binky moet zaterdag naar de dieren arts

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel

Hoi dames

Nou ik zal even een update geven over Binky.

Het gaat de laatste 2 dagen totaal niet goed meer met binky. hij kwam smorgens naar beneden en ik zag dat Bink heel erg mank liep.

Ineens een tijdje later komt hij naar beneden en wil hem aaien. Janken en niet gewoon echt heel erg hard ging me door merg en been :'( en steeds harder denk wat krijgen we nou :'( ik masseren denk kramp ?

Ik voelen en toen kreeg ik een hap, ja deed pijn dus ja is het enigste wat hij nog kan doen. Ik van nee heb ik nu toch te lang gewacht hoe kan dit nou toch ineens :'( hij werd rustig en heb ze hele lichaam gemasseerd.

Maar iedere keer als hij verliggen wil jankt hij het uit van de pijn. :'( en echt zo hard lijkt wel of ik hem mishandel. Ik van dit kan zo niet, verdorie manneke toch. Ik de dierenarts gebeld ik van nou sorry en het hele verhaal uit leggen. nou dan wil ik hem wel even zien maar was een andere dierenarts. die ken ik ook wel maar altijd strijd mee.

Ik van ik wil hem in laten slapen het is niet anders dit kan zo niet meer.maar goed zij van moet je morgen je eigen dierenarts maar bellen. ik van dat doe ik dan ook wel. nou al met al kon dat vandaag pas.

Ed op zijn werk gister gebeld hij zei maak de afspraak maar dit kan niet meer. vanacht wouden we naar bed. en bink wou persee mee naar boven. ik van nou toe maar. maar we mogen hem niet tillen. hij naar boven nou we liggen net en meneer gilt het weer uit van de pijn. ik op de grond bij hem gaan zitten en hem troosten. kop in mijn armen hij huilde echt. o wat is dat zielig :'( zat zelf helemaal mee te huilen. Ed steeds wakker want ja huilde zo hard. hij ook heel lief hem troosten maar hij werd sjaggo ja logisch hij was doodop.

Ik voorzichtig met Bink naar beneden want wou wel dat ed nog wat sliep ja die heeft een baan waar je wel op moet blijven letten, Nou wat een ramp meneer janken ik hem tillen. hij mij weer bijten. ik van nou dank je wel hoor. maar ja bijt mij maar hoor geeft niet. Snap je wel.

Ik heel de nacht op de vloer bij hem gezeten hij trilt als een gek en kreeg er koorts van, vanmorgen gelijk de dierenarts gebeld. ja je moet maar even langskomen zaterdag en hem maar even pijnstillers geven heb je die nog ? ik van ja wel maar werken niet :'( Ze zegt verhoog de dosis maar,

Ik zeg ik moet hem laten gaan ik wil niet dat hij gaat lijden dat gun ik hem niet. zij van ik wil hem eerst zaterdag zien. (ja ik moet naar naarden en dan kan ed van zijn werk ook weg, heb hier al dierenartsen gebeld maar doen niks) ik zeg van en dan krijgt hij ???? ze zegt ik wil hem eerst zien. en kijken of ik het er ook mee eens ben.

Nou ken ik de dierenarts heel erg goed al jaren en ze weet dat ik niet zomaar roep dat ik een hond in wil laten slapen. Ze zegt we zien het zaterdag wel even.
Nou weet zeker dat het inslapen word :'( hij wil nu niet eens meer mee naar buiten, hij ging net wel mee, maar plaste en ging gelijk liggen midden op grasveld en kreeg hem niet meer mee.

Hij is uit nood toch maar weer mee gegaan maar hij wil niet meer. hij ligt nu naast me te slapen. eindelijk want ook hij doet geen oog dicht, maar nu slaapt hij gelukkig. ik sta maar niet op ook want hij is doodsbenauwd dat ik hem alleen laat.

Naar boven wil hij niet meer. hij wil alleen maar liggen en af en toe hoor je een hele harde huil.

Nou sorry voor het lange verhaal en het niet leuke verhaal. maar wou jullie het toch even laten weten,

WE zullen zaterdag wat de dierenarts zegt maar weet bijna wel zeker dat ze het met me eens is.

