allerlei probleempjes met een pup van 10 mnd. HELP!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Jammer. Zo blijft het probleem er natuurlijk wel.
Het word op deze manier niet opgelost.

Even op een andere manier gevraagd.
Hoelang denken jullie op deze manier door te kunnen gaan?

Het klinkt misschien beetje hard maar heb jij zin om de aankomende zeg 10 jaar nog elke nacht naar beneden te moeten lopen omdat de hond blaft?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "allerlei probleempjes met een pup van 10 mnd. HELP!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel AnjaAnja 3 doggies

honden foto van Anja

Ik vind het super waar je mee bezig ben, maar misschien een tip om eens een hersenfoto van de hond te laten maken, ja kost misschien wel 100 euro maar dan heb je wel uitsluiting dat er niks aan de hand is in het koppie. Een van mijn honden had ook een soort gelijk probleem. Na een jaar kwamen we er niet meer uit en tegen het advies van de dierenarts heb ik op aanraden van iemand dit ook laten doen. Bleek dat er een plek in het hoofd niet goed was. We hebben de hond nog een paar jaar laten leven maar geen energie meer in gestopt en toen ze begon met bijten is ze verlost. Misschien is het bij jou hond niet zo en dat hoop je natuurlijk maar ik herken zoveel van jullie hond in onze exhond. En mogt het allemaal goed zitten dan heeft het enorme doorzetten wat jullie doen zin.

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

" ging ff fout hahaha had quote ingedrukt maar te snel op enter gedrukt hahah...

Als ik haar in de bench doe terwijl ik in de kamer ben dan blaft en jankt ze alles aan elkaar.
Als ik overdag wegga en ze gaat in de bench, dan is er niks aan de hand. Blaft en jankt niet....ze slaapt dan gewoon! "


Hier zit in ieder geval een groot deel van je probleem. Zodra jullie thuis zijn mag ze uit de bench. Jullie zijn 's nachts nog thuis en dus volgens haar mag ze uit de bench.

Advies van mij is: Ga in dezelfde ruimte zitten te lezen bv. stop haar na het wandelen in de bench, ga erbij zitten te lezen en reageer niet op haar. Is ze rustig dan zeg je iets tegen haar maar KIJK je haar niet aan. Is ze een tijdje stil dan verlaat jij de ruimte voor 1 sec. en kom je gelijk weer terug en ga je weer zitten. Is ze stil dan zeg je braaf zonder haar aan te kijken. Is ze niet stil dan zeg je niets. Zo kun je het weer opbouwen.

honden page profiel  Luna en Flex Luna en Flex

honden foto van  Luna en Flex

Ik ben heel erg blij met de adviezen die ik van iedereen krijg. Alleen had ik nog even een vraagje....
Als ik om boodschappen ga of even weg moet dan laat ik haar weleens los in de kamer en dan ligt ze gewoon op de bank te slapen en sloopt ze ook niks. Zou ik het probleem kunnen oplossen door haar s'nachts ook los te laten in de kamer? Of denken jullie dan dat ze wel gaat slopen of nog steeds gaat blaffen?

honden page profiel GonnieGonnie 3 doggies

honden foto van Gonnie

Ik denk dat je haar juist dan ook in de bench moet doen....

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Er is maar 1 manier om daar achter te komen :-)

Ik zou het gewoon proberen.
Misschien vind ze de nacht gewoon te lang in de bench.
Niet iedere hond vind het fijn.

Geef haar gewoon de kong als de laatste naar bed gaat.
Dan heeft ze in ieder geval iets te doen even.
Geef haar geen botje ofzo want daar kan ze in stikken.

honden page profiel  Luna en Flex Luna en Flex

honden foto van  Luna en Flex

Joehoe!!!!!

