Rakker, de hond die alles sloopt.

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel trinaxtrinax

Goeden dag,

Ik zit met een verschrikkelijk probleem. Mijn hond heet rakker en is 6,5 jaar oud. Was vaak alleen maar hij kon zich prima vermaken en er kwam altijd iemand rond half 5/5 uur thuis.

Sinds een periode van 4 maanden begint rakker zich vreselijk te misdragen. Hij springt namelijk alles uit de vensterbank, het raam kozijn, de kasten er af waardoor dus ontzettend veel kapot gaat. Dit gebeurd op het moment dat ik en mijn moeder weg uit huis zijn.

Wij werken alle 2 fulltime, en zijn tussen 8 uur sochtends en 4/5 uur smiddags weg. Dit verschijnsel is een tijd weg geweest na het aanschaffen van een muilkorf maar doet dit nu sinds 3 weken weer.

Mijn moeder wilt de hond nu weg doen maar ik ben hier zwaar op tegen, we hebben hem immers al 6,5 jaar en een hond is een deel van de familie, die doe je niet zomaar weg.

Dus bij deze, wat kan ik hier aan doen? Zelfs uit een bench weet hij te ontsnappen tot bloedens toe.

Groetjes,

Steven

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Rakker, de hond die alles sloopt." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel sorayasoraya

honden foto van soraya

Hmmmm,jullie werken beide fulltime en de hond is gemiddeld 8,5 á 9 uren alleen thuis.
Dat is wel een tikkie te veel van het "goede",kanp van de hond dat hij het al die jaren nog zolang heeft volgehouden.

Ik snap de keuze voor een muilkorf niet! Hij moet zich al vermaken met niks,5 werkdagen lang en nu ook nog met zijn snuit dicht.

Herplaatsen zou niet verkeerd zijn,of een leuke uitlaatservice,want zo lang en vaak alleen zitten is voor de hond niet leuk. Door de verveling gaat hij slopen.

honden page profiel MarcellaMarcella

honden foto van Marcella

kan je de hond niet een veilig plek bieden als jullie weg zijn... en waar hij zich niet van verwonden...
en dan een lekker bot en speeltjes of een gevulde kong...
kan iemand in de buurt hem niet uitlaten als jullie weg zijn... en anders wat soraya zegt een uitlaatservice...
hier kan je er misschien 1 vinden die bij jullie in de buurt is
http://www.doggies.nl/

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma.

honden foto van Irene Emma.

Mijn mond valt werkelijk open en weet eigenlijk niet hoe ik moet reageren. Zo lang alleen en een muilkorf, wat moet jou hond zich verschrikkelijk voelen dag in dag uit. Je wil hem niet weg doen een deel van het gezin. Dat kan je beter wel doen, heeft hij nog een leuk leven misschien. Duurt dit al zo lang,vreselijk.Je hond wordt er gestoord van,met slopen als resultaat.
Ik laat mijn hond door omstandigheden een dag 9½ uur alleen en was daar doodziek van.

honden page profiel trinaxtrinax

verder is er ook nog een kat in huis, en een hoop speeltjes, in weekenden is die altijd bij mij, slaapt snachts bij mij en ik laat hem regelmatig rennen buiten (elke ochtend). Het is zo namelijk gelopen doordat ik van school ging en ging werken waardoor ik iets langer weg ben. en het uitlaat service gebeuren lijkt me wel wat, of bestaat er zoiets als een opvang voor honden ?

ik hoor het graag.

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

Je hebt tegenwoordig ook opvang voor honden, je zou eens kunnen zoeken op het internet of er iets bij jullie in de buurt zit. Een uitlaatservice is ook een goede optie, zo kan de hond ook overdag zijn energie kwijt.

Als allebij de opties niets zijn, dan zou ik proberen de hond te herplaatsen. Een hond is een roedeldier en de uren dat hij alleen zit is echt zielig!

honden page profiel trinaxtrinax

ik snap dat het zielig is, maar iedereen zal het ook wel met me eens zijn dat zo'n hond ontzettend aan ons gehecht is. hij was een keer een week bij iemand anders en hij at, dronk niet en verder ging die alleen maar tekeer dag en nacht. we moesten dus van vakantie terug komen voor hem. En ook ik ben ontzettend aan hem gehecht... het is ons beesie....

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Rakker, de hond die alles sloopt." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Dit is Gert
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^