Draadjes eruit maar nu is ze mank...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel elisaelisa

honden foto van elisa

Maandag naar de dierenarts gegaan met Jackie, de draadjes mochten eruit. Ik dacht dat ze Jackie terug zou verdoven of op z'n minst wat zou kalmeren maar ze zei dat dit gevaarlijk was omdat ze 2 weken geleden al onder narcose is geweest. Dus m'n vriend, de stagair en ik hielden Jackie vast terwijl de dierenarts de draadjes eruit haalde. Jackie spartelde ongelooflijk tegen. De stagair hield haar vast onder haar voorpoten en nu mankt m'n hond!!!!
Ik dacht eerst enkel dagen te wachten en te zien of het niet vanzelf overgaat. Heb ook al gevoeld aan haar pootje en het bewogen maar ze jankt niet. Misschien heeft ze iets verrokken of zo. Maar iemand zei me vandaag dat je moet opletten na operaties voor bloedklonters en dat die meestal in de poten ontstaan dus... Geen idee eigelijk klopt dat ?
Moet ik terug naar de dierenarts of nog enkele dagen afwachten?
Het staat niet gezwollen of zo.
Groetjes

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Draadjes eruit maar nu is ze mank... " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel ColetteColette

honden foto van Colette

Hoi Elisa,

Ik zou met Jackie wel even terug gaan naar de DA.. even het zekere voor het onzekere dus,
misschien is het idd zo dat ze iets verrekt heeft en misschien is het ook helemaal niks, maar de DA heeft er net iets meer verstand van en dan kan je ook geen verwijten krijgen van 'was maar eerder terug gekomen', succes

groetjes Colette :-D

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

zou ik ook even doen, hij spartelde nogal tegen schreef je in je mail, maar toch, als hij mank loopt gewoon even na laten kijken, kost niets, is controle .

willemijn.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

enne voor bloedklonters hoef je niet bang te zijn, meestal is dat als ze dagen liggen en niet overeind komen, dus niet al te bezorgd zijn hoor, maar toch gaan.

honden page profiel elisaelisa

honden foto van elisa

Ik zal vanavond gaan. Het is best zielig om ze zo te zien manken. IK dacht : jeeeuj! De draadjes zijn eruit nu heb ik eindelijk mijn oude Jack terug, zonder die domme kap die haar in alles belette. Ik wilde terug op het strand gaan voetballen en zo. Zal nog even moeten wachten dus...

honden page profiel Duitse PinscherDuitse Pinscher

honden foto van Duitse Pinscher

hoi Elise

als wij bij de dierenarts zijn geweest,omdat een van de honden iets mankeert
en we zijn thuis en ik vertrouw het niet, dan bel ik hem altijd op om raad,en zo nodig ga ik terug

vorige week nog geweest en vertrouwde het ook niet,toen gebeld

ook had hij ons gebeld (voor uitslag bloedonderzoek en klieren bioptie) ik was er zelf niet op dat moment.
maar wel een ander, die legde het summier uit.
toen heb ik hem gewoon weer opgebeld, wat het nu precies was!

we betalen genoeg voor de consulten, dar mag je toch ook iets voor terug verwachten?

hoop dat goed gaat met je Jackie,want als mijn honden iets mankeert ben ik ook ziek

groetjes jacob

honden page profiel elisaelisa

honden foto van elisa

Ben gegaan naar de dierenarts en ze heeft een spier verrokken. Spuitje gehad met ontstekingsremmers en ze moet 5 dagen pilletjes nemen. Maar toen zei ik ook dat ze de laatste dag diarree heeft en hij luisterde naar haar maag en zei : het is oorlog vanbinnen. Toen nam hij haar koorts en dat was ongeveer 39.6 graden. Dus hij zei dat ze hoogstwaarschijnlijk een infectie heeft door iets verkeerd te eten of zo en ze heeft dan nog een spuitje met antibiotica en iets tegen de diarree gehad. Nu moet ze ook nog 5 dagen antibiotica nemen.

Volgens de dierenarts is ze binnen 2 dagen terug beter. Ik dacht altijd : zolang de hond zijn neus nat is heeft die geen koorts... Een fabeltje dus ?
Nu val de puzzelstukjes wel samen en snap ik waarom ze de laatste dagen zoveel sliep en niet al te veel eetlust had en meer dronk dan normaal.
Op zo'n momenten voel ik me dan echt een domme gans omdat ik het zelf niet gezien heb... maar ik ben geen dierenarts natuurlijk.

Grtz

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram.

honden foto van Mandy & Bram.

Wat goed van je dat je terug bent gegaan naar de dierenarts! Bij twijfel, gewoon gaan. Beter voor niets komen, als iets verwaarlozen..
Ik hoop dat het snel beter gaat met d'r! :-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Draadjes eruit maar nu is ze mank... " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^