binky moet zaterdag naar de dieren arts

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... 3 doggies

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Tis toch wel erg dat er geen DA is die je hond laat inslapen..
Kbedoel tis en blijft jouw hond..jij beslist..
Kheb al vaker verhalen gehoord van mensen die hun hond zonder reden lieten inslapen...

Sterkte ermee

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "binky moet zaterdag naar de dieren arts " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Liesbeth/SkinnyLiesbeth/Skinny 3 doggies

honden foto van Liesbeth/Skinny

ik lees je verhaal en krijg spontaan kippevel.
wat erg dat er niet eerder dan zaterdag iets aan te doen is,en geen DA je kan helpen
en vooral voor binky dat ie zo veel pijn heeft.
ik wens je heel veel sterkte voor de komende dagen
gr liesbeth/skinny

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

begrijp het wel hoor Natascha, en ook heb ik begrepen dat je hem misschien moet laten inslapen. kan je niet naar de apotheek gaan, en een suffig middeltje vragen voor je hond, waar die van suffig wordt, en slaperig wordt ? dan kom je die rot dagen door, voor jou en je hond misschien een oplossing tot zaterdag ?

gr. willemijn.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Weet wel zeker Natascha dat jij je honden nooit moedwillig zal laten lijden. Reacties geven in iedergeval weer dat iedereen het ongeloofelijk vind dat dit gebeurd. En de machteloosheid die je voelen moet, dat je niet het beste voor je hondje kan doen. Jij hebt immers die middelen niet en bent volkomen afhankelijk van een DA.
Jammer dat je zo ver weg woont,want ik weet zeker dat onze DA je niet zou laten zitten.
Maar ook daar heb je geen bal aan.

Sterkte ,liefs Marianne

honden page profiel antoinetantoinet 3 doggies

honden foto van antoinet

natas,

het is toch vreselijk dat binky zo moet lijden?
als je wilt,kom ik en neem ik je mee na de DA zodat ze kunnen zien hoe erg het is!!

ik kan hier niet tegen,laat staan hoe het voor jou moet zijn!!!

sterkte

en laat het ff in pb'tje weten of ik iets voor je kan betekenen!!!!!!!

honden page profiel

Dat beessie is bijna 12 ik laat niet meer aan hem sleutelen en hem volproppen met troep en dat alleen maar rekt. ik doe dat beessie dat gewoon niet aan.

Ik hou ontzettend veel van bink ondanks dat ik hem maar een half jaar heb, maar gooi hem niet meer door de medische molen. vooral omdat hij nu overal bulten begint te krijgen. hij word keihard lijkt wel of hij een beeld word.

Maar wel bedankt allemaal voor jullie steun doet me goed. heel fijn zit toch heel de dagen alleen met me mannetje. en dan is het wel heel fijn om jullie reacties te lezen,

Ik zit op telefoon ook te wachten of ik spul op kan halen zodat hij duf word, hij stopt ook met drinken en daar baal ik van. zometeen maar met spuit hem water toe gaan dienen.

maar we gaan door, hij ligt nu even in zijn mand na veel moeite maar echt geslapen heeft hij nog niet.

Liefs natascha

honden page profiel Monique & Jaro & RonjaMonique & Jaro & Ronja 3 doggies

honden foto van Monique & Jaro & Ronja

wat een verhaal zeg.. ondanks de hitte zit ik hier met kippevel. Wat moet jij je machteloos voelen zeg pfff. Ik kan er met de pet niet bij dat je eigen arts hierover moet beslissen en het eventueel zou moeten uitvoeren zoals ik begrepen heb. Ik snap wel dat je dit zelf het liefst bij je eigen arts doet maar de kliniek kan toch een hond en daarmee hun baasjes niet zo lang laten lijden. Dit is gewoon onmenselijk. Ze zouden toch een oplossing kunnen vinden, desnoods bellen ze je eigen arts maar op en bespreken ze het telefonisch om het daarna uit handen te geven. Misschien dat je dit voor kunt leggen.
Wanneer het vervoer als enige dilemma over zou blijven heb ik al een aantal mensen gezien die dit aanbieden en ik weet niet waar je woont (en dat maakt mij eigenlijk weinig uit) dan help ik je graag door je erheen te brengen hoor en natuurlijk terug.

In ieder geval heel veel sterkte en ik hoop dat de pijn voor allen iets dragelijker wordt.

Groetjes

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

Natascha wat erg voor jou en Binky. Zo kan je inderdaad niet tot zaterdag wachten. Toen Yenna pijn kreeg. kwam er toch een waarnemend arts die haar niet in leven wilde laten met pijn, tot mijn eigen arts terug was.

