kan dit?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes



we waren op bezoek bij een vriendin...nu beweerd zij dat onze pup geplast heeft op haar laminaat en dat de gleuven zeg maar omhoog zijn gekomen door de plas van lila...mijn ouders zeiden alle 2 en wij ook dat dit niet zomaar kan dat een pup die plast,dat daardoor de laminaat omhoog komt...terwijl ze niet gezien heeft dat lila het gedaan heeft...niemand heeft het gezien...en ze heeft zelf 2 honden waarvan er ze er 1 sinds donderdag avond heeft gekregen..1 van van 26 weken oud...haar oudste dochter zei nog dat die pas gekregen hond ook al es geplast heeft en vriendin beweerd nog dat het lila was die gepplast heeft,want die plast veel meer dan haar hondjes......was al wat opgedroogt zei ze...nu wil ze dat wij dat gaan vergoeden...ik heb gezegd dat ik verzekerd ben...en dat ze daar mee kan doen.
ik weet dat ze geld te kort komt om rond te komen.haar auto moet gemaakt worden en kost paar 100 euro...en op deze manier probeert ze het blijkbaar te doen..ze hoopte dat ze het geld wat wij haar geleend had niet terug hoefde te geven. had ze even pech toen ik zei dat we er voor verzekerd zijn.
mijn ouders staan er niet verbaas van dat ze zo probeert, wij laten aan verzekering over...en die zoeken het wel uit en ik heb al vermoeden wat uitkomst gaat zijn.....dat het ommogelijk is dat een plas van een pupje het laminaat omhoog laat komen....wij hebben wel ervaring met honden plassen en laminaat...onze grote hond was enstig ziek 2jaar geleden en die plasde alle laminaat er onder...zelfs al lag het de hele nacht....en ging niet omhoog...mijnvader zei al...dat het er eerst goed in moet intrekken en vaker op zelfde plek water of zo moet liggen voor het echt omhoog komt...komt bij dat ze goedkope laminaat heeft en dat hadden wij 2 jaar geleden wel...
wat denken jullie?

gr Louise

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "kan dit?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Claudia & TankClaudia & Tank

honden foto van Claudia & Tank

Het kan wel volgens mij.
Bij ons zijn de gleuven ook omhoog gekomen door Spike zijn kots.
En dat heeft maar kort op vloer gelegen.

honden page profiel Odielah & friendsOdielah & friends

honden foto van Odielah & friends

Nou ik weet niet wat zij voor laminaat heeft hoor...
Maar Pupje Jentho , maar ook het hondje van mijn vriendin heeft hier wel's op het laminaat gepist en het Yorkie van mijn zus ook en mijn laminaat heeft daar totaal geen problemen mee, niks aan de hand, ik maak het droog en klaar...

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

bedoel ze heeft dus geen goedkope laminaat en hadden wij destijds met onze zieke hond wel

honden page profiel MYRIAMMYRIAM

honden foto van MYRIAM

leuke vriendin heb je zeg, ik betaalde helemaal niks en een keer van een plasje komt echt niet gelijk de vloer omhoog hoor sorry. zo een zou ik snel uit mijn vriendenlijst schrappen . bah wat een misselijke streek. en als ze het niet gezien heeft , kan ze ook niks zeggen toch???? .

honden page profiel sofie, Lucky en Zita <3sofie, Lucky en Zita <3

honden foto van sofie, Lucky en Zita <3

Ik denk: mooie vriendin! Ik zou het absoluut niet grappig vinden moest dit bij mij gebeuren. Goed dat je verzekerd bent, laat de verzekering het maar uitzoeken! ;-) Misschien is haar laminaat gewoon niet goed gelegd en komt het nu door de warmte van de voorbije dagen naar omhoog. Dit is bij mijn schoonmoeder toch het geval... Warm weer? Laminaat omhoog... Maar van een plasje? Nee.. Ik denk het niet :-)

honden page profiel ~*Sandy*Yoda & Yip*~~*Sandy*Yoda & Yip*~

honden foto van ~*Sandy*Yoda & Yip*~

nee, laminaat komt pas omhoog als het een tijd lang nat is geweest. Als het gelijk opgeruimt is zal dit echt niet zomaar kunnen. Anders zou je toch ook nooit kunnen dwijlen?
Maar je noemt deze vrouw een "vriendin" in mijn boekje noem ik mensen die zo me willen ge(mis)bruiken niet zo.

honden page profiel WendyWendy

honden foto van Wendy

Heb je die naden ook zelf gezien?

