Niet eten

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Brigitte en job (Gast)

2weken geleden ben ik terug gekomen van vakantie, ben 1 week weg geweest en job heeft in een pension gezeten, job is een bruine labrador van 1,5 jaar oud. In het pension ging het hartstikke goed, heeft het daar erg naar zijn zin gehad. Omdat hij nogal snel aan diaree is hebben we hem zijn eigen voer meegegeven waar hij altijd dol op is! Volgens het pension heeft hij ook keurig zijn eigen voer gehad, dit was ook wel te zien toen ik hem weer ophaalde, had een volle emmer meegegeven en was zeker de helft wel uit.
Maar sinds hij terug is uit het pension wil hij zijn brokken niet meer hebben.. Terwijl hij er altijd helemaal gek op was tsjah een labrador en eten..je kent het misschien wel..en nu wil hij het dus niet meer hebben..uiteindelijk als hij merkt dat hij maar niet wat anders krijgt eet hij het uiteindelijk maar op maar met weinig enthousiasme..hij snuffelt er aan en gaat er dan bij zitten en kijkt je aan van wat moet ik hiermee..heb pension al opgebeld en gevraagd of er misschien iets is gebeurt ofzo maar hun weten ook niet waar het aan kan liggen...is toch vreemd..iemand ideeën??

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Niet eten" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Hij mist het pension, de honden die daar zaten mist hij misschien ,ik heb dit wel vaker gehoord.
Heeft het erg naar zijn zin gehad.
Hij denkt vast ,wanneer mag ik weer.(grapje)

honden page profiel SandySandy

honden foto van Sandy

ik zou er een beetje pens van smuldier door doen.
denk zelf ook aan heimwee,this wel gezellig he met z`n allen eten. ;-)

honden page profiel GeaGea

honden foto van Gea

Zou het ook gewoonte kunnen zijn? Als wij gaan eten, eet ik eerst iets boven de voerbak van Mayra en geef haar dan eten in de bench. De bench staat heel dicht bij de eettafel. Nu is het 2x gebeurd dat ze eten kreeg terwijl wij niet gingen eten. Ze keek me beide keren verbaasd aan en ging liggen. Na verloop van tijd at ze wel, maar ze leek te wachten totdat wij ook gingen eten.

Zou het kunnen dat Job zo gewend was aan het eten onder andere omstandigheden in het pension, dat hij daarom minder enthousiast eet? In dat geval komt het vanzelf goed, tenzij je morgen weer op vakantie gaat ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Niet eten" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^