Liefs natascha

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "binky moet zaterdag naar de dieren arts " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Ach jeetje wat verscrikkelijk zeg

Hoe oud is Binky? en wat erg voor jou en hem om tezien dat hij pijn heeft :'(
Lang verhal geeft niks we zijn er in leuke tijden en ook droevige tijden voor elkaar ;-)

Heel heel veel Sterkte

Liefs Yvonne en een lik van Cyra

honden page profiel

Hoi Yvonne en Cyra

Binky is 8 augustus jarig en zou dan 12 jaar worden. Had hem graag de 12 nog laten halen en liefst me trouwerij maar dat gaat er niet in zitten. denk ik. niet denken wel zeker.

Ja het doet echt zeer ik kan niks doen alleen hem troosten en beetje masseren. verders niks.

Dank je wel.

Liefs natascha

honden page profiel GeniusGenius 3 doggies

honden foto van Genius

Gosie das naar!! Wat lijkt me dit vreselijk zeg om je hondje zo'n pijn te zien lijden! :'(
Maar hoe oud is Binky? Ik heb zn voorgeschiedenis gemist sorry!
Uit je verhaal maakte ik op dat het dus al wat langer speeld?
Is zn heup/gewricht niet uit de kom? of HD?
Ik hoop zo dat het niets erger is!! het is allemaal erg!
Hoop echt dat Binky niet ingeslapen hoeft te worden!
Heel veel sterkte...

Groetjes en ene pootje van Genius

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 3 doggies

Jeetje wat een verhaal joh! En wat naar dat nou net je eigen dierenarts er niet is. Ik weet niet of het een goed idee is om nog tot zaterdag te wachten als ik dat zo lees :'( Maar ik begrijp dat je niet anders kan. Kan je Bink wel eventueel extra pijnstillers geven zodat hij deze dagen nog een beetje door kan komen?

Ik wens je heel veel sterkte en wijsheid,
Nienke

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Ach ja snap het zo goed je zou willen dat hij honderd wordt maarja

Ik hoop dat er zaterdag wat duidelijkheid voor jullie komt en ik hoop dat hij de dagen zonder pijn door komt ;-)

Liefs YVonne en een lik van Cyra

honden page profiel

Hoi hoi

Binky is 11 jaar augustus zal hij 12 worden,

Het speeld ook al langer ik heb hem nu een half jaar in huis, ze konden er niet meer voor zorgen door omstandigheden dus heb ik hem in huis genomen, hij had al een bult tumor en krijgt er ook steeds meer.

Hij zakt de laatste tijd ook heel erg door zijn poten en valt dan gewoon om. hij is ook benauwd en hijgt ook de hele dag door en af en toe heel erg zwaar.

Ik kan er weinig aan doen net lag hij te slapen maar begon weer keihard te janken en beet mij spontaan in mijn been, ja hij ligt naast me deed niks, maar kan hem dan haast niet troosten want krijg eerst een hap.

Net of hij een aanval heeft hij verstijfd ook helemaal en glijdt dan voor uit en jankt erg hard. dit is de laatste 2 dagen hoor dat hij dit ineens doet.

Nou ik stuur er wel op aan dit kan zo niet, hij bijt mij nou kom ik daar wel over heen al beet hij net wel erg hard perongelijk. maar Abby begint hem af te snauwen,

maar hij moet nog even volhouden, maar pff hoe ik die dagen door moet met hem ik weet het niet meer. dit doet echt zeer heb een hoop mee gemaakt. maar zo hard janken .