Ik heb vannacht heerlijk geslapen want mevr. werd pas om 05.40 wakker!
Ik heb gisteren een dekbed en een hoofdkussen in haar bench gedaan ipv haar gewone deken. Ik merkte dat als ze op de bank ligt ze het liefste half op het kussen ligt dus ik dacht moet het ff proberen. Als het zo doorgaat ben ik al dik tevreden. Heb ook contact gehad met de hondenschool en ze gaan kijken of ze een goede training voor me hebben zodat ik daar ook mee kan starten. Het begin is gemaakt en we komen er samen wel. NO WAY dat ik mijn hond laat inslapen (zoals die gedragsth, zei!!

honden page profiel patricia,  *Spikey* Nino & Lolapatricia, *Spikey* Nino & Lola 3 doggies

honden foto van patricia,  *Spikey* Nino & Lola

ik heb je topic even doorgelezen, en wat fijn dat je vanacht zo goed geslapen heb!! :-D
Mijn oudste hond, heeft ook een eigen hoofdkussen, anders blijft hij maar draaien en draaien O-)
Hoop dat het op deze manier, weer heerlijk rustig is in de nacht, voor jullie :-D

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Ze wil dus gewoon lekker verwend liggen haha.
Nou als dat de oplossing is dan is het toch helemaal super!!!

Een gt die zo snel al komt met het laten inslapen van een hond moet je nooit meer naar toe gaan.

Ben blij voor je dat het nu beter gaat en succes met de nieuwe training!

honden page profiel  Luna en Flex Luna en Flex

honden foto van  Luna en Flex

Hallo,

Weer even een update van Luna. Ze heeft 2 nachten tot ong half 6 geslapen maar die pret is weer voorbij. Ze gunt me waarschijnlijk mijn slaap niet hahahah want de laatste week was het weer tussen de 2 en 4 uur dat ze elke keer wakker was. Ik had nog een tip van de da assistente: als ze zo vroeg wakker is geef je haar een kong met smeerkaas (blijft lekker plakken) en wat brokjes erdoor. Hopenlijk moet ze dan zo haar best doen om het eruit te likken dat ze weer in slaap valt.
Ze is gisteren ook loops geworden dus eigenlijk hopen we maar dat het gedrag van haar over 3 a 4 weken weer normaal wordt maar in mn achterhooft reken ik er maar niet op!

honden page profiel Jacqueline, Jackie en JoyJacqueline, Jackie en Joy 3 doggies

honden foto van Jacqueline, Jackie en Joy

Waarom een hond gaan belonen voor slecht gedrag?
Ze moet gewoon slapen en stil zijn punt en niet een lekkere snack krijgen.
Had je het nog geprobeerd om haar los in de huiskamer te laten slapen?

honden page profiel  Luna en Flex Luna en Flex

honden foto van  Luna en Flex

Ik snap je reactie heel goed want die gedachte had ik dus ook maar op een gegeven moment heb je echt slaaptekort. Was gisteren om half 3 al wakker en om 7 uur moest ik gaan werken tot 4 uur dus was wel ff pittig. Heb haar nog niet los in de kamer gehad want dit is nog steeds een discussie punt tussen mijn man en mij. Hij wilt het niet omdat hij bang is dat ze gaat slopen maar ik heb er wel vertrouwen in. Het is ook erg moeilijk om het probleem op te lossen als je man liever wilt dat ze naar een ander gezin gaat (daar had de 1 na laatste gedragsth. het over) omdat die het helemaal gehad heeft.( Volgens de gt moet ze naar een gezin met andere honden omdat dit veel beter voor haar zou zijn?) Maar ik wil mijn Luna niet uit huis hebben, Ik wil er alles aan doen want je neemt geen hond in huis om als het ff tegenzit weer weg te brengen. Doe je met je kids toch ook niet terwijl we daar ook genoeg mee af hebben gezien(huilbaby). We moeten gewoon nog een goede middenweg vinden!!

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Jammer dat je man niet wilt meewerken.
Ik denk dat het al een heel stuk beter had kunnen zijn.

Ik zou haar ook geen kong geven als ze begint te blaffen midden in de nacht.
Het probleem is gewoon dat ze weet dat haar gedrag beloond word en dat moet doorbroken worden.

Er zijn gewoon maar 2 opties.
Doorbijten en een paar nachten helemaal niet slapen.
Haar loslaten en dan maar zien wat er gebeurd.

Weet zo snel niet meer of jullie haar ook op de slaapkamer hebben gehad. Maar anders moet je dat proberen. Gewoon dichtbij jullie. Dat ze weet dat ze niet allen is.

Geke (Gast)

Susanne,

Onze pup heeft ook moeten leren dat ik niet reageer op gejank en geblaf. Dan wacht ik juist nog iets langer en ga er pas heen als hij stil is.