Ik kan niet voorstellen dat er geen da in de buurt is die aan huis komt, of waar je met hulp naar toe kan gaan en die je helpt de juiste beslissing te nemen.

Pijn is toch de grens en zeker Binky heeft een respectabele leeftijd.

Ik wens je heel veel sterkte in een nu zo verdrietige tijd,

Liefs,
Liesbetg

honden page profiel MaritMaritgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Marit

Natascha! Wat schrik ik van dit bericht!

Wat ik misschien het ergste vind, is dat jíj de beslissing al gemaakt hebt - jij weet als geen ander dat het moment daar is om Binkie in te laten slapen. Maar nou moet je wachten, tot ZATERDAG nota bene!

Daar kan ik niet bij met mijn hoofd..

Ergens kan ik me de DA ook wel voorstellen, dat ze niet naar een cliënt gaan die ze niet kennen om een hond in te laten slapen. (geloof me, mensen bellen - vooral rond vakanties - gewoon het rijtje DA af in het telefoon boek voor een euthanasie..:'() Maar uit je eigen praktijk, waarom belt de assistente (desnoods DA zelf) niet even met een andere praktijk om de situatie uit te leggen?

Als er toch niks anders op zit te wachten tot zaterdag (:'( dat is echt lang hoor, té lang vind ik) dan kun je misschien een andere pijnstiller proberen. Vaak zie je dat dat nog even helpt, als je een ander merk (net weer wat andere samenstelling etc) gebruikt. Afwisselen van merk.

Welke pijnstiller heb je nu?

En om Binkie toch nog naar buiten te krijgen, kun je misschien een handdoek of andere band onder zijn buik (bij zijn lies) houden en hem zo wat optillen aan de achterkant, als hij dat toelaat.

Lieve Natasch, wat maak jij mijn dag verdrietig :'(


Liefs Marit

honden page profiel Joyce, Koda, Skippy en Beertje:)Joyce, Koda, Skippy en Beertje:) 3 doggies

honden foto van Joyce, Koda, Skippy en Beertje:)

Wat moet dit vreselijk zijn voor jullie.

Ik snap ook niet zo goed dat ze je niet willen helpen.
Het is wel heel makkelijk gedacht van een dierenarts door te zeggen, geef hem maar wat meer pijnstillers en wacht tot zaterdag. Dat kun je als dierenarts toch niet maken tegenover de eigenaren en zeker niet tegenover de hond.

Ik wens jullie heel veel sterkte de komende week. Het zal vast niet meevallen... :'(

honden page profiel

Ik snap de dierenartsen ook wel dat ze hem niet in willen laten slapen, maar ze willen hem ook niet helpen. en die gene die bij mijn eigen in de praktijk loopt die weet donders goed dat ik dat niet zo maar roep.

Binky laat helemaal niks toe kan hem ook niet optillen want over al waar je hem nu aanraakt jankt hij. en dacht dat het voor was maar lijkt ook aan de achterkant te zijn.

helaas laat hij dat niet toe en ik laat hem maar gaan ja hij zal toch moeten plassen, maar hij komt niet graag overeind en loopt echt gek hele achterkant komt omhoog en zwabbert gaat ook rennend lopen zo snel naar de andere kant liggen.

Ik vind zaterdag ook te lang eigenlijk hoor, maar ja doe mijn best.

sorry dat ik je dag verdrietig maak dat is niet de bedoeling :'(

Liefs natascha

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Oppakkken en naar de d.a als jij daar bent kunnen ze je toch echt niet weigeren om tehelpen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

honden page profiel Shepherd Story TeamShepherd Story Team 3 doggies

honden foto van Shepherd Story Team

Hoi Natas,

Ik zie hier het hele verhaal staan. Lees alles eens goed en vind het ongelofelijk verdrietig, dieptriest en pijnijk voor jou en Bink. Iedereen weet dat jij goed bent voor je dieren en dat je ze geen pijn laat lijden als dit niet nodig is. Ik snap dat jij je compleet machteloos voelt staan. Het is nog maar woensdag! Vreselijk voor jullie allemaal ... maar ongelofelijk van de dierenartsen. Ik weet niet waar je woont maar wat ik wel weet is dat een dierenarts de PLICHT heeft om op te komen voor het dier en het in ieder geval te onderzoeke, desnoods bij jou thuis als het niet anders kan ... en als het dan ondraaglijk lijden is voor de hond (zo komt het op mij over) dan moeten ze ook de beslissing met jou kunnen nemen om het dier te laten inslapen.

