Wie weet een verkooppunt van Canis Alpha of Lupo Natural?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel BoBo

honden foto van Bo

Ik zat brokken te vergelijken op http://brokkenvergelijken.wordpress.com/ en ben nu wel geïnteresseerd in Canis Alpha en/of Lupo Natural, maar ik vind niet zo snel een verkooppunt.

Wie weet er een?

honden page profiel meikemeike 3 doggies

honden foto van meike

In Nederland is geen verkooppunt van Canis Alpha. Er was een particulier die het importeerde, maar omdat het contact met de fabrikant niet zo goed is en omdat de brok niet zo graag meer gegeten wordt door hun hond, is hij daarmee gestopt. Je kunt direct bij de fabrikant bestellen via de website, maar ook mijn ervaring is dat contact leggen met de fabrikant heel moeilijk is. Ik heb nog nooit antwoord op mijn vragen gekregen.

Brokken van Lupo Natural worden ook niet in Nederland verkocht. Ik denk dat je wel direct bij de fabrikant kunt bestellen, maar dat weet ik niet. Wat wel in Nederland verkrijgbaar is, is de Vitalbone van Lupo Natural: http://www.luponatural.com/home/?en/vitalbone, maar dat is minder praktisch. Als je verkooppunten in Nederland wilt weten, kun je contact opnemen met Distripetfood, die importeerd het. Je zou natuurlijk ook kunnen vragen of ze de brokken ook kunnen regelen. Distripetfood: http://www.distripetfood.nl/voer1.html

honden page profiel BoBo

honden foto van Bo

Wauw, uitgebreid antwoord, bedankt!

honden page profiel meikemeike 3 doggies

honden foto van meike

Als alternatief zou je kunnen denken aan Luposan Sport Sensitive, die bevat denk ik na Canis Alpha het grootste percentage dierlijke eiwitten en is graanvrij. Wel kans op dunnere ontlasting door het hoge ruwe vezelgehalte. Markus Muhle is ook een prima brok, met net iets minder vlees. (En dan ga ik ervan uit dat je geperst wilt)

honden foto van Brenda, Kibo & Charlotte

Lupo natural hebben ze ook bij zooplus.nl

Galgo lover (Gast)

Heb t besteld bij de fabrikant in hun webshop. Snel verwerkt, maar door distributie Nl Dtl duurde het 6 dagen. Verzenden was niet duur. 61 all in geloof ik (klassik 15 kg) Als je dat vooraf weet, geen punt toch?Onze galgo's vinden t lekker...zit te kijken naar hoe bewaren. Niet in plastic ton, of bak, het schijnt te moeten ademen. IJzer ofzo? Het is zo groot als een volle vuilniszak...Muisvrij? Iemand een tip?

honden page profiel Jenny & AstonJenny & Aston

honden foto van Jenny & Aston

" Heb t besteld bij de fabrikant in hun webshop. Snel verwerkt, maar door distributie Nl Dtl duurde het 6 dagen. Verzenden was niet duur. 61 all in geloof ik (klassik 15 kg) Als je dat vooraf weet, geen punt toch?Onze galgo's vinden t lekker...zit te kijken naar hoe bewaren. Niet in plastic ton, of bak, het schijnt te moeten ademen. IJzer ofzo? Het is zo groot als een volle vuilniszak...Muisvrij? Iemand een tip? "

 Gaatjes maken in de deksel van de ton, zodat het ademt?

De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^