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

ind....zo gaat het ons ook...mijn ouders stonden dus ook niet verbaast....dat ze zo zijn zou...want haar moeder zou ook zo zijn..volgens haar was al stuk op gedroog! was heel warm die dag...en zo veel plast een hondje niet...we hebben dan over een kleine jack russel...we hebben onze laminaat er destijd uit moeten halen in de keuken omdat alles paar keer goed nat is geweest...paar keer emmer vol water omgevallen met schoonmaak middel er in....en water in keuken overgelopen...en dat hadden we snel opgeruimd...maar ja dat is heel wat litters water in korte periode gebeurd en ging ook niet geluik krullen....verzekering zoekt wel uit en op deze manier hoef ik niet meer daar te komen...

honden page profiel Marjo en KibaMarjo en Kiba

honden foto van Marjo en Kiba

Ik denk dat het idd met de kwaliteit te maken heeft van het laminaat. Onze vorrige kat heeft heel lang op het zelfde plekje gepiest en dat is pas na een paar jaar omhoog gaan staan (toen zijn er dus tig plasjes en dwijlen overheen gegaan) dus lijkt me sterkt dat duur laminaat meteen gaat krullen na 1 plasje :-)

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

nee was niet te zien...en was onder dr eettafel.en stoelen zou er over heen schuiven zegt ze.....als je dweild voel je ook niets...en dr moeder dr hond had er ook gepist,niet op zelfde plek...maar wel waar de stoelen staan...en die hoeft niets te vergoeden?...en daar zou ze geen last van de stoelen hebben...en ze heeft paar kinderen rond huppelen die laten nooit wat vloeistof vallen en nu opeens valt het op? nou ik zag niets aan de naden en dr dochter en vriendin van dr dochter moesten het maar even aanwijzen..ik zag niets en heb niet gevoeld...
we waren bij mn ouders, toen ik haar smsje stuurde dat ze geld vergeten was terug te geven en ze zou het gaan halen...konden we het nog gaan halen en even later stuurd ze sms dat lila er geplast had en heb dr gezegd dat we verzekerd zijn..nou je moet maar even kijken wat je gaat doen...we hadden gelijk door dat ze geld eigelijk niet wilde geven..was ook eerste wat mn ouders zeiden toen ze mee kregen hoe en wat...

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

ind,lijkt ons ook erg sterk...wij hadden dus goedkope laminaat en een enstige zieke grote hond...die continu plasde en niet op zelfde plek en is nooit gekrult....en was nog van goedkoopste laminaat wat er was..... ;-)

honden page profiel patricia,  *Spikey* Nino & Lolapatricia, *Spikey* Nino & Lola

honden foto van patricia,  *Spikey* Nino & Lola

Ik denk ook niet dat dit van een klein plasje kan komen..
Als haar hondje ook weleens binnenplast, zou tog het laminaat overal omhoog moeten komen O-)
Alleen toevallig bij jou hond haar plasje?

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Ik heb een hele tijd lekkage gehad in mijn huis; bij elke regenbui was de vloer nat. Maar zelfs na een tijd krulde het nog niet op. Dit had wel kunnen gebeuren na zoveel regenbuien, dus misschien had ik geluk. Maar het lijkt me toch niet dat na 1 plasje de vloer gaat krullen.

Als je in nood zit, doe je gekke dingen. Het is maar te hopen dat zij het geleende geld ooit nog terug betaalt...

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

was alleen bij mijn plasje...teminste niemand heeft gezien dat mijn pupje daar geplast heeft....!!!!!!! dus hoe kan nu mijn hondje zijn....? zegt ze dood leuk...mijn honden doen niet zo grote plasjes...hahaha lila ook niet...moet zeggen dat ze ook altijd gelijk wil hebben...4 honden lopen er rond...3 kleintje...en alleen mijn hond laat overal drollen achter en haar honden niet...want dat waren niet de drollen van haar honden...sorry maar 1 klein hondje die kakt niet 4 a 5 keer op 1 middag....of ben ik nu zo gek?

