Al meer dan 35 jaar trouw aan 1 ras. Wie is er nog meer een veteraan hier?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel LiesbethLiesbeth 3 doggies

honden foto van Liesbeth

In 1997 mijn eerste Schotse Herdershond langhaar gehad, zij is eind april '08 op 2 wkn na 11 jaar geworden, enkele maanden zonder hond en....nu al weer vanaf eind oktober '08 eerst 1 en toen 2 Collies :-D

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Al meer dan 35 jaar trouw aan 1 ras. Wie is er nog meer een veteraan hier?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel wardjewardje 3 doggies

ben grootgebracht met een duitse herder , en al mijn honden waren duitse herders
ben wel al 60 jaar
en heb er nu nog steeds ene

honden page profiel KaatjeKaatje 3 doggies

honden foto van Kaatje

Nee, ik heb al een aantal verschillende gehad. En mijn liefste liefie is natuurlijk een kruising, dus al zou ik wel willen, zo één als deze krijg ik nooit meer :'(.

honden page profiel EuforiaEuforia 3 doggies

honden foto van Euforia

Van mijn 22jaar heb ik 17 jaar poedels dus das ok? Heb wel een kruising mechelaar/rottweiler gehad maar dat was 'per ongeluk' ;-)

Nu blijven het altijd poedels. Denk ik... O-)

honden page profiel Erik, Qanuk en YukiErik, Qanuk en Yuki 3 doggies

honden foto van Erik, Qanuk en Yuki

Ik ben nog maar 23... maar al op hele jonge leeftijd gepassioneerd geraakt door de siberische husky,,, heb er nu zelf 2... wil echt nooit meer iets anders :-D

honden page profiel Puck en IncaPuck en Inca 3 doggies

honden foto van Puck en Inca

Dat vertel ik je over 35 jaar :-D .
Nu m'n eerste eigen hond, en ik denk dat er als ik op mezelf ga wonen (wat nog een paar jaar duurt, hopelijk in Amerika) zeker nog een Aus bij komt =D.

honden page profiel kay  kay 3 doggies

honden foto van kay

nou ben zelf beetje veteraan maar dan wel 1 die ,t niet zoveel uitmaakt watvoor pup ik in huis neem ..ik val voor een kop , ogen , heb 18 jaar een york gehad ..met een super ondeugend koppie en vond ,m geweldig ..was een rotterd ( luisterde voor geen meter ) maar daarom juist geweldig ! ....13 jaar een labrador en deze was echt met alles geweldig , leek m,n vader wel zoals hij overal op reageerde ! altijd rustig en kalm en de orde bewaren en heeeeel goed op iedereen en huis letten !
nu een golden van 7 maanden en ook heel erg leuk maar kies dus bewust niet voor steeds ,t zelfde ras .... ik zou gaan vergelijken ben ik bang voor . :'(

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 3 doggies

Nog maar 23 jaar verslingerd aan de samojeed. Ben je dan ook al een veteraan? Op mijn 23e kreeg ik mijn eerste sam en wil nooit meer zonder.

honden page profiel Nienke & de roedelNienke & de roedelgoedgekeurde fokker 3 doggies

Pardon, op mijn 22e kreeg ik mijn eerste sam...Foutje.

honden page profiel Hennie Hennie bijna goedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Hennie

wij kregen in 1980 onze eerste engelse stafford, en sins die tijd zijn wij we besmet met he stafford virus, nu hebben wij ook nog staffords,dat zal wel niet anders worden denk ik

honden page profiel Sabine Kleinjans en VegasSabine Kleinjans en Vegas 3 doggies

De fokker van onze teckel Frans Vermeiren uit Retie (België)fokt ook al meer dan 35 jaar alleen teckels :-) :-)

honden page profiel queenqueen

honden foto van queen

Nadat mijn eerste poedel overleed (werd 17 jaar) dacht ik zo iets liefs zo iets moois krijg ik nooit meer terug. Nadat mijn tweede poedel overleed(werd 16 jaar) dacht ik precies hetzelfde. Toen mij derde poedel overleed( werd ook 17 jaar oud) dacht ik weer zoiets liefs en moois komt mij nooit meer over mijn pad maar........... de poedels die ik nu heb jawel weer hetzelfde lief mooi aanhankelijk en superslim ik kan mijn geluk niet op!!!

honden page profiel Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin) _ Bams ¥ . 3 doggies

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

mijn newfoundlanders , allemaal anders, qwa bouw zou je zeggen , ja ze lijken op elkaar, maar allemaal anders wat karakter betreft. voor Bamse dacht ik, nee ik krijg nimmer meer dit karakter terug, nimmer, geen newfoundlander meer, maar toch gedaan, wat heb ik nu aan bamse ? een wereldhond. :-D

honden page profiel queenqueen

honden foto van queen

Willemijn die Bamse van jou ziet er ook echt uit als een wereldhond :-)

honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van chris

Wij hebben al verschillende rassen uit verschillende rasgroepen gehad, maar tot nu toe past de Laika het best bij ons, en is voor ons het makkelijkst.