Het heeft bij ons ongeveer 4 weken geduurd maar nu is hij stil. In het begin begon het gejank zodra hij mij op hoorde staan boven. Als ik naar beneden liep dat ging ie toch tekeer. Toch ging ik rustig eerst zelf naar de wc, jas aan, laarzen aan en heel rustig naar de bench. Ik zei niets, wachte tot hij even op adem moest komen en zei dan pas, braaf en kom er maar uit.

Hij is nu 6 maanden en soms begint ie nog te blaffen als ik de benchdeur los wil doen. Dat klinkt in mijn oren als schiet op, dus dan "bevries" ik even en ga weer verder als hij van verbazing even stil is. Hij heeft ondertussen wel geleerd dat blaffen niet oplevert, maar zelfs na een half jaar probeert ie het nog wel eens.

Succes en ik ben benieuwd of het snel beter gaat. Het lijkt me verder zo'n fijne hond en als dit probleem verholpen is kunnen jullie nog jaren samen genieten! Geef de moed niet op.

Ik zou de hond trouwens overdag niet gaan negeren. Negeer hem alleen als hij iets doet wat je niet wilt, zoals je 's-nachts wakker maken. Hoe weet hij nou dat je hem overdag in huis negeert omdat hij s'nachts jankt? Succes, het gaat zeker lukken hoor!

honden page profiel  Luna en Flex Luna en Flex

honden foto van  Luna en Flex

Hallo!
Weer even een update over Luna.
We hebben weer een andere GT in de arm genomen en deze is ook bij ons thuis geweest. Na alles weer te hebben verteld gaf hij een paar tips.

Tip 1: luna erg moe maken sávonds en dan als we naar bed gaan een gevulde kong geven zodat ze geestelijk ook moe wordt en dan langer blijft slapen (dit hebben we gedaan maar dan poept ze de hele bench onder en ze wordt niet later wakker)

Tip 2: wachten tot luna s'nachts gaat blaffen, wachten tot ze stil is en dan naar beneden. Dan laat je haar ff in de tuin om te plassen/poepen dan laat je haar los in de kamer en dan ga je weer naar bed. (dit ook gedaan, was er om half 4 uit en mijn man komt om 6 uur beneden en dan had ze gepoept en geplast in huis)Als dit wel goed zou gaan dan konden we de tijd dat ze s'nacht in de bench zat elke keer verkorten.

Tip 3: herplaatsen naar mensen met honden ( we hebben haar al eens een paar dagen bij mijn vriendin laten slapen want die heeft 2 honden en dan is er helemaal niks aan de hand. Zou door de roedel komen?)

Wat denken jullie? Moet ik tip 1 en 2 ( niet tegelijk natuurlijk) herhalen of overgaan naar tip 3?
wat is het beste voor de hond? tip 3 wil ik liever niet maar zouden we dan ipv luna wegdoen niet een stabiele hond erbij kunnen nemen? Of is tip 3 wel het beste? Ik weet het niet meer......

honden page profiel EstherEsther 3 doggies

honden foto van Esther

Ik ga nog iets aanvoeren. Slaapt Luna overdag wel eens langer?

Zelf heb ik een tijdje korter geslapen 's nachts en mijn lijf raakte daaraan gewent. Nu merkte ik dat ik daar last van kreeg (korter lontje, 's avonds op de bank in slaap vallen etc.etc.) maar mijn lijf was na 6 uren slaap wakker. Ik moest mijzelf dwingen om niet van bed af te gaan en later viel ik ook wel weer in slaap.

Ik kan me voorstellen dat dit bij Luna ook het geval is.

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Die gt zegt hetzelfde als wat iedereen hier al heeft gezegd.
Lullig gezegd maar als je man niet wilt gaan mee werken zou ik dus voor optie 3 gaan.

Ze heeft gewoon geleerd dat blaffen beloond word. Dat moet je doorbreken en daarna zal het pas beter gaan.
Als je man dat niet wilt kunnen jullie haar beter weg doen naar iemand die er wel tijd en slapeloze nachten in wilt steken om haar te leren hoe het wel moet.

