Schrik!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Chris, Yankee & Chinook & SugaChris, Yankee & Chinook & Suga

honden foto van Chris, Yankee & Chinook & Suga

Nou is niet echt een leuk verhaal maar deel het toch :-D.

Had voor Yankee en Chinook voor dierendag een grootkluifje gehaald van buffelleer. ding was 1.50m lang. nou Yankee had gisteer het laatste stukje en dacht die slik ik wel door. niet dus het zachtje natte stuk ging ze maag in maar het harde stuk bleek steken. rent hij snel weg half stikkend.
dus met me handen het uit ze bek/keel gehaald.

dus conclusie! Yankee en chinook krijgen nooit meer kluifjes van huid :-D.

ik geef normaal van Lotgering botten of kippennekken en die eten ze sneller op. dus dacht doe eens leuk daar zijn ze langer mee bezig. :-D maar toch maar weer terug naar verse spullen

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Schrik!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Monique & de zwart-witjesMonique & de zwart-witjes 3 doggies

honden foto van Monique & de zwart-witjes

Dat is idd schrikken. Ik heb daar al eerder iets over gelezen, dat v buffelhuid grote stukken afkomen die dan blijven hangen. De witte kluiven van Farmfood schijnen dat niet te hebben.
De kippenekken krijgen ze hier ook, net als vleugeltjes, maar ik moet zeggen, die zijn zó weg.

honden page profiel Chris, Yankee & Chinook & SugaChris, Yankee & Chinook & Suga

honden foto van Chris, Yankee & Chinook & Suga

" Dat is idd schrikken. Ik heb daar al eerder iets over gelezen, dat v buffelhuid grote stukken afkomen die dan blijven hangen. De witte kluiven van Farmfood schijnen dat niet te hebben.
De kippenekken krijgen ze hier ook, net als vleugeltjes, maar ik moet zeggen, die zijn zó weg. "


Ja komt omdat de ene helft kluiven ze dan zacht maar de andere helft is hard. dus denken ze zo die slik ik even door :'( . wat nooit lukt.

honden page profiel BinkBink 3 doggies

honden foto van Bink

Ja bah dat is idd schrikken, vooral als je het er zelf uit moet gaan vissen!!
Ik ken het met Bink toen we hem net hadden, al had ik het niet gezien dat hij zo'n groot doorgeslikt had. Hij was een week lang ziek, zat verstopt volgens de DA en zij had hem antibiotica gegeven, ineens moest hij heel erg veel spugen en er kwam een stuk van een runderhoef mee die hij een week geleden had gekregen. Daarna was het allemaal over.

honden page profiel Chris, Yankee & Chinook & SugaChris, Yankee & Chinook & Suga

honden foto van Chris, Yankee & Chinook & Suga

" Ja bah dat is idd schrikken, vooral als je het er zelf uit moet gaan vissen!!
Ik ken het met Bink toen we hem net hadden, al had ik het niet gezien dat hij zo'n groot doorgeslikt had. Hij was een week lang ziek, zat verstopt volgens de DA en zij had hem antibiotica gegeven, ineens moest hij heel erg veel spugen en er kwam een stuk van een runderhoef mee die hij een week geleden had gekregen. Daarna was het allemaal over. "


Pfff dat is niet fijn! heeft Yankee als pup gehad een stuk hout wat hij had door geslikt week lang kotsen en DA zei ze keel is wel geirriteerd maar verder zie ik niks. en op eens spuugte hij een stuk hout uit.


Dan denk ik echt hoe dom ben je!!! waarom vreet je alles op.

honden page profiel BinkBink 2 doggies

honden foto van Bink

Haha ja Bink heeft ook altijd van die acties waarvan ik vind dat ik echt een domme hond heb. Net zoals dat kluiven, normaal kluiven honden tot het deel zacht wordt en dat kunnen ze eten, maar Bink bijt er gewoon hele stukken af. Pas kreeg hij een mergpijp van de slager, deze beet hij zo doormidden en vrat voor ik er bij kon de helft op, gelukkig is dit op de een of andere manier toch verteerd, maar dit krijgt hij dus ook niet meer..

Maar was je niet bang dat er splinters achter zouden blijven in de maag?

honden page profiel Chris, Yankee & Chinook & SugaChris, Yankee & Chinook & Suga

honden foto van Chris, Yankee & Chinook & Suga

" Haha ja Bink heeft ook altijd van die acties waarvan ik vind dat ik echt een domme hond heb. Net zoals dat kluiven, normaal kluiven honden tot het deel zacht wordt en dat kunnen ze eten, maar Bink bijt er gewoon hele stukken af. Pas kreeg hij een mergpijp van de slager, deze beet hij zo doormidden en vrat voor ik er bij kon de helft op, gelukkig is dit op de een of andere manier toch verteerd, maar dit krijgt hij dus ook niet meer..

Maar was je niet bang dat er splinters achter zouden blijven in de maag? "


Nou honden mogen alle botten eten. MAAR beste is niet dragende delen en liefste van jonge dieren. want deze botten zijn zachter. en als iets gekookt is splintert het rauw of gerookt niet. kijk eens hier http://www.lotgering.nl/ hier verkopen ze vers vlees en snacks voor honden.

Sorry admin als ik geen link mag plaatsen

honden page profiel XalandraXalandra

honden foto van Xalandra

Zulke situaties vind ik doodeng. Onze Teckel is ook zo'n hond die denkt dat hij het laatste stuk in 1x weg kan werken, we houden hem altijd in de gaten als hij een bot heeft en als hij bij het einde is ruilen we dat stukje voor een nieuw bot. En als we niet thuis zijn leggen wij de botten weg zodat hij niet kan stikken als wij er niet zijn. Maar zo erg dat hij het via de dierenarts weer uit moet kotsen of dat halfhardhalfzacht stuk vast zit heb ik hier gelukkig nog nooit meegemaakt. Het zijn altijd van die slibberige stukken die er al helemaal onder gekwijld zijn lol.. :-)

honden page profiel Sasch&de 2 idioten ^.^Sasch&de 2 idioten ^.^

honden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^

Poeh! Gelukkig kon je het zo uit zijn keel halen!Je schrikt je daar inderdaad wezenloos van!

Ik haal die dingen nooit meer in huis, het kan bij Zorran niet. De Farmfood bot XXL, dat ie sterk genoeg zou zijn voor hem was het advies, dus ik dacht mooi! heeft hij ook eens iets wat bij hem past en lekker te kluiven. Hij ropte het uit elkaar en schrokte het grote stuk a la minute naar binnen. Mijn vriend wilde het uit zijn bek halen, maar Zorran klapte de kaak weer dicht omdat ie moest kokhalzen, vinger er tussen. Bloeden als een gek en mijn vriend werd er lijkbleek van. Ik heb Zorran gelijk in de heimlich op de kop tegen mijn lichaam gehouden en in 1 kokhals was alles er uit. Nooit meer wil ik dat weer meemaken.
Ik hou het ook op verse producten van Lotgering, en zijn speeltje voor extreem sterke honden om flink aan te kauwen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Schrik!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag:
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^