Dr Woof

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Pitch, dierenartsen zijn ook duur. Absoluut. Maar het gaat niet alleen om de prijs, maar bovenal over de gezondheid van de hond. Titeren is wettelijk erkend en is "enten op maat". Een hond is na de puppie-entingen een groot aantal jaren beschermd, misschien wel levenslang! Toch wordt de cocktail gegeven,zonder te testen of alledrie de onderdelen wel nodig zijn. Ze hebben zelfs geen separate enting in huis! Romeo is sinds 2009 niet meer ge-ent en aangetoond is, dat hij nog meer dan genoeg antistoffen heeft! Een dierenarts, ook die van dr. Woof, zegt niet graag, kom over 6 jaar maar terug om te titeren! Elke dierenarts zou standaard dienen te vragen om te titeren, niet klakkeloos te enten op datum .

 

Trudy (Gast)

Ik heb 7 katten. Deels geadopteerd,zwerf en daar zitten raskatten onder. Import Spanje en van onze overleden kind. Zelf hadden we er 1. Kost kapitalen,ontwormen elk jaar enten,vlomiddelen, kwaliteit vier en artsen kosten . dan niet te vergeten opvang tijdens vak. Wij gaan al een paar jaar naar dr. Woof. Hij kijkt ook als je wilt de beesten na. 2 poezen hadden een allergie en een veel te zwaar. Extra kosten nauwelijks. Bij onze eigen arts was ik met enten en nakijken ruim 2x zo veel kwijt, zonder extra med. Niets dan lof en die extra 30 km. Hebben we er graag voor over.poezen blij en wij blij. Zo kunnen ze tot hun dood bij ons blijven en een goed leve. Hebben. Ben overigens minder blij met al die pensions die we gehad hebben. Gelukkig hebben we een grote afgezette tuin en dieren kamer maar ze tijdens onze afwezihpgheid zijn plus een goede oppas twee maal per dag. Wel betaald, maar erg lief voor ze. Geen stress. Onze poezen komen nooit op straat en onze katjes vinden dat helemaal niet erg. Zij vinden de vissen in de vijver veel leuker .wij kunnen in ieder geval dr. Woof aanraden,gewoon een goede dierenarts die goed o.gaat met angstige beesten. Onze Spaanse poezen waren allemaal mishandeld en na jaren bij o s vertrouwen ze nog niemand en toch liet hij ze niet o tsnappen.

JoyJoy (Gast)

Ik doe het altijd bij dr Woeff die komt in dierenwinkels en is een dierenarts,

honden page profiel Machtel, Romeo en Luca +Machtel, Romeo en Luca +

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

 

 

honden foto van Machtel, Romeo en Luca +

Een dierenarts wil meestal enten, omdat je dan jaarlijks terugkomt. Romeo is, zoals je in mijn reactie kunt lezen, nu het 7de jaar niet ge-ent, aangetoond beschermd ! Door een dierenarts, die wel titert. Waarom enten, als het niet nodig is? Waarom 3 onderdelen enten?  Ze hebben niet eens een enkele enting, alleen cocktails! 

 

pagina 3 van 3 12 3
Volgende forumvraag: spelen met andere honden
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^