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

geld heb ik terug gekregen....ze moest wel,want ze had door dat ze niet ver kwam met ons...ik bleef heel rustig en zei ja zijn we voor verzekerd...ja dan heb je geen andere keuze he om terug te geven..ze baalde er wel van..ken dr langer dan vandaag...

honden page profiel DD

honden foto van D

Wij hebben dit ook gehad maar dan met de kots van onze je-weet-wel-kater.
Wij hebben het beste laminaat van de Ikea, en toch kwam het omhoog. We hebben er werk van gemaakt, maar omdat wij simpele zielen zijn, en er een vreselijke man kwam kijken van een onafhankelijk buro voor dit soort gevallen, hebben wij dit niet kunnen winnen. De vraag is hoe onafhankelijk deze man is geweest. Er was namelijk nog meer aan de hand met dit laminaat, behalve dus die plek, maar meneer weet dit aan naaldhakken. Yeah right, ik met reumavoeten!

Ik denk dat we zo'n maandagochtend partij hebben gehad, in ons vorig huis hadden wij dit laminaat namelijk ook en dat was oersterk en nooit wat mee gebeurd.

Het kan dus wel, en al heb je het duruste van het duurste of juist de beste van de beoordeling van de consumentengids (wij dus en het was niet het duurste), het zegt dus weinig als je een maandag ochtend partij hebt gekregen. (zo noemen ze dat als het een productiefout of iets is geweest)

honden page profiel Heleen, Brit & CodyHeleen, Brit & Cody

honden foto van Heleen, Brit & Cody

Er is hier heeel veel op laminaat geplast (v/d ikea) en er is echt niets van te zien. Dus geloof er echt niets van.

Maar wel zielig als je in z'n sitatie zit dat je dit soort dingen moet gaan beweren om aan geld te komen, zelfs bij vrienden :(

honden page profiel Baasje E&EBaasje E&E

honden foto van Baasje E&E

Van goedkoop Laminaat kan WEL de randen wat omhoog komen als dit nat blijft.
Boven heb ik goedkoper laminaat dan beneden en ik had een nieuw schoonmaakapparaat gekocht
die toch wat natter bleek te zijn dan verwacht. Resultaat bobbels!! Beneden kwam het laminaat pas omhoog toen de hele keuken onder water stond, omdat al het water uit de wasmachine liep. Nooit als ik iets had laten vallen of door kots van de hond, dat het laminaat dan ging werken.
Dus ik weet zeker dat het wel mogelijk is, maar dat hangt dan wel af van de kwaliteit van het laminaat.

Dus ook al heeft jouw vriendin niet een goede kwaliteit laminaat, dan nog kan je vriendin niet bewijzen dat jouw hondje dit gedaan heeft, want niemand heeft immers gezien wie dit gedaan heeft.
Maar stel je voor dat jouw pup het wel gedaan heeft, is het je dan een ruzie waard om het niet door te geven aan jouw verzekering? Zeg dan wel tegen je vriendin dat de verzekering waarschijnlijk niet accepteert dat er geen getuigen zijn, want die zijn er ook niet. Je moet wel gewoon de waarheid vertellen zoals die is, want anders is het fraude.
Als je de papieren hebt ingevuld, dan heb jij gedaan wat je kon, wat de uitkomst is en hoe jouw vriendin zal reageren, dat is afwachten. Jij hebt in ieder geval goodwill getoond.

Succes :-D

honden page profiel CCgoedgekeurde fokker

honden foto van C

Het kan wel, heb het weleens gehoord als er veel water ofzo op het laminaat valt en dit word niet direct opgeruimd, dan gaat het laminaat bol staan.

Hier ligt alleen maar laminaat, waar Bijou als pup dus ook véél op heeft gepiest tijdens haar puppy periode;-), maar geloof mij dat het laminaat nog helemaal plat ligt hoor.
Zelfs na vele plasjes, en vele schoonmaakmiddelen om het op te ruimen.

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

wij geven gewoon door aan verzekering zo als ik al zei...en zij heeft geen goedkope laminaat...wij hadden dat wel....en ja ik zeg alles tegen de verzekering hoe en wat....ga er niet om liegen,en niet mee doen aan frauderen...en komt bij dat wij geen ruzie hebben om dit....ik weet wel hoe ze is en kan zijn...en wil niet mee doen aan haar actie.als ze op deze manier probeerd geld te krijgen...omdat zij in nood zit...


Baasje Esjah en zusje Esmee:
als mijn pupje wel gedaan heeft...klaar...maar dat is niet zeker en waarom zou ik liegen? dat snap ik niet ....of doel je dit op mijn vriendin?
verzekering zoekt maar lekker uit hoor....

