onzin topic.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Remie met sledehondenteam Silver linings

Ik heb mezelf voor genomen deze club meer actiever te maken.

Naast dat dit natuurlijk over de chow chow moet gaan. Vond ik het ook leuk om een topic aan te maken waar iedereen gewoon even kwijt kan wat hij of zij doet op een dag. gedaan heeft, of misschien wel totaal iets anders. O-)

Laat ik zelf maar het spits afbijten.


Vandaag heb ik mijn slaapkamer uitgebreid. Ik ben er helaas wel achtergekomen dat mijn dak lekt in mijn inloopkast, die ik amper gebruikte omdat ik simpelweg te weinig kleren heb. Maar nu zit er dus schimmel aan de muur. Heel vies, maar gelukkig wou ik de kast er toch al uithalen. kwestie van muurtje door tikken.
Dat word deze week hard werken. Want volgende week is mijn verjaardag en dan moet het huis wel netjes zijn natuurlijk. Je kunt geen feest geven in een bouwval. O-)

Verder vandaag voor Silver een nieuwe halsband gekocht, een stevige voor de cursus. En moeten de honden vandaag weer hun tekenpipetjes hebben.

zo. nu jullie.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "onzin topic." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Maarten - Diva & BoefjeMaarten - Diva & Boefje 3 doggies

honden foto van Maarten - Diva & Boefje

Leuk initiatief! :-)

Ik had wel een grappig moment vandaag. Ik heb een tijdje geleden een tuig voor mijn Diva gekocht. Ik merkte dat de vacht om de nek (de kraag) te lijden had van de halsband en heb ik heel bewust een tuig aangeschaft die haar nek helemaal vrij hield; het is de hurtta pro geworden:


Deze tuig is heel erg geschikt voor honden die graag trekken (bijv. ook voor slede-trekken ed).
Maar vandaag kwam ik er ook achter dat het tuig een minpuntje of beperking heeft.....
Diva rook of zag wat op straat en ging volledig in de ankers.
Ik wilde natuurlijk niet dat ze van straat at en probeerde haar mee te trekken. Ze zette zich volledig strak... en.... floep!... "als een truitje" ging het tuigje over haar hoofd af!!
Deze tuig is dus echt niet geschikt voor honden die soms "mee-getrokken" moeten worden haha!

(Gelukkig doet Diva dit zelden dus voor mij niet onoverkomelijk... maar was toch wel ff een lullig moment hoor haha)

honden foto van Remie met sledehondenteam Silver linings

Ja, dat kan ik me voorstellen. Maar, is het tuig dan niet te groot?.. O-)

honden page profiel DjangoDjango 3 doggies

honden foto van Django

Hallo,
Dan ook maar weer eens een verhaaltje van mij (Django)
Ik heb er sinds kort een neefje bij!!!
Niet bij mij in huis hoor (gelukkig maar)
Het vrouwtje heeft mij verteld dat het een australian cattle dog is en hij heet Kay!
Het is dan wel het nieuwe hondje van mijn oom, maar hij lijkt helemaal niet op iemand van onze familie hoor...!
Enn hij doet ook nog eens allemaal dingen die ik niet mag.BV: Hij springt op de bank BIJ MIJ THUIS! Hij ligt en graaft in de tuin, IN MIJN TUIN!
Hij springt op me, achtervolgt me, bijt in mn oren en ik moet zelfs MIJN snoepje met hem delen!
Ik ben zelf een vrij rustig ding hoor, maar ja ik ben ook jong geweest en al weet ik daar zelf niet zoveel meer van..Het vrouwtje zei dat ik ook best druk was in het begin.(Kan ik me niks van voorstellen)

Ik denk dat ik m ook maar eens een paar dingetjes moet gaan leren om de perfecte hond voor mijn lieve oom en tante te zijn..
Al gaat dat dennk ik nog een hooooop tijd kosten..

honden page profiel Pumba@PebblesPumba@Pebbles 3 doggies

honden foto van Pumba@Pebbles

Hahaha....leuk geschreven. Ik vind het ook heel grappig om mijn honden zelf hun verhaal te laten vertellen. Gezien door HUN ogen. want er zijn dingen die wij mensen doen waar zij natuurlijk NIETS van snappen en ik probeer me dan voor te stellen hoe zij dat zien.

Hier volgt er 1:

Luister beste mensen...wij zijn het redelijk zat. Wij, Chow Chow’s zijn een trots en waardig ras en wensen dus alszodanig benaderd te worden. Ondanks dat ons uiterlijk anders doet vermoeden zijn wij geen teddyberen en zou u ons eerder een tikje hooghartig kunnen noemen. Slaafsheid is ons veemd en derhalve reageren wij dus NIET op uw commando’s. Wij wensen graag dat u enig respect in acht neemt. Zo hebben wij er grondig de pest aan als ons geslacht verkeerd wordt geinterpeteerd. Zo wordt Pumba geregeld met Zij aangesproken en Pebbels met HIJ. Nu begrijpen wij dat mensen, in tegenstelling tot ons honden, niet onder staarten ruiken. Deden zijn dat wel dan zouden zij onmiddelijk het verschil herkennen. Wij vonden het beneden onze stand dat deze vergissing veelvuldig gemaakt werd en hebben ons beklaagd bij ons mens die vervolgens de nodige zichbare maatregelen nam. Wij hopen dat hiermee het probleem is opgelost dan kunnen wij weer in alle waardigheid de straat over.......met vriendelijk dank, Pebbles en Pumba



honden page profiel Kaylie & MiloKaylie & Milo 3 doggies

honden foto van Kaylie & Milo

haha, leuk!

nu mogen mensen zich niet meer vergissen

honden page profiel DjangoDjango 3 doggies

honden foto van Django

Ik heb een probleem...

Ik ben van de week met mijn vrouwtje naar de da geweest.
Niks aan de hand. Ik vind die mevr altijd heel erg aardig, want daar krijg ik altijd koekjes van.
Nu is het alleen zo dat ze me deze week gecontroleerd hebben op mijn gebit (niks aan de hand), op mijn hartslag (niks aan de hand), mijn oogjes (mooi genezen), mijn testikels (niks mis mee), mijn botten en spieren (lekker kontje zei ze, dus ook niks mis mee), mijn oren..!!! (niks mis mee)
Dit laatste zit me nu dus een beetje dwars, want nadat die aardige mvr dit verteld had antw mijn vrouwtje met de woorden: Goed dan kun je nu dus ook niet meer doen alsof je me nie hoort als ik je roep en kun je dus gewoon luisteren naar de dingen die ik van je vraag..

Hebben jullie nog tips over hoe ik dit weer teug kan draaien naar mijn oost-indischedoofheid, zonder dat het vrouwtje dit merkt?

honden page profiel PhilippePhilippe

honden foto van Philippe

Ja Django heb je struiken of bloemen in de tuin ? Dan kun je je daar in verstoppen en zeggen dat die struiken zo dik of bloemem zo groot zyn dat je het baasje niet hoort . :-) :-D :-) Kun je baasje ook plagen ;-) ,ze naar buiten tot by je laten komen en ineens te voorschyn komen en (zacht)woef zeggen . :-) Maar niet te hard of te veel he ,anders trekt ze mischien aan die mooie oortjes van jou he ;-) . :-D

honden page profiel DjangoDjango

honden foto van Django

Wel wat bloempjes maar ik ben toch wel een beetje te groot om daar niet bovenuit te komen..Ennnnn wat is blaffen???? hihi

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "onzin topic." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: R.I.P. Sietske
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^