zo blij met Joep vandaag!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Romy en JoepRomy en Joep

honden foto van Romy en Joep

Hallo allemaal,

De afgelopen twee weken heb ik het erg druk gehad met van alles en daardoor heeft Joep minder beweging gekregen dan normaal. Hij kreeg natuurlijk wel zijn dagelijkse rondjes maar normaal ga ik vier keer in de week met hem naar het bos toe om daar nog te rennen en te spelen en dit was deze weken maar twee keer per week. Nu is het vandaag natuurlijk hartstikke lekker weer dus ik dacht ik ga vast even naar het hondenstrand toe met Joep om daar te vieren dat weer wat rustiger werd de komende weken.

Eenmaal aangekomen op het strand was het natuurlijk nog hartstikke rustig omdat het ook nog helemaal niet zo warm was. Maar dat was voor ons niet erg want dan kon hij tenminste lekker zijn gang gaan. Normaal wordt hij namelijk nog best wel eens geremd door andere honden omdat hij niet van dat opdringerige houd. Nu vandaag barstte hij natuurlijk van de energie dus de eerste honden die we tegenkwamen begon hij heel gezellig mee te spelen. Dit was al heel grappig om te zien want het kwam echt van Joep zijn kant. Toen we verder liepen kwamen we bij een Engelse bulldog. Joep schrok er weer van omdat die hond zo speels was. Dus ik dacht al dit wordt weer niks. Maar ik zat daar gezellig te kletsen met zijn baasje dus we bleven even staan. Toen begon die hond op een gegeven moment op hem te rijden. Die vrouw zei dat die dat altijd deed en dat iedereen zo snel mogelijk zijn hond weg trok waardoor hij nooit eens gecorrigeerd werd. Joep heeft nog nooit een hond gecorrigeerd, ik heb hem zelfs nog nooit horen grommen ofzo. Maar vandaag was het dus zo ver! Hij heeft het een tijdje aangekeken en toen het hem te gek werd corrigeerde hij de hond!!! Het was zo maf, net als de eerste keer dat hij ging blaffen. Ik kon wel huilen van blijdschap!

Toen we weer verder liepen kwamen we een engelse basset tegen die heel ongeïnteresseerd keek. Joep liep er eerst eens langs maar liep uiteindelijk toch naar hem toe. En wederom begon Joep weer te spelen.. Ik snapte echt niet wat hij had maar was er uiteraard heel blij mee. Even verderop kwamen we de laatste hond tegen een gigantische poedel. Zo groot dat Joep er wel onderdoor kon lopen, en natuurlijk drong de poedel zich op. En Joep corrigeerde weer en daarna hebben ze lekker gespeeld!!

Ik wist echt niet wat ik mee maakte en ik ben nu zo blij en trots. Ik ga morgen denk ik weer naar het strand om te kijken of hij weer zo doet!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zo blij met Joep vandaag!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel RoosRoos 3 doggies

honden foto van Roos

Je hond heeft pit waar hij het nodig acht ;-)
Wees er inderdaad trots op! Klinkt als een heerlijke wandeling :-D

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Wat fijn dat je nu veel plezier hebt met Joep. :-)

honden page profiel RianneRianne 3 doggies

honden foto van Rianne

Joep heeft herfst in de bol, haha! Blue is ook al zo dol..

honden page profiel Romy en JoepRomy en Joep

honden foto van Romy en Joep

haha Corrie ik had natuurlijk al heel veel plezier met Joep, maar ik was altijd alert om te kijken of er niet een hond op hem aan het rijden was.

Haha dat zal het zijn Rianne. Ik vind het in ieder geval niet zo erg!

honden page profiel Romy en JoepRomy en Joep

honden foto van Romy en Joep

Helaas, hij liet het vandaag wel weer toe. Hij probeerde wel te spelen met een hondje dus dat is dan wel weer positief. Alleen hadden ze volgens mij allebei geen idee wat ze aan het doen waren.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zo blij met Joep vandaag!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Honden eetbak hoogte>
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^