Liefs natascha

honden page profiel lia lia 3 doggies

honden foto van lia

Pfffff Natas, joh wat een verdriet.
Je weet zelf al wel een hele tijd dat het eraan zit te komen, maar toch he.....
Maar wat vervelend dat je tot zaterdag moet wachten, is er geen enkele mogelijkheid dat je vandaag kan?
Als het om een auto gaat, rij ik zo naar je toe hoor, geen probleem.
IN ieder geval toch maar extra pijnstilling geven, hopelijk werkt dat iets dan.


sterkte

Lia

honden page profiel

Hoi nienke

Ja dat soort dingen heb ik meestal zaterdag is ze er dus wel. ik heb hier al gebeld maar die willen niks doen. zeggen ga maar naar je eigen dierenarts. en die ander wil me niet helpen. is te druk. me eigen wel hoor. maar die is er niet zaterdag weer,

De pijnstillers werken niet goed :'( dus zonder pijn denk ik niet dat hij er door heen komt. ik ben kwaad en verdrietig tegelijk dat ze niks willen doen hier.

maar ik kan verders geen kant op. Ed is aan het werk. kon niet weg. dus ik moet wel. ik probeer het hem zo makkelijk mogelijk te maken, maar ik zit zometeen onder de blauwe plekken. maar ja bink en ik delen de pijn zeg ik dan maar.

Ik geef hem maar meer pillen hij loopt toch niet wil hij niet en kan hij niet. maar zelfs als ik hem onder ze bek aai jankt hij het ineens uit. lijkt wel of hij ineens overal pijn heeft.

als ik ergens totaal niet tegen kan is als mijn dieren pijn hebben.

Liefs natascha

honden page profiel JulietteJuliette 3 doggies

honden foto van Juliette

Jee Natas,

Wat verschrikkelijk voor jou en Bink....

Probeer er deze dagen nog het beste van te maken,
en als je het gevoel hebt dat het echt niet meer gaat, bel dan een andere DA waar je wel direct terecht kan.

Heel veel sterkte meis, en ik ben er voor je.

Liefs, Juliette

honden page profiel

Hoi Lia dank je wel voor je aanbod van de auto heel erg lief van je maar is een beetje ver. is in naarden en van hier is dat al een uur en kwartier.

Hoi Juliette

Dank je wel :-)

Ik bel me gek hier aan dierenartsten maar komen allemaal aan naar je eigen dierenarts gaan. dus kan er niet terrecht. wou de dierenambulance al bellen denk dan moeten ze wel maar ja moet er geen misbruik van maken. die moeten andere dieren redden.

Liefs natascha

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

Verdikkie blijven bellen hoor en ik wil je ook brengen woon ik Gelderland geen idee hoelang van jou vandaan maar maakt niet uit!!

Als ik wat voor je kan doen doe ik het graag

In gedachte zijn we bij je heel veel sterkte O-)

Liefs Yvonne en Cyra

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Wat erg zeg. En wat erg dat een DA je niet wil helpen.
Lijkt me toch niet als hij zo jankt van de pijn dat hij tot zaterdag kan wachten. Dat is echt niet normaal. Echt maf dat geen DA je wil helpen zeg. Je zou toch denken dat die ook van dieren houden en ze zeker niet laten lijden. Vooral omdat ze zijn gegevens toch in de pc van je eigen DA kunnen vinden.

Snap er echt niets van. Wat afschuwelijk voor jou en Binky.

Heel veel sterkte en ik hoop dat je een oplossing vind. Want op deze manier duren de dagen echt veel te lang.
Wat dubbel toch ook weer he. Eigenlijk willen dat hij nu inslaapt maar dan meteen realiseren dat hij dat weg is.
Wat een rottijd.

Heel veel sterkte.

Liefs Marianne

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

De dierenambulannce is er trouwens ook voor deze dingen hoor. Dus die kan je makkelijk bellen.
Zij gaan vaker mee met mensen die hun dieren moeten laten inslapen maar niet zelf vervoer hebben.

Dus gewoon bellen, daar zijn ze voor. En Binky is in nood nu.

Sterkte Marianne

honden page profiel

Ze laten hem dan niet inslapen als ik hem hier breng hoogstens nog meer pijnstillers en die heb ik hier al. want inslapen laten ze liever door je eigen dierenarts doen. heb er ook wel begrip voor maar is zo hulpeloos dat je niks doen kan.

ja gegevens kunnen ze zo opvragen maar dat is een hoop werk ehum O-)

Liefs natascha

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Nou daar heb ik helemaal geen begrip voor hoor. Als jij een dier die duidelijk aan zijn eind is en zo ontzettend lijd niet wil helpen met de smoes dat moet je eigen DA maar doen, dan is mijn begrip ver te zoeken.
Snap heus wel dat het niet het leukste onderdeel is van hun werk ,maar dat is dan jammer dan hadden ze maar een andere baan moeten zoeken.
Een DA is net als een mensendokter verplicht om een dier in nood te helpen en zeker niet nog 3 dagen door te laten lijden.

