Ik snap er helemaal niks meer van!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

Zijn we vanochtend lekker aan het wandelen op de grote zandvlakte, ligt er een dood konijn in de bosjes. Shai ging ernaast liggen en begon zo zielig te janken, gewoon hart verscheurend. Na een tijdje stond ze op en liep weer gezellig met me mee, komen we op een bospad een zwaar gewonde duif tegen (gepakt door kat of roofvogel), gaat ze er opnieuw naast liggen janken. Ik dus de dierenambulance gebeld en ja hoor, ze zouden komen. Toevallig kwam ik iemand tegen die daar 3 min vandaan woont en hij had wel een doosje voor mij, dus ik die vogel in een doosje gedaan. Na een stukje lopen komt er een meneer op me af met grote stappen en zegt wat heb je daar? Mijn antwoord, een zwaar gewonde duif. Zegt die man, zal ik hem z'n nek omdraaien en komt opnieuw met een paar grote stappen naar me toe, alleen vloog nu Shai 3 meter naar voor er stond als een idioot aan te blaffen. Aan de ene kant erg verelend, maar aan de andere kant, ook wel super lief.

Die man loopt weg en ik zet de doos op de grond, gaat mijn meisie er naast liggen met haar neus heel voorzichtig in de doos om te kijken of alles nog goed ging. Na 15 min wachten kwam dan eindelijk de dierenambulance en die man kon dus wel gewoon naar ons toelopen. Toen hij de duif aan het nakijken was, stond mijn meisie met grote ogen te kijken en begon weer heel zachtjes te janken, loopt naar die man toe en die man liet de duif op Shai hoor hoogte zakken, met als resultaat een lik over het koppie van de duif en liep toen weg!

Ik snap er helemaal niks meer van, eerst dood ze zelf een vogel en konijn (ik moedig het niet aan, ik heb er een hekel aan), maar soms is het gebeurd voor je het weet en nu dit gedrag!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik snap er helemaal niks meer van!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel nora jazzy en poppynora jazzy en poppy 3 doggies

honden foto van nora jazzy en poppy

wel lief dat ze zo bezorgd was om de duif

honden page profiel DIESELDIESEL 3 doggies

honden foto van DIESEL

Wat heb je toch een schat van een hond! Met enorme mensenkennis!

honden page profiel delilah, (mede)baasje van drumdelilah, (mede)baasje van drum 3 doggies

honden foto van delilah, (mede)baasje van drum

ach wat lief...

honden page profiel Jeroen & LolaJeroen & Lola 3 doggies

honden foto van Jeroen & Lola

dan heeft ze de situaties zo te lezen perfect ingeschat!
mooi toch!

en nog een dier gered met zn 2tjes ook nog! wel schattig dat ze zo bezorgd was :-)

honden page profiel ChaveraChavera

honden foto van Chavera

Ik vind het ook heel schattig, maar zo'n aanval en aanblaffen mag ze bij mij niet en het is ook echt alweer een poos terug dat ze dit gedrag liet zien. Gelukkig breekt ze wel af als ik een brul geef.

Maar wat ik dus niet snap is, dat ze eerst zelf dood, maar nu dan dit gedrag laat zien!

honden page profiel Irene Emma. Irene Emma. 3 doggies

honden foto van Irene Emma.

Dit gedrag in niet zo vreemd.Zelf heeft een van mijn honden ook eens een konijn gepakt.En gedood.
Ligt in de huiskamer onze ingeslapen hond ,toen hij hem weer zag, jankte hij en liep onrustig om de mand heen.Ineens likte hij de kop en heeft daarna niet meer naar hem omgekeken.Wij hadden zoiets van, hij begrijpt dat zijn maatje ziek is geweest(hij liet hem al met rust)en nu dood is.

honden page profiel Leen & GeikeLeen & Geike 3 doggies

honden foto van Leen & Geike

was mss helemaal niet zijn bedoeling om die te doden? zal berouw hebben O-)

Wel heel empathisch beestje!!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ik snap er helemaal niks meer van!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: epileptie
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^