En nee ik zou er geen hond bijnemen. Ook een stabiele hond kan het gedrag gaan overnemen en dan hebben jullie dus nog steeds hetzelfde probleem alleen dan x2.
Je kan het niet vergelijken met die logeerpartij.
Dat is in een andere omgeving zonder de mensen die aandacht geven als er geblaft word.

honden page profiel mariaamariaa 3 doggies

honden foto van mariaa

Jeetje, ik snap echt niet dat jullie Luna niet los in de kamer laten s'nachts. Er word al gepraat over herplaatsen :'( terwijl deze optie toch vrij voor de hand ligt. Niet elke hond sloopt!!! Als je hier zo bang voor bent dan zet je de belangrijke spullen even weg en leg je een kartonnen doos en een tijdschrift op de grond, grote kans dat je hond eerst daar aan begint ( deze truk word al door veel mensen gebruikt)

Daarnaast vind ik jou gedrag niet concequent, je probeert van alles maar jullie houden geen enkele methode vol. Je kunt beter één methode kiezen en hier voor de volle honderd procent achter staan, je hond wil duidelijkheid en die krijgt hij echt niet door steeds iets anders te verzinnen.
De oplossing zit niet in dé methode maar in de uitvoering O-)
Je kunt er nog zoveel gedragsdeskundige bijhalen, maar je zal zelf conceqent moeten zijn.







honden page profiel Simone & MaxSimone & Max 3 doggies

honden foto van Simone & Max

Ik ben het met met mariaa eens. Max was ook een probleemgeval.
Die moest echt bij je slapen de eerste weken. We hebben dan ook echt bijna 8 maanden boven gehad totdat hij ons echt voor 100% vertrouwde dat wij niet weggingen. Toen ook na een tijdje de deur open gelaten 's nachts en toen dat goed ging ook naar beneden met deur los. "s nachts ging dat wel maar overdag was hij paniek. Langzaam alles opgebouwd en nu gaat alles goed en nog NOOIT iets gesloopt. Max is nu bijna twee dus zo lang kan het duren. Heb geen moment aan herplaatsen gedacht. Als je een kind neemt en die doet niet wat je wilt dan geef je die toch ook niet weg!!

honden page profiel Anna-WietskeAnna-Wietske 3 doggies

honden foto van Anna-Wietske

Ook ik wil even reageren en zal waarschijnlijk heel anders reageren als de meesten hier.
Ik ben namenlijk volgens sommige mensen heel hard voor een hond ben ik het niet mee eens want honden zijn tenslotte geen mensen en hoef je ze zo ook niet te behandelen.

Je pup is nu 10 maanden lekker jong nog en in allerlei staten om je uit te proberen wat hem dus al behoorlijk goed lukt.
Eerst 6 uur nu al 4 uur uit je bed.
Ik zeg gewoon laten blaffen oke het is vervelend dat weet ik maar al te goed.
Niet op reageren je hoort het aan de soort blaf wel of het menens is of aandacht vragen.
Zoals ik het bij jou lees is dit aandacht vragen en die hij nog krijgt ook.
Het is moeilijk en je zal op een gegeven moment ook wel doodop zijn meestal slapen kinderen door hondegeblaf wel heen.
Tenminste bij mij was dat wel zo ik slapeloze nachten en mijn zoon die nooit wat hoorde.
Kon er wel jarloers op worden hahaha.


Je hebt kinderen? welke leeftijd? Ik zeg zeker bij de hond betrekken vertel ze wat wel en niet mag en laat ze zeker met de hond lopen want ook de kinderen zijn baas.
Wel natuurlijk met jullie erbij bij jonge leeftijd.
Mijn zoon was van begin af aan al met de opvoeding van onze hond bezig.
In sommige gevallen luisterde de hond onze ouwe hond beter naar mijn zoon dan naar mij (oeps)

De hond en socialisering met mensen ja dat is oefenen oefenen en oefenen met verschillende mensen neem je hond mee waar je hem maar mee naar toe kan nemen vertel de mensen om je heen je hond te negeren als hij er aan komt dan komt hij vanzelf wel eens naar iemand toe.
De hond leert dan dat hij met rust word gelaten hoe druk het ook om hem heen is.
Want tenslotte zohoort het ook.
Haal nooit een vreemde hond aan loop niet op hem af maar negeer hem dan komt hij vanzelf bij jou aankloppen voor aai.

Let op zijn staart al sdie omhoog staat dan is hij beter op zijn gemak dan als die helemaal naar beneden om zijn kont is gekruld.

En als zo'n gedragmuts denkt dat hier al een spuit in moet dan mag er bij haar wel iemand langskomen om haar papieren weg te halen want dat is toch ten zotte.