Heb ik echt geen woorden voor zeg.
Afschuwelijk gewoon.

Liefs Marianne

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... 3 doggies

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Wat belachelijk dat DA je niet willen helpen.
Kvind het verschrikkelijk te lezen dat je hond zoveel pijn heeft.
Hem zolang laten lijden is onzin,,,ksnap niet dat die DA dat niet zien...
Lijkt me dat jezelf het best kunt inschatten..jij kent hem het beste..
Als je veel pijn hebt, is zaterdag nog ver weg hoor

honden page profiel

Dat is het zeer zeker dan duurd het nog langer, ik doe me best maar zelfs de ambulance zegt al ze zullen je hond niet laten in slapen dat moet je eigen dierenarts doen. en laat die er niet zijn. en die andere die er werkt heeft toch al de neiging om een dier te lang te laten lopen. mijne niet hoor.

Maar die wil er zelf eerst achter staan. en dat snap ik ook wel. maar ja ik doe ontzettend mijn best, maar schiet niks op kan boos worden en rustig blijven. maar het werkt niet.

honden page profiel antoinetantoinet 3 doggies

honden foto van antoinet

hoi natas!

ik zou er op staan dat de DA bij mij thuis kwam!!!!!!!!!
dit kan toch niet tot zaterdag moeten duren?!!! :'( :'(

en ik zou zeer zeker melding doen dat de andere DA je niet wilt helpen!

als je me een pb'tje stuurd met je woonplaats ,wil ik ook wel ff zien of ik iets voor jou en je doggie kan betekenen!!!


sterkte!

honden page profiel mischa, esha & fitziemischa, esha & fitzie 3 doggies

honden foto van mischa, esha & fitzie

Hi NAtascha,
Zit heir met tranen in mijn ogen, wat verschrikkelijk voor lieve Bink en jullie. Heel veel sterkte, en ik hoop dat er iets geregeld kan worden.

Dikke zoen, Mischa

honden page profiel {N}iki & {Y}uca...{N}iki & {Y}uca... 3 doggies

honden foto van {N}iki & {Y}uca...

Ben zelf niet zo thuis met dierenartsen hoor..
Wij zitten al jaren (-toen we een hond hadden) bij dezelfde...en nu met de kat van mn ouders ook daar..maar toen wij die belden van we komen voor de kat te castreren vroeg ze niets..ook niet naar onze hond die we toen niet meer hadden..die kent ons dus gewoon niet..

Dus daarom snap ik niet goed waarom er gezegd word eigen dierenarts..Normaal is er toch ook ergens een waarnemend arts?
Of is dat niet zo?
Toen ik in Belgie woonde stond in de krant op vrijdag altijd welke dierenarts er dienst had..
dat zal in NL dan toch ook wel zijn?

Veel sterkte hoor Natascha..zal niet makkelijk zijn..
hoe reageren je andere honden erop?

honden page profiel

Er is ook een vervangend dierenarts daar aanwezig maar die wil het ook niet doen. vind persee dat ik op me eigen moet wachten en ik heb ook liever mijn eigen dierenarts maar ja die moet ook de hond eerst zien. maar dan word het wel besloten.

Die geeft hem hetzelfde wat hij al heeft. en verdubbeld het gewoon, dus ze zegt kan je rit besparen en geef zelf maar meer.

Het is ook zeker niet makkelijk maar voor bink al helemaal niet.

Abby is beetje gestrest aan het raken want die kan niet tegen het gejank en heeft hem gister bijna gebeten. maar ze gaat wel af en toe even bij hem kijken en knuffel brengen.

Sjenghi weet precies wat er aan de hand is de stakker want die heeft al het nodige mee gemaakt en voeld ook dat dit niet goed is. zij geeft hem ook af en toe een knuffel maar is erg op haar eigen en kijkt mij steeds aan van help hem vrouwtje.

