Mensen slaan mijn hond!!!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel JemenJemen

honden foto van Jemen

Hallo Dierenvrienden!

Even mijn frustraties met jullie delen….
Kom net uit het bos en heb daar weer eens wat beleefd.
Jemen is eigenlijk altijd los. Off. Mag het niet, maar het wordt hier wel gedoogd.
Ziet hij in de verte een hond aan komen (naar mijn mening loslopend) en ik dacht dat het bekenden waren en zei dat hij er heen mocht. Al achterom kijkend of het echt wel mag….rent hij die kant op. Deze mensen beginnen op het moment dat Jemen bij hen is te schreeuwen! En meneer had z’n werpding voor een balletje en begint daarmee op Jemen te slaan!!!! Terwijl hun hond gewoon wilde spelen en die blafte niet eens, trok mevr. bijna omver om met Jemen te spelen….

Nou is schrok mij dood! Dus roep Jemen bij mij maar die durft bijna niet meer langs die mensen te lopen. Na 3x roepen had hij de moed verzameld en kwam hij. Ik hem op zit en wacht….. Zijn die mensen daar toch boos op mij! Hoe ik het in mijn hoofd haalde om een hond los te doen en ik moest hem eerst maar eens opvoeden! (hij heeft alle cursussen doorlopen ppfff!) Ik dacht laat ik de verstandige wezen (ben ik niet altijd hihi) en mijn mond houden….dus heb ze gewoon genegeerd! Maar ooooooo ik voel nu nog de spanning! Wat een K.*.T mensen waren dat zeg! Vind het echt zielig dat zij een hond hebben, die heeft het daar niet makkelijk.

Nou dit moest ik effe kwijt!
Hebben jullie ook zulke ervaringen???????????????????

Groetjes en een Poot van onze vriendelijk graag spelende Jemen

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Mensen slaan mijn hond!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Ramona, BenjiRamona, Benji 3 doggies

honden foto van Ramona, Benji

Jeetje! Dat vind ik wel erg ver gaan! Je gaat toch niet zomaar een hond slaan?

Aan de ene kant snap ik ook wel dat die mensen boos waren! Ik zelf word ook wel eens wat pissig als mensen honden los hebben terwijl mijn honden niet tegen elke hond kan gevolg: Grommen en boven op willen springen!
Maar dan ga ik die hond niet lopen slaan :'(

honden page profiel LindaLinda 3 doggies

honden foto van Linda

De drie keer dat iemand één van mijn honden dreigde te schoppen hebben ze het flink bezuurd, vrees ik. Ik ben daar nogal zwart-wit in. Ik zal niet meppen, maar hun dag is wel grondig verpest. ;-)

Maar wat een rare mensen zeg, jouw hond deed toch niets verkeerds? Ik zou verhaal zijn gaan halen hoor.

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

zijn ze nou helemaal.

te gek voor woorden, ze hebben zelf toch verdorie ook een hond.

heb het een maal gehad met een hond, mijn eerste, nou laaiend was ik hoor, pakte mijn riem en dreigde, durf eens. dan krijg je van mij, met de riem, die man droop af. {had geen hond bij zich, maar wilde mijn hond een trap geven, ook mijn hond deed niets bijzonders }
kom zeg.
en dr kan altijd iets vervelends gebeuren, gisteren heeft bams uit vriendelijkheid een jongetje omver gelopen, en echt bamse zat er boven op. dat jongetje was gelukkig niet bang,en ook zijn moeder niet, hadden zelf een boxer, boos ? echt niet, gelukkig maar, ik bood mijn excuus aan. maar die moeder moest er gewoon om lache. voor hezelfde geld had ze boos kunnen worden, mensen die niets door de beugel kunnen zien, poe wat een nare mensen zijn dat. maar van mijn hond moeten ze afblijven. leuk of niet leuk. ik zou ze.

willemijn.

honden page profiel kimvandergraafkimvandergraaf 3 doggies

honden foto van kimvandergraaf

pardon???
jouw hond slaan?
wie heeft het lef om mijn hond aan te raken!!!
en al helemaal op die manier!
maar goed dat je de eer aan jezelf hebt gehouden!
ik had wel anders gereageerd!

honden page profiel Yvonne en cyraYvonne en cyra 3 doggies

honden foto van Yvonne en cyra

GVd @@##$$$!%!^!^! Zijn ze nou hellemaal besodemiterd Gekke Wereld leven we toch in.

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Ja weet precies hoe je je voelt.

Ik had een duitse herder, bij ons in de buurt liep vaak een man met een wollig keffertje, niet zo heel klein, maar wel kleiner dan mijn herder.

