zindelijkheid enzo

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Daphne & BaileyDaphne & Bailey

honden foto van Daphne & Bailey

Even over de maagkanteling. Want ik wist dat dit er was, maar ik geef Bailey altijd voor het lopen eten. We wachten dan wel 10 minuten en dan pas gaan we lopen. Is het altijd beter om de hond na het lopen eten te geven? Of is dit alleen wanneer je zeker weet dat je een lange wandeling gaat doen of dat er een maatje (hond) mee loopt?

Ik moet toevallig vrijdagavond naar de DA dus ik zal het dan bespreekbaar maken. Vooral over het water drinken.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zindelijkheid enzo" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

danielle (Gast)

hey hallo,

wat zijn er al veel tips gegeven :-D
wij zetten hem nu ook na alles in de tuin om zijn behoefte te doen en af en toe doet hij wat en soms niet maar als hij wat doet dan belonen we hem ook wel heel erg. een snoepje en overdreven goedzooo enzo.... ik ben wel al met hem in de steeg geweest(is naast onze tuin)en dat vond hij geweldig.
ik ga maandag naar de da om zijn 2de inenting en dan ga ik ook even wat dingentjes vragen en als het goed is ga ik volgende week zaterdag naar puppycursus en daar ga ik ook dingetjes vragen.
verders zijn wij ook al bezig met het zitten en dat doet hij geweldig :-D

@ sandy
dit is idd onze eerste pup we hebben hem genomen want mijn oudste was bang voor andere honden en ik wil niet dat mijn jongste dat ook heeft maar het gaat wel heel goed tussen de kids en akira(naam van mijn hond)

iedereen bedankt voor de tips en ik blijf zeker hier op terug komen je komt echt veel te weten

honden page profiel danielledanielle

honden foto van danielle

ik heb me effies geregistreerd dus ik ben die gene die met de eerste vraag kwam :-D

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

@ Henkjan: Ik zou, gewoon voor de zekerheid, altijd ná de wandeling eten geven en daarna een uurtje rust. Het risico op een maagkanteling is tijdens een rustig, klein wandelingetje misschien klein, maar hij is er altijd. Ik zou het dus gewoon niet doen, want het zal je maar gebeuren dat je je maatje verliest omdat je het handiger vindt om na het eten te wandelen...

Ik weet even niet hoe jong je pup is, maar als ze echt nog heel jong is zou ik haar na het eten alleen even buiten zetten en laten plassen en dan meteen weer naar binnen. Hoe gaat het trouwens met het water? Is ze er erg door geobsedeerd of drinkt ze gewoon als ze dorst heeft?

honden page profiel L, K & PL, K & P

honden foto van L, K & P

@ Daniëlle: Leuk dat je je geregistreerd hebt! Welkom!

honden page profiel danielledanielle

honden foto van danielle

hey hey

wat ik zelf doe is akira eten geven en dan naar buiten om zijn behoeftes te laten doen en dat doet hij super :-D
vanacht is hij er 1 keer uitgeweest en verder heeft hij geslapen tot 10 voor 7 daarna meteen naar buiten en hij heeft meteen geplast :-)

@ leila
vond het wel handig om me te laten regristeren kunnen jullie ook meteen zijn foto zien en om welke hond het gaat ;-)

honden page profiel Daphne & BaileyDaphne & Bailey

honden foto van Daphne & Bailey

" @ Henkjan: Ik zou, gewoon voor de zekerheid, altijd ná de wandeling eten geven en daarna een uurtje rust. Het risico op een maagkanteling is tijdens een rustig, klein wandelingetje misschien klein, maar hij is er altijd. Ik zou het dus gewoon niet doen, want het zal je maar gebeuren dat je je maatje verliest omdat je het handiger vindt om na het eten te wandelen...

Ik weet even niet hoe jong je pup is, maar als ze echt nog heel jong is zou ik haar na het eten alleen even buiten zetten en laten plassen en dan meteen weer naar binnen. Hoe gaat het trouwens met het water? Is ze er erg door geobsedeerd of drinkt ze gewoon als ze dorst heeft? "


Heb je inderdaad gelijk in. Dan ga ik dat nu ook gewoon doen. Ze moet er toch vaak uit dus het maakt eigenlijk niet uit of we dan alleen het nodige doen en een uur later de rest.

Het drinken gaat super goed. Ik verbaas me er over;-) haha Ik heb het drinken in haar zicht gezet maar slapen en spelen is interessanter en ze gaat er alleen heen als ze daar mee klaar is.
Ze is trouwens bijna 12 weken.

Bedankt voor het vragen;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "zindelijkheid enzo" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^