Liefs natascha

honden page profiel Jannie Jannie 3 doggies

honden foto van Jannie

He Natscha, wat naar en vervelend allemaal.Wat moet het trouwens moeilijk zijn om je Binky zo te horen huilen en dat je dan niks kunt.
Ik wens je heel veel sterkte,

Jannie.

honden page profiel Joyce, Kaily&ZoëyJoyce, Kaily&Zoëy 3 doggies

honden foto van Joyce, Kaily&Zoëy

Heel veel sterkte natascha, wat vervelend dat je niks kan doen nu! Vind het van de dierenarts ook erg hoor, is je eigen DA op vakantie of heeft die gewoon vrij?

honden page profiel

Die van mij zit paar dagen in het buitenland en ze kan met geen mogelijkheid nu terug. en van die andere is het verhaal wel bekend.

dank je wel Joyce

honden page profiel Alie Alie 3 doggies

honden foto van Alie

Oh Natascha, wat vreselijk dit. Kan me voorstellen dat het nu niet meer te doen is,maar toch wat een ellende voor Binky....

Zo opeens is die arme binky zo slecht geworden dus.
Wat een ellende dat je eigen dierenarts er nu niet is, de pijnstillers werken dus niks meer voor het arme manneke...

Heel veel sterkte voor jou en je honden.

Ik denk aan jullie en leef met jullie mee

Liefs,alie

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 3 doggies

Oh wat afschuwelijk zulke dierenartsen! Ze zijn er toch om honden te helpen? Ook als het echt niet meer gaat? Je laat ze toch niet lijden? Een dierenarts moet toch weten hoeveel pijn zo'n beestje kan hebben?
Wij moeten het hier op het eiland doen met 1 dierenarts. Of eigenlijk een (huis)dierenarts en haar man die veearts is. Toen ik onze Fellow in moest laten slapen was de dierenarts zo hoogzwanger dat ze geen huisbezoek meer deed, maar ze stuurde onmiddelijk haar man en die heeft Fellow heel rustig, in zijn eigen omgeving, in laten slapen. Hier komen ze gelukkig nog thuis om de dieren in te laten slapen, al bel je midden in de nacht.

Ik wens je heel veel moed en sterkte!
Nienke

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

natascha, ik vind dit heel erg verdrietig, maar een paar dingen begrijp ik niet helemaal, waarom wachten tot zaterdag ? dat kan toch niet, er is toch zeker wel ergens een dierenarts of kliniek waar je ala minuut terecht kan ? zo kan je toch niet nog dagen doorbrengen, met een hond die huilt van de pijn ?

leg het eens uit, waarom je tot zaterdag wacht ?

gr. willemijn.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

ik heb begrepen dat er geen dierenarts is die je wilt helpen ????? nee dat begrijp ik echt niet, gewoon naar een dierenkliniek rijden, die zijn dag en nacht open, voorleggen dat je hond oud is en het niet meer gaat, goh wat een verdrietige zaak, toch zou ik opspelen, het is pas woensdag ! dit kan toch niet ???


gr. willemijn.

honden page profiel

Ik kan er wel heen rijden maar dan doen ze toch niks heb er helaas alle ervaring in. ze verhogen alleen zijn medicatie en dat kon ik gewoon thuis doen. ze willen nu niks doen. kan er wel gewoon heen rijden (zonder auto) maar doen ze niks heb al verschillende gebeld ook al in omgeving. Inslapen doen ze zeker niet en de medicatie heb ik hier al. heb ik overleg al gevraagd om wat anders maar kon niet, is al zwaar.

Ik laat niet moedwillig mijn hond lijden hoor. heb al heel mijn leven honden,en al heel erg veel mee gemaakt maar nog nooit heb ik moedwillig een hond laten lijden.

Ik kan nu niet eens op stel en sprong weg ik heb geen auto, en ga niet van mensen hier verlangen dat ze me even halen terwijl ze toch niks doen.



Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "binky moet zaterdag naar de dieren arts " wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 6 12 3 4 5 6
Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^