Heel veel sterkte en ik zou de dierenartsen even op hun plichten gaan wijzen, ondanks dat het niet je eigen dierenarts is! Dat maakt in zo'n geval niet meer uit Je laat een dier niet langer lijden dan dat nodig is, en tot zaterdag wachten is echt ONNODIG LIJDEN VOOR BINK

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Hoi,

Wat is dit vervelend en triest op te lezen :'(

Moet voor Binky zo ook echt niks mee zijn, bijten en huilen van de pijn... en voor jouw ook niet om hem zo te moeten zien en momenteel eigenlijk niets te kunnen.

Ergens kan ik het begrijpen dat ze zeggen wacht op je eigen DA maar je geeft zelf al aan dat ze je goed kent en weet dat je zoiets niet zomaar roept. Dan kan ze toch zoals Marit al zegt zelf contact opnemen met een collega DA van haar en de situatie uitleggen. Dit is nu echt zielig en onnodig lijden voor Binky en jouw.

Wens je veel sterkte en hoop dat er of voor zaterdag nog iets kan gebeuren of dat pijnstilling voor Binky toch nog iets kan doen.

Groetjes Elvira

honden page profiel jolanda jolanda 3 doggies

honden foto van jolanda

Hoi natascha,

Wat erg voor je, en voor Binky natuurlijk.
Ik wil je heel veel sterkte wensen de komende tijd.
Je hebt gelijk dat je hem niet langer wilt laten lijden als noodzakelijk is!

Liefs Jolanda

honden page profiel IreneHWCIreneHWC 3 doggies

honden foto van IreneHWC

Nou, lang leve de dierenartsen> wat een idioterie om je beest niet uit zn lijden te willen helpen als je eigen arts er niet is.
Noemen ze dan dierenliefde :'(
Erg triest allemaal.
Sterkte in ieder geval.

honden page profiel blackyblacky 3 doggies

honden foto van blacky

Hallo Natascha,

heel heel veel sterkte hoor en eigenlijk heb ik daar niets aan toe te voegen,

groetjes Astrid

honden page profiel anneliesannelies 3 doggies

honden foto van annelies

Hallo Natascha,

Mijn hemel wat een gedoe met die DA daar bij jou.
Is toch belachelijk dat je Binky tot zaterdag moet laten wachten.

Is er nergens geen dierenkliniek bij je in de buurt waar meerdere artsen zijn, er zal er toch wel een zo dapper zijn om te helpen.
Is toch geen doen om Binky zo te zien lijden.

Wens jullie in ieder geval heel veel sterkte.

Groetjes Annelies

honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy 3 doggies

honden foto van Tien en Buddy

ahhhh arme Binky!! Wat moet dat moeilijk voor je zijn!!

Heel veel sterkte!!

Liefs Tien

honden page profiel ~Melissa & Bambi~~Melissa & Bambi~ 3 doggies

honden foto van ~Melissa & Bambi~

wat heel erg erg zeg!! :'( :'( je zal het maar meemaken met je hond... k kan heel slecht tegen zielige dieren, maar zeker als t je eigen hondje is!! echt verschrikkelijk.

heel veel sterkte en ook voor binky.

liefs melissa

honden page profiel

Binky heeft net wel liggend gegeten maar wil nog niks drinken. hij was ook even aan de wandel en heb hem even de tuin in gelaten hij deed dat zonder janken. heeft een hele grote plas gedaan en ging toen maar weer naar binnen. Kwispelde een keer zo van vrouwtje ben er nog hoor. maar keek me aan van wat moet ik nou ????

verders ligt hij zo dood als een doodvogeltje en heel erg stil TE STIL. jankt niet meer. ja hoorde hem net even weer piepen. maar hij is echt heel erg stil dit is Bink niet.

De dierenartsen doen nog steeds niks maar ik heb hier op het forum wel een top dierenarts gevonden die zal zeker een top dierenarts worden dat weet ik wel zeker in iedergeval met een hart voor dieren en ook heel lief naar mensen toen.

Ik heb het over

Marit mag ook gezegd worden, ze heeft me een paar pb's gestuurd en heeft me zo goed mogelijk proberen te steunen en adviezen gegeven, helaas had ik alles al wat zij zei. Behalve 1 ding ik had er wel even aan gedacht maar dacht nee kan niet mag niet.

Maar Marit kwam er mee aan geef Binky een beetje Advocaat net zoal een mens zich wel eens verdoofd met een neut kan het bij een dier ook. (moest wel even dierenarts bellen of het kon met de medicijnen)

Kan het allicht even proberen hij pakt het nog niet aan. maar ik lus het zelf ook wel dus iedere keer wat hij niet pakt hap ik wel op.