honden page profiel MagdaMagda 3 doggies

honden foto van Magda

Heb al ongeveer 45 jaar teckels ,heb er wel een ander ras bij gehad een markiesje en een engelse cockerspaniel.Maar ik blijf toch trouw aan de teckels en het liefst de ruw of de korthaar.Heb eigenlijk steeds de standaard gehad en de laatste jaren dan nu de dwergen. :-)

honden page profiel queenqueen

honden foto van queen

ja wat jammer Sem dat ze zo ongezond gefokt zijn. Ik kan je met heel mijn hart een poedel aanraden!

honden page profiel kaatkaat 3 doggies

honden foto van kaat

mijn voorkeur gaat het liefst eeeum ik denk naar ik wet het gewoon een DOBERMANN
xx

honden page profiel GriffyloverGriffylover 3 doggies

honden foto van Griffylover

Trouw aan Griffons, mijn hart verloren aan Griffons, besmet met het Griffonvirus, hoe je het ook omschrijft: Brando is mijn derde Griffie omdat ik helemaal verliefd ben op die oogjes, die lieve snuitjes en dat lieve, slimme karakter.
Chieta was een herplaatser die ik een jaar of 7 bij me heb gehad. Sharey was er van zijn 2 maanden af en Brando is ook weer een volwassen herplaatser.
Nadat Sharey was overleden dwaalden mijn ogen soms af naar leuke kruisinghondjes, maar telkens als er één echt in zicht kwam begon mijn hart te protesteren, het voelde dan alsof ik vreemd ging! Zo 'erg' is het met mij gesteld.

honden page profiel Janet & BoxersJanet & Boxersgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Janet & Boxers

Ik mag mezelf nog niet echt een veteraan noemen, zelf sinds 10 jaar boxers...., maar mijn man al sinds zijn geboorte tussen de boxers, dus al 38 jaar, en daarmee een echte veteraan lol.

honden page profiel svvsvv 3 doggies

honden foto van svv

Ik heb 38 jaar lang boerenfoxjes. En die worden al 27 jaar lang gecombineerd met herders.

honden page profiel queenqueen

honden foto van queen

Weer veel hele leuke reacties. En SVV met 38 jaar boerenfoxjes!!! Wow! :-)

honden page profiel svvsvv 3 doggies

honden foto van svv

Een van de twee is afgelopen week in mijn armen overleden. Was nog maar vijf, waarschijnlijk nierfalen waarna de overige organen ook uitvielen. Heel erg triest. Ik heb er nu nog eentje van 12 maar ben toch alvast op zoek. Ik zoek liever op mijn gemak dan overhaast te beslissen. Mijn herder, nu een zwh, is nog maar 3. Een jonge hond is voor haar ook leuk. Ze speelt ook met mijn oudje maar voor het echte renwerk is een jongere hond natuurlijk geschikter. Ik had ook nooit verwacht dat juist mijn jongere foxje zo volslagen onverwachts in een paar dagen zou overlijden.

honden page profiel chrischrisgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van chris

Svv, heel veel sterkte met het verlies van je hond. Ik kan me voorstellen dat dat schrikken is en een heel vreemde ervaring dat je jonge hond eerder overlijd dat je oudere.
Ik heb me in het verleden al wel een aardig vergist in toekomstverwachtingen van mijn hond (waarvan ik dacht dat heel oud zou worden, stierf jong en een grote zware hond die ik blij was als hij tien zou worden, werd vijftien). We moeten genieten van elke dag, want je weet immers nooit.

honden page profiel queenqueen

honden foto van queen

Ach svv wat intens verdrietig! 5 jaar is nog zo jong! Veel sterkte!

honden page profiel svvsvv 3 doggies

honden foto van svv

Bedankt voor jullie lieve reactie. Het is inderdaad onwezenlijk. Maar aan bepaalde ziektes doe je niets. Helaas. Ik zal eens een oproepje plaatsen of iemand binnenkort een nestje heeft.

honden page profiel queenqueen

honden foto van queen

Nog meer veteranen hier?

honden page profiel oukjeoukjespeciaal aangestelde fokker 3 doggies

honden foto van oukje

De fokkers van mijn honden fokken al meer dan 40 jaar teckels, ik zelf heb nu 20 jaar teckels en heb ook tussen door poedels erbij gehad.

honden page profiel Corina Corina 3 doggies

honden foto van Corina

ehm tja ik kreeg op mijn 4de voor het eerst een hondje: Debbie, maltezer.
Ze is 14 jaar oud geworden (2-01-2008 overleden)

En nu heb ik mijn 2de hondje: Danja (geboren 24-08-2008)
En je raad het al: MALTEZER!!!!

Ik ben echt trouw aan dit ras. Super ras vind ik het!

Maar mijn vriend heeft 2 honden. Kruisingen. En als we gaan samenwonen zullen deze ook van mij zijn. en het zijn geen maltezers hihi.

Maar die vallen hierbuiten hoor hihi. Want het zijn KRUISINGEN, dus geen ras. Dus ben alsnog trouw aan het Maltezer RAS.

lol

honden page profiel queenqueen

honden foto van queen

Er zijn vast nog wel meer veteranen hier! Wie???

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Al meer dan 35 jaar trouw aan 1 ras. Wie is er nog meer een veteraan hier?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 3 123
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^