij wat rust.. dus ik bood aan om ergens anders te gaan zitten, zodat hij op mijn plek kon zitten, in dat hele stuk zat namelijk verder niemand, konijnen enzo heeft Ceasar toch geen aandacht voor, dus kon makkelijk, die mensen vonden Ceasar ook wel leuk, die gedroeg zich gewoon na dat ene kleine snauwtje.. maar nee, dat wilde meneer ook niet en die hond was zó gespannen, dat was één bonk zenuwen, oogwit helemaal rood zag ik al bij het binnenkomen van hen.. die hond was gewoon super gestresst..
en dan word hij zo behandeld! In plaats van behandelen met begrip, gewoon hardhandig goed gedrag afdwingen en niet kijken naar hoe de hond zich voelt.. BAH!

Zo, ik moest dit ff van me af schrijven.. :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Bij de dierenarts....." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ~*Sandy*Yoda & Yip*~~*Sandy*Yoda & Yip*~ 3 doggies

honden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~

He jakkes, van dit soort verhalen wordt ik heel verdrietig. Zo krijgen dit soort honden een slechte naam terwijl zoals vaak de eigenaar niet weet om te gaan met een hond.

Hoe is het gegaan voor jou hond, en wat is er met z'n poot?

honden page profiel ChaveraChavera 3 doggies

honden foto van Chavera

Ten 1e, hoe is het met Ceasar? Ten 2e, wat een achtelijke idioot, ik zal hem eens bij zijn wangen grijpen en heen en weer schudden en tegen hem schreeuwen, kijken of hij het leuk vindt (en nou mis ik toch een aantal smily's :'( )!

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

Ja precies! Nja, als ik kijk naar hoe die vent eruit zag en hoe hij omging met zijn hond, was het weer zo eentje die een rottweiler heeft omdat ze er zo stoer uit zien! :'(

Met ceasar is het wel goed gegaan, zolang ik erbij ben vind hij alles prima.. hij heeft waarschijnlijk iets met de knie van zijn rechter achterpoot, ik moet ff een afspraak maken om rontgenfoto's te laten maken, maar dat moet in Hasselt, dus mn moeder moet mee kunnen, ik heb geen rijbewijs, en dat hele stuk met de bus is ook niks natuurlijk... Ze gaan een foto maken van die knie en voor de zekerheid van zijn heup..
Hij is wel iets te dik, hij weegt nu 49,1 kilo blijkbaar!! hahaha, hij is niet VEEL te dik, maar er mag wel 1 a 2 kilo af zei de dierenarts.. en als ik naar het cijfer op de weegschaal kijk, is dat inderdaad wel zo.. hahaha ik zei het laatst nog tegen mn moeder dat hij wat moet afvallen, grappig is dat..

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

" Ten 1e, hoe is het met Ceasar? Ten 2e, wat een achtelijke idioot, ik zal hem eens bij zijn wangen grijpen en heen en weer schudden en tegen hem schreeuwen, kijken of hij het leuk vindt (en nou mis ik toch een aantal smily's :'( )! "


Ceasar heeft waarschijnlijk iets met de knie van zijn rechter achterpoot, ik moet ff een afspraak maken om rontgenfoto's te laten maken, maar dat moet in Hasselt, dus mn moeder moet mee kunnen, ik heb geen rijbewijs, en dat hele stuk met de bus is ook niks natuurlijk... Ze gaan een foto maken van die knie en voor de zekerheid van zijn heup..

Ja, je mist dan inderdaad heel wat smileys... ik had ook echt moeite om niets te zeggen.. ik had alleen geen zin om ruzie te gaan schoppen daar weetje.. Maar ik vond het echt zielig :'(

honden page profiel ChaveraChavera 3 doggies

honden foto van Chavera

Konden ze niets doen vanuit de kliniek? Als ik zo met mijn hond om zou gaan, dan heb ik toch echt een groot probleem!

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

" Konden ze niets doen vanuit de kliniek? Als ik zo met mijn hond om zou gaan, dan heb ik toch echt een groot probleem! "


Ja daar verbaaste ik me ook over! De assistent zat wel te kijken van nou nou, moet dat nou zo, maar die zei niks.. Dat stel met dat konijn, die man daarvan zat me ook aan te kijken en ff met de ogen rollen.. die had ook zoiets van jeetje, niet normaal joh..

Het stomme was, in eerste instantie zei ik nog tegen die jongen van joh, was niks aan de hand, is gewoon hondentaal, was gewoon ff tegen elkaar snauwen, verder niks aan het handje.. Maar het leek wel alsof hij me niet eens hoorde! Ik dacht; ff opkomen voor die hond toch, ik vond het zielig.. Hij gebruikt zijn taal en word ervoor gestraft! Ik heb Ceasar er ook niet voor gestraft hoor, hij mag het best aangeven als hij het zat is, ik ben allang blij dat hij nu zodanig zelfverzekerd is dat hij het dúrft.. ik heb hem alleen bij die hond weggehaald om ze beide ff de ruimte te geven en verdere problemen te voorkomen .. maar hoe die jongen reageerde vond ik echt niet normaal..
Ik schrok er gewoon van dat hij die hond zo behandelde, terwijl die hond alleen maar een snauwtje terug gaf.. Het was alleen maar ff wat kabaal, meer was het niet! :'(

honden page profiel Naomi & de 'kids' ....Naomi & de 'kids' ....

honden foto van Naomi & de 'kids' ....

maar ik weet ook wel waaróm die hond zo reageerde.. hij was één bonk stress.. zn oogwit was helemaal rood, alles stond gespannen.. Zijn kop sprak boekdelen, zn gezicht stond helemaal gespannen..

En ja, een gespannen hond reageert nou eenmaal anders dan een relaxte hond.. Het scheelde allang dat Ceasar zo op zn gemak is in die wachtkamer.. Ik kom daar namelijk ook wel als hij ff gewassen moet worden en het te koud is om het in de tuin te doen.. dus voor hem betekent die wachtkamer niet alleen maar ellende, maar ook de trimster waar hij zo gek op is omdat zij hem altijd koekjes geeft.. en hij vind haar yorkie ook helemaal geweldig, ondanks dat dat niet echt wederzijds is O-) haha.. Als Ceasar ook nog eens helemaal gespannen zou zijn, was het helemaal een ramp geweest..

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Bij de dierenarts....." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^