misschien weten jullie het??? ik weet het niet meer

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel helenahelena

honden foto van helena

hallo, ik heb een pup van 15 weken(am stafford),die geen onderdanig gedrag vertoond naar onze andere 2 honden(een onderdanig en dominante hond)
in huis is ze erg eigenwijs,koppig en zeer uitdagend.
ik weet dat je heel veel geduld moet hebben met zulke honden want we hebben er ook al 1(die ik zelf niet van jongs af aan al ken hij is van mijn vriend).
die precies zo is.

daar komt het....als ze buiten is gaat ze spelen met de dominante hond rico. hij zit al helemaal onder de littekens ook mijn andere hond shine zit er helemaal onder, ze bloeden ook na die tijd als hun met de jonge pup hebben gespeeld.
als ze aant spelen zijn kan de pup ineens agressief doen naar de oudere hond in mijn ogen vaak onterecht. als ze iets niet leuk vind ok, maar ze gaat er zelf ook weer naar toe om te spelen. ze hapt alleen maar tot bloedens aan toe, en het erge van alles is je kunt klappen in je handen fluiten enz ze luisterd niet om op te houden. ze daagd iedereen en alles uit constant.word er soms erg gek van.is dit normaal bij een pup???
zat te denken om een muilkorfje te gaan komen misschien luisterd ze dan wel eerder ik weet het niet wat vinden jullie???

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "misschien weten jullie het??? ik weet het niet meer" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Chocomelk van Jessy & Storm en ***Blondie & Tara***

Ik vind het eerlijk gezegd niet normaal dat als honden spelen dat dit dan tot bloedens toe is, ook als dit met een puppy is. Ik snap dat puppytandjes scherp zijn, maar ik heb zelf nu ook een pup en 2 volwassen honden en die spelen veel, maar nooit tot bloedens toe hoor.

Vanaf welke leeftijd heb je de pup gekregen?
Dat ze nog niet zo luisterd is op zich best logisch, ze nog zo jong. Ik denk dat je haar dan zelf moet halen en moet aanlijnen?

honden page profiel helenahelena

honden foto van helena

dankjewel voor je reactie nee ik vind het ook echt niet normaal mijn omgeving vind dat puppygedrag alleen ik vind dat niet, :'( maar goed wat heb ik vanmiddag gedaan heb een muilkorfje opgehaald en het resultaat is dat ze nu erg onderdanig is en gelijk luistert als ik zeg hou op en niet doen als ik zie dat ze de oudere hond wil gaan bijten. na die tijd zonder korfje en zelf dat ging goed, ik zie nu echt puppygedrag in haar.
ze heeft aandacht voor mij ook als ik dat van haar vraag. dit is de eerste dag zal mij benieuwen hoe de rest van deze week gaat.
ze is na, erg druk, uitdagend, eigenwijs en koppig door dat korfje vandaag? erg lief, ze luistert en ik heb contact met haar echt super.
ze vond het wel eng ze voelde zich erg kwetsbaar met dat korfje om, maar nu?? echt een jonge speelse pup erg leuk.
ik blijf gewoon proberen.
;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "misschien weten jullie het??? ik weet het niet meer" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^