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

gaat om 1 plasje....en er is vaker op geplast en niets aan de hand....dus ja wat moet je er van denken.? dat alles wat omvalt daar....de laminaat van kapot gaat of alleen mijn hond haar plas van gaat het van om hoog...laminaat ligr er al kweet niet hoe lang vele jaren...
zo als ik al zij...onze honden hebben ook veel geplast op laminaat en is soms niet gelijk opgeruimd omdat we net op bed lagen en niet gemerkt hadden..was ook al droog...maar laminaat zag er normaal uit...pas toen we dus aantalkeren mega veel watern in keuken laminaat hadden en dat aantaleren...is lichtjes begonnen te krullen...en daar is al zo vaak en veel water over gevallen..

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman

honden foto van corrie koopman

Ik kan mij niet voorstellen dat dit van een klein plasje komt.

Laat het de verzekering maar uitzoeken.

Ik denk dat ze van jou geld wil zien.

honden page profiel Baasje E&EBaasje E&E

honden foto van Baasje E&E

Jouw vriendin kan helemaal niet eens bewijzen dat jouw pup het gedaan heeft.
Jij zet dit gewoon in de verzekeringspapieren, je moet er gewoon bijzetten dat je niet weet of jouw hond dit daadwerkelijk heeft gedaan. Zet er bij dat jouw vriendin het zelf niet gezien heeft, maar dat ze wel wil beweren dat jouw hond dit gedaan heeft.
Ik bedoel dus dat je vriendin wel meer kan beweren, maar als jij gewoon in de papieren zet zoals het gegaan is, dan moet ik nog zien of de verzekering haar uitbetaald. Die zal ook zeggen dat jouw vriendin of iemand anders er getuige van moet zijn geweest. Vooral ook omdat ze zelf ook hondjes heeft.
Jouw vriendin wil waarschijnlijk dat je in de papieren zet dat jouw hond het wel gedaan heeft, zodat zij dan wel het laminaat krijgt vergoed en daarom zei ik dat je gewoon de waarheid moet zeggen als in het hele verhaal vertellen zoals het gegaan is.

Ik sta volledig achter jou in dit verhaal. :-D

honden page profiel gerrie en droopygerrie en droopy

honden foto van gerrie en droopy

onze droopy plast nog steeds in huis, en we hebben laminaat,
maar staat nog niks bol,
ook niet als we het pas een dag later vinden, omdat hij het dan stiekem heeft gedaan,
en ze heeft zelf ook honden, wie zegt dat het van die jouw komt,

honden page profiel Floor en Fiefie Floor en Fiefie

honden foto van Floor en Fiefie

het kan wel...vooral dat goedkope laminaat kan niet veel hebben maar om jou daar de schuld van te geven!? nee dat kan echt niet, je gaat toch niet een vriendin afzetten omdat je geld nodig hebt? :'( dan was voor mij de sok af geweest hoor...

honden page profiel Floor en Fiefie Floor en Fiefie

honden foto van Floor en Fiefie

" bedoel ze heeft dus geen goedkope laminaat en hadden wij destijds met onze zieke hond wel "


oeps niet gelezen... O-)

honden page profiel silke & woody silke & woody

honden foto van silke & woody

kweni wa het verschil is tussen laminaat en parket ma dus wij hebbe parket en woody het er zeker al een paar keer opgeplast toen ie nog ni zindelijk was en er is niets verandert omda wij dat direkt opgekuist hebben O-) :-D
mvg,
silke en een pootje van woody

Anoniem (Gast)

Baasje Esjah en zusje Esmee...ind dat is ook onze bedoeling....om ook eerlijk te zeggen dat ze niet gezien heeft...niemand trouwens...en haar hondje heeft er ook al geplast...zei haar dochter....nee onze verkering zal niet betalen...en ook zeggen dat dit niet eens mogelijk is en geen getuige van zijn...en k betaal dus niet he...

Floor en Fiefie. nee goedkope laminaat heeft zij niet...hadden wij wel en onze honden pisde en kostde er ook op....en is nooit iets mee gebeurd en dat was dagelijks op onze laminaat gepist en elke nacht een paar keer omdat onze grote hond enstig ziek was...en nog nooit gebeurd....

honden page profiel MeisjesMeisjes

honden foto van Meisjes

anoniem was ik dus...niet ingelod hahaha...

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "kan dit?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 1 van 2 12
Volgende forumvraag: Pup over naar Taste of the wild?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^