operatie oog

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

liek (Gast)

Ik ben echt moedeloos aan het worden.Het gaat over mijn hond.Zij is geopereerd afgelopen 4 november aan een goedaardig tumortje aan haar bovenste ooglid.Na verwijderen hechting is het even goed gegaan,maar nu inmiddels alweer ritje DA gehad en met `geen idee wat het zou kunnen zin` weer vertrokken.En 3x daags 3 pijnstillers mee.Zij blijft oog dichtknijpen, met poot erover wrijven of tegen je knie of over het kleed.Heel erg tranen, want haar traan buisje zou ook verstopt zijn.Ze heeft ook maar weer haar kap op om letsel te voorkomen.Ze is helemaal niet meer levendig en ligt alleen maar te slapen.Heeft iemand ervaring met deze operatie, die volgens de DA ontzettend veel wordt uitgevoerd.Of tips.Alles is welkom!!!Ik word er zo verdrietig van.Ik dacht er goed aan te hebben gedaan het tumortje te laten verwijderen,omdat het anders druk op haar oogbol had kunnen gaan geven.Maar ik ben bang dat ik de verkeerde beslissing heb genomen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "operatie oog" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel D&GD&G

honden foto van D&G

Je kan het ook eens vragen aan een andere dieren arts, wat die ervan denkt.
Succes en beterschap voor je hond

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Ik zou ook naar een andere dierenarts gaan.

Sterkte en beterschap voor de hond.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je hebt geen verkeerde beslissing genomen, een tumor op het oog is er geconstateerd, en de dierenarts heeft besloten om dat te verwijderen toch ? dan is er geen verkeerde beslissing van jouw kant genomen.

4 november gebeurd, ja dat zijn toch al drie weken, heeft de dierenarts niets dan gezegd over het verstopt zitten van het traanbuisje ? dat het nog steeds traant ? wij kunnen hier weinig advies geven natuurlijk, is alles goed verwijderd van de tumor ? dat het jeukt is logisch, dat zijn de operatie wondjes nog. als je het toch niet vertrouwd, kan je altijd eens een secondopinion laten verrichten door een dierenkliniek.

en toch terug gaan naar je arts.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Liek, laat je het ons nog weten hoe het verder gaat ?

honden page profiel MissyMissy

honden foto van Missy

Is er aan de binnenzijde van het ooglid geen verdikking van het littekenweefsel? Dat zou ook irritatie op het hoornvlies kunnen geven.
Dat de hond erin wrijft is toch een teken dat het dier ergens last van heeft. En het zou ook het tranen kunnen verklaren........

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "operatie oog" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^