Heel veel succes met je dondersteen het gaat vast goed komen met jullie!

honden page profiel  Luna en Flex Luna en Flex

honden foto van  Luna en Flex

" Jeetje, ik snap echt niet dat jullie Luna niet los in de kamer laten s'nachts. Er word al gepraat over herplaatsen :'( terwijl deze optie toch vrij voor de hand ligt. Niet elke hond sloopt!!! Als je hier zo bang voor bent dan zet je de belangrijke spullen even weg en leg je een kartonnen doos en een tijdschrift op de grond, grote kans dat je hond eerst daar aan begint ( deze truk word al door veel mensen gebruikt)

Daarnaast vind ik jou gedrag niet concequent, je probeert van alles maar jullie houden geen enkele methode vol. Je kunt beter één methode kiezen en hier voor de volle honderd procent achter staan, je hond wil duidelijkheid en die krijgt hij echt niet door steeds iets anders te verzinnen.
De oplossing zit niet in dé methode maar in de uitvoering O-)
Je kunt er nog zoveel gedragsdeskundige bijhalen, maar je zal zelf conceqent moeten zijn.

Bedankt voor je reactie.
Tuurlijk wil ik het liefste dat mijn hond blijft, en ik zal er ook alles aan doen om hem te laten blijven maar dit waren adviezen van de GT. Daarom heb ik die aan iedereen voorgelegd omdat vreemde er vaak een andere kijk op hebben omdat die niet zo dicht bij mijn hond staan als ik. misschien was ik idd niet concequent maar na 5 weken slaapgebrek wist ik het echt niet meer en probeerde ik echt alles wat ze me vertelde. Ik heb heus wel ervaring met honden wat hiervoor had ik ook een hond en mijn ouders hadden ook altijd honden. Was alleen niet bekend met dit gedrag en daarom vroeg ik hier om hulp.





"

honden page profiel  Luna en Flex Luna en Flex

honden foto van  Luna en Flex

" Ook ik wil even reageren en zal waarschijnlijk heel anders reageren als de meesten hier.
Ik ben namenlijk volgens sommige mensen heel hard voor een hond ben ik het niet mee eens want honden zijn tenslotte geen mensen en hoef je ze zo ook niet te behandelen.

Je pup is nu 10 maanden lekker jong nog en in allerlei staten om je uit te proberen wat hem dus al behoorlijk goed lukt.
Eerst 6 uur nu al 4 uur uit je bed.
Ik zeg gewoon laten blaffen oke het is vervelend dat weet ik maar al te goed.
Niet op reageren je hoort het aan de soort blaf wel of het menens is of aandacht vragen.
Zoals ik het bij jou lees is dit aandacht vragen en die hij nog krijgt ook.
Het is moeilijk en je zal op een gegeven moment ook wel doodop zijn meestal slapen kinderen door hondegeblaf wel heen.
Tenminste bij mij was dat wel zo ik slapeloze nachten en mijn zoon die nooit wat hoorde.
Kon er wel jarloers op worden hahaha.


Je hebt kinderen? welke leeftijd? Ik zeg zeker bij de hond betrekken vertel ze wat wel en niet mag en laat ze zeker met de hond lopen want ook de kinderen zijn baas.
Wel natuurlijk met jullie erbij bij jonge leeftijd.
Mijn zoon was van begin af aan al met de opvoeding van onze hond bezig.
In sommige gevallen luisterde de hond onze ouwe hond beter naar mijn zoon dan naar mij (oeps)

De hond en socialisering met mensen ja dat is oefenen oefenen en oefenen met verschillende mensen neem je hond mee waar je hem maar mee naar toe kan nemen vertel de mensen om je heen je hond te negeren als hij er aan komt dan komt hij vanzelf wel eens naar iemand toe.
De hond leert dan dat hij met rust word gelaten hoe druk het ook om hem heen is.
Want tenslotte zohoort het ook.
Haal nooit een vreemde hond aan loop niet op hem af maar negeer hem dan komt hij vanzelf bij jou aankloppen voor aai.

Let op zijn staart al sdie omhoog staat dan is hij beter op zijn gemak dan als die helemaal naar beneden om zijn kont is gekruld.

En als zo'n gedragmuts denkt dat hier al een spuit in moet dan mag er bij haar wel iemand langskomen om haar papieren weg te halen want dat is toch ten zotte.

Heel veel succes met je dondersteen het gaat vast goed komen met jullie!
"

honden page profiel  Luna en Flex Luna en Flex

honden foto van  Luna en Flex

Dat quote daar ben ik blijkbaar dus echt niet goed in whahahahha.
Wilde reageren op Anne-Wietse.