Maar vind het echt heel erg top van haar hoe zij gereageerd heeft en me zo goed mogelijk advies heeft willen geven.

Verders wil ik jullie allemaal heel even bedanken voor jullie steun het doet me goed om dat te lezen en helpt om me koppie op te houden.

Ik zal me best doen om bink zo prettig mogelijk de dagen door te komen. hoop dat hij advocaat pakt kan ik hem iets verdoven, en dan maar zien wat ze zaterdag doen gaan. ik heb voormezelf al de knoop door gehakt. nu de dierenarts nog.

Liefs natascha

honden page profiel ~Melissa & Bambi~~Melissa & Bambi~ 3 doggies

honden foto van ~Melissa & Bambi~

super marit, dat je natscha zo goed hevt geholpen!!
liefs melissa

honden page profiel

Nou nog even een update je hij kwam uit de mand liep naar de waterbak en is gaan drinken nou ja twee slokjes water maar toch vocht er in.
loopt terug naar de mand en gaat weer liggen.

Maar piept heel erg zachtjes :'(

honden page profiel Rhianne + Falkor & JoyRhianne + Falkor & Joy 3 doggies

honden foto van Rhianne + Falkor & Joy

Oh Natascha wat erg! En helemaal omdat je eigenlijk moet wachten tot zaterdag, terwijl jij kan zien hoe erg het is. Wat zal dat vreselijk zijn :'(
Ijsklontjes in zijn mand misschien? Kan hij op blijven likkenvoor de vocht?

Heeel veel succes en sterkte! En wat super van Marit!!

Liefs,

honden page profiel Mandy & Bram.Mandy & Bram. 3 doggies

honden foto van Mandy & Bram.

Wat verdrietig zeg! :'(
Kop op Natacha! Heel veel liefs & sterkte!

honden page profiel ~Melissa & Bambi~~Melissa & Bambi~ 3 doggies

honden foto van ~Melissa & Bambi~

wel een goed idee van Rhianne (of erik) van die ijsklontjes zou ik zeker proberen.
liefs melissa

honden page profiel Felien & BuddyFelien & Buddy 3 doggies

honden foto van Felien & Buddy

Nou ik leef ontzettend met je mee. en moet hier echt bijna nouja word er echt verdrietig van :'( ik bedoel ik doe dit fora nog maar een paar maanden maar Bink is echt een van de weinige honden wie ik een beetje ken. hij valt zo op;-). ik vind dit echt naar voor je. Ik wens je super veel sterkte en ik hou dit topic ook maar even in de gaten

Groetjes Felien en Een poot van buddy

honden page profiel

Dat is ook een hele goede zal er even een paar gaan maken. hij drinkt me veel te weinig. maar als ik het onder ze bek zet wil hij het ook niet maar zal ijsklontjes maken. had ik nog niet aan gedacht.

Thanx Rhianne dat is wel een goede.

Dank je wel Mandy.

Liefs natascha

honden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***

Natascha ik lees het nu pas, wat naar voor jou en bink!
Ik hoop dat hij de komende dagen inderdaad nog wat door kan komen zonder al te veel pijn!

Je hebt hem in ieder geval nog een heel fijn laatste half jaar gegeven!! Ik leef met je mee Natascha. Verwen hem nog maar heel goed deze laatste dagen, al wordt dat misschien moeilijk door alle pijn!

Heel veel sterkte voor jou en Binky!

honden page profiel NynkeNynke 3 doggies

honden foto van Nynke

Oh neee :'( Wat een verschrikkelijk verhaal om te lezen!

Ik wist dat Binky niet de gezonde meer was.. Maar dit gun je hem ook niet! Je wil hem het liefst laten gaan op het moment dat hij niet zoveel lijd!

Vind het al onwijs tof hoe je binky zo heb kunnen krijgen. Je kan echt ontzettend trots op jezelf zijn! En vind je ook echt een topmeid! Hoe goed je een DA ook kent.. Het gevoel dat jij met bink heb.. kent geen een da! Dat is de band die je schept met de hond..

Vind het waanzin.. van die Da-artsen Want na dit verhaal te lezen.. Is de strijd gewoon gestreden! hoe erg en sneu het ook is!

HEEEEEL ERG VEEL STERKTE! Ik zal zeker aan jullie denken!

Veel liefs,

Nynke

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "binky moet zaterdag naar de dieren arts " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 6 123 4 5 6
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^