zie er tegen op

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra


Vito gaat morgen naar een pension naar mon ami in Volkel het schijnt een heel goed pension te zijn en vooral voor honden die niet met elke hond samen kunnen . ik hoor er altijd alleen maar goede verhalen over ..op internet zijn helaas weinig ervaringen te lezen .

Ik ga samen met me dochter een weekend weg voor minute to win it (de laatse ronde ) als we die door komen gaan we door naar de live schow. dus daar hebben we wel zin in .

maar ik zie er zo tegen op om Vito naar het pension te brengen , want we zijn net zo goed bezig met hem . en ik hoop dat het niet te stres vol voor hem zal zijn . ik breng hem vrijdag avond en haal hem zondag weer op . Mijn man en de tweeling zijn wel gewoon thuis maar hebben een heel druk voetbal weekend dus dan zou vito er bij in schieten vandaar dat we voor een pension gekozen hebben . het is dan ook gelijk een proef weekend voor als we in 2012 op vakantie gaan naar het buitenland dan heeft vito het daar alvast gezien . maar toch het blijft lastig want je kan het niet uit legen . :'(

is er toevallig iemand die ervaring heb met mon ami in Volkel? op hun web site staat weinig .

maar het zal wel goed komen O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zie er tegen op " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

je gaat nu naar een pension met Vito, bedenk dat het voor hem ook leuk is hoor, fijn spelen met anderen honden, even andere aandacht, het is niet alleen maar kommer en kwel, ben je mal. jij vind het vervelend, maar je bent toch al een proefweekend geweest daar met Vito ?

waar woon je ? als je weer een weekend weg wil, mijn huis staat open voor Vito. zeker als het maar een weekend is. :-D

heus Vito heeft ook vakantie hoor, geniet jij nou maar van je fijne weekend, zo voorbij. :-)

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Hier weet je niets van het pension ,je komt er wegens hygiene niet in. Geen idee waar ze zit ,aan de poort is het afscheid nemen. Ik vond dat in het begin heel raar,maar het gebeurt vaker ben ik achter gekomen.
Je krijgt je hond terug bij de zelfde poort ,waar een klein kantoortje zit.

Ik kan je zeggen dat mijn ervaring is dat ze zeker verstand van honden en katten hebben.Je moet wel even met ze praten,dat lijkt me wel zo handig.

honden page profiel sandrasandra

honden foto van sandra

willemijn . het is juist zo dat vito niet bij andere honden kan ( bij sommigen wel en bij sommigen niet ) dus hij zal juist wel alleen zitten ,Vito is erg zenuachtig en is snel over prikkelt :'(
wel heel lief aan geboden dat vito een weekend bij jullie wel eens zou kunnen ,maar ik zou het je niet aan doen ,vito is er 1 met gebruiksaanwijzing .

Irene Vito breng ik rond 16.00 en ze zeiden dat ik vito gewoon mee het hok in bracht .Ik heb zelf nog niet gezien hoe het er uit ziet maar door mond op mond reclame heb ik hun gebeld. er zit bij het verwarmde hok een kleine buiten kennel en 3 keer per dag gaan ze in een soort zandbak weide waar ze lekker mogen ravotte , vito alleen als hij met geen andere hond kan en anders met meerdere .

Ik baal als een steker dat vito niet meer met elke hond kan ,ik heb daar juist zo me best voor gedaan en toch lukt het nu niet meer anders had je veel meer optie's gehad waar die naar toe had gekunt ..nu moet ik rekening houden dat hij alleen moet zitten :'(

honden page profiel anjaanja 3 doggies

honden foto van anja

als er daar veel honden zijn zal er vast wel 1 of meer met je hond samen kunnen denk dat ze daar wel verstand van hebben. Mijn hond gaat dan geen weekend maar 2 dagen in de week naar een opvang en daar zitten ook honden met gebruiksaanwijzing zeg maar haha en dan bekijken ze daar vlgns mij wel hoe en wat, er is daar wel 1 hondje die ze zelf niet kunnen aanraken en ook maar met 1 andere hond samen kan geloof ik maarja opzich zou ik denken dat ze jou hondje vast wel met een ander hondje kunnen samebrengen waarmee het wel klikt.
Ben ben benieuwd naar straks hoe het gegaan is! En zelf maak er een fijn weekend van! Komt vast allemaal goed en anders krijgt hij lekker 1 op 1 aandacht. grtzzz

Peppertje (Gast)

Ik kom al jaren bij Mon Ami, ben er toevallig vandaag nog even op bezoek geweest. De eigenaren zijn fantastisch, met het hart op de juiste plaats. Je hoeft je echt geen zorgen te maken, komt echt wel goed. Fijn weekend! :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zie er tegen op " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: HD testen
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^