BEDANKT VOOR JE REACTIE!

Tuurlijk wil ik niet dat mijn hond weggaat en ik zal er ook alles aan doen om dat te voorkomen maar ik dacht in het belang van de hond. Daarom heb ik die tips op het forum geplaatst zodat er vreemde mensen hun mening konden geven. Die staan niet zo dicht bij Luna als ik dus die hebben een onafhankelijke mening. Na 5 weken slaapgebrek dan weet je het gewoon ook allemaal ff niet meer dus je gaat echt alles uitproberen. Ze is nu al 2 dagen rond half 6 wakker dus het gaat de goede kant op. en dit zonder kong o.i.d.. Misschien komt haar gedrag ook wel door mij hoor want ik ben zo bezig met hulp en oplossingen zoeken dat het gewoon soms je hele dag beheerst en dit zal luna ook wel voelen.
Sinds 2 dagen heb ik het los gelaten. Ik reageer alleen nog hier. Ik ga genieten van mijn hond! Lekker wandelen en trainen en spelen. Ze zit nu half in haar 2e week van de loopsheid dus misschien hebben haar hormonen ook wel meegespeeld? Ik ga gewoon wat meer op mijn gevoel af en niet meer bezig zijn met constant oplossingen zoeken...wordt ik dus alleen maar gefrustreerd van hahahha. Tuurlijk luister ik wel naar wat er hier geschreven wordt en ik onthoud het ook allemaal en ik ben erg blij met alle reacties hier want daaruit blijkt dat iedereen je toch wilt helpen en dat vind ik zo mooi. Mensen die me niet kennen en toch willen helpen. Je bent nooit te oud om te leren en elke hond is weer anders daarom ben ik hier. En ondertussen heb ik toch alweer veel geleerd van iedereen. Bedankt allemaal!!

honden page profiel Anna-WietskeAnna-Wietske 3 doggies

honden foto van Anna-Wietske

Hahahahaha ok dat gaat helemaal goed komen bij jullie :-)

honden page profiel Moos!Moos! 3 doggies

honden foto van Moos!

Hoi Susanne,
Wat ben je goed bezig!!! Kan me helemaal voorstellen dat je gefrusteerd raakt van slaapgebrek. Dan probeer je van alles, niks lijkt te lukken en Luna raakt alleen maar meer in de war omdat er zoveel verschillende strategieen gebruikt worden in een korte periode! Mijn complimenten voor je doorzettingsvermogen, Luna is prachtig en ze heeft natuurlijk veeeel meer positieve kanten!
Mocht Luna de bench nog eng vinden kan het helpen om haar juist in de bench haar maaltijden te geven, dat ze het een fijn plekje gaat vinden.
Veel plezier met Luna en geniet lekker van haar!

honden page profiel GonnieGonnie 3 doggies

honden foto van Gonnie

Fijn te lezen dat het nu beter gaat!!! O-)

honden page profiel  Luna en Flex Luna en Flex

honden foto van  Luna en Flex

Ik wist niet wat me overkwam vanochtend....ik schrok wakker....keek op de wekker.....was het 06.45!!
Ik mezelf aangekleed...naar beneden, eerst ff naar het toilet en mevr lag nog lekker rustig in haar bench te doezelen.
Heerlijk om uit te slapen :-)

honden page profiel Simone & MaxSimone & Max 3 doggies

honden foto van Simone & Max

Wat heb je nu anders dan anders gedaan?

honden page profiel B met D&A†B met D&A† 3 doggies

honden foto van B met D&A†

Lekker joh!

Haal haar op zulke dagen er zeker uit als ze rustig is!
Zorg er echt voor dat je haar voor bent.

honden page profiel  Luna en Flex Luna en Flex

honden foto van  Luna en Flex

" Wat heb je nu anders dan anders gedaan? "


Ik heb helemaal niks anders gedaan, dat is het hem nou juist!! Misschien komt het omdat ik niet meer hele dagen bezig ben met oplossingen zoeken? Zal ze ook zeker gevoeld hebben?
Alleen vanochtend was het weer 4 uur dus dat was wel ff minder maar we blijven vol goede moed!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "allerlei probleempjes met een pup van 10 mnd. HELP!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 3 van 4 12 34
Volgende forumvraag: Risico's steriliseren
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^