Vaak blafte dat hondje naar mijn hond, misschien angst, of misschien brutaal, was moeilijk te zien met al dat haar. Mijn hond negeerde dat altijd.

Tot op een keer ik daar weer loop, hond aan de lijn, en het keffertje kwam er weer aan, niet aan de lijn dus en gaat proberen aan mijn hond dr achterste te ruken. En ja toen grauwde mijn hond dus naar dat beestje en dat klonk niet zo aardig en er ontstond heel even zeg maar een incident van gegrauw. Pakt die man zijn paraplu en begint mijn hond te slaan!! Terwijl zijn hondje toch naar de mijne kwam. Ik was witheet en brulde dat hij onmiddelijk moest ophouden. Ben toen van kwaadheid gelijk doorgelopen. Maar ik had hem eigenlijk beter de waarheid kunnen zeggen....idiote mensen heb je toch. :'(

honden page profiel  Lassie,Mika & Casper Lassie,Mika & Casper 3 doggies

honden foto van  Lassie,Mika & Casper

Hoe ziekelijk is die mevrouw jou hond doet niks verkeert en ze willen zelfs nog wel spelen dan zou je toch als baas zijnde blij moeten wezen en denken van o leuk mijn hond wil met een andere hond spelen ipv dat hij jou hond begint te slaan.

ik zou het ook niet pikken als ze me honden gaan slaan ik zou zowat terug meppen. Jullie mij hond slaan krijg je van mij ook een paar tikken.

gestoorde kip is mevrouw sorrie dat ik het zo zegt.

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Oh wat erg zeg, wat bezielt dat soort mensen :'(

honden page profiel 3 doggies

dat had niet bij mij moeten gebeuren, want mijn honden zijn mij alles en daar blijft een vreemde op de verkeerde manier vanaf!!!!!
wat haalt die vent zich wel niet in zijn hoofd!!!!

honden page profiel Olga met Nera en SammieOlga met Nera en Sammie 3 doggies

honden foto van Olga met Nera en Sammie

Oei, wat zou ik kwaad zijn geworden. Ik weet niet, of ik net zo rustig als jij gereageerd zou hebben.
Je ziet toch (meestal) wel, of een aankomende hond wil spelen, of kwaad in zin heeft??? Zeker een Dalmatier, daar zou ik zelfs bij een klein hondje als Nera geen probleem mee hebben. Ik denk, dat Nera ook los gelopen zou hebben.In het bos (voor zover het mag) is het dan het beste, je hond ook los te maken. Die loopt echt niet weg, kunnen de honden de zaak even onder elkaar regelen. Daar zijn honden meestal veeeel beter in dan hun (voor een deel) onverstandige baasjes, die dan gelijk gaan meppen.
Deze situatie is echt te gek voor woorden, maar je hebt wel goed gereageerd hoor Jemen, negeren zulke mensen.

Groetjes

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Van de zotte dat hij zo op je hond begint te slaan. Dat hij het misschien niet leuk vond en/of schrok oke maar dan kan je toch ook anders reageren lijkt me. Vind het wel knap dat je zo rustig bent gebleven (uiterlijk dan want van binnen zal je gekookt hebben) geloof dat ik toch kompleet uit m'n plaat zou zijn gegaan als iemand zomaar mijn hond begon te slaan.

Opzich heeft Loekie ook wel een keer een optater van iemand gekregen maar daar kon ik die persoon ook wel ingeloven en nam ik het ook niet kwalijjk. Ik had haar nog maar net en ze hoort een kinderfietsje en voordat ik er erg in had vliegt ze er luid blaffend op af. Dus ja ik kon het de oma met haar twee kleinkinders niet kwalijk nemen dat ze gebruik maakte van d'r boodschappentas om d'r kleinkinders te beschermen (moest ergens stiekum ook wel lachen om het hele gebeuren).En het ging het loekie helemaal niet om de kindjes maar om het fietsje, en na dit uitgelegt de hebben was het een groot kroelfestijn

Hoop dat Jemen er toch niet al te vervelende ervaringen aan over houd.

Groetjes Elvira en poot van Loekie

honden page profiel JemenJemen

honden foto van Jemen

Ik ben ook voor Jemen rustig gebleven. Wil niet dat mijn hond door zulke sukkels een traumatje oploopt ofzo.... Dus....hihi
Maar vanbinnen kookte ik idd! Maar ach...eigenlijk zijn ze gewoon zielig. Geniet een beetje van het leven en doe niet zo moeilijk. Jemen wil alleen maar spelen en snuffelen. Zit geen kwaad in die hond!

Nou...ben al wat rustiger hihi ;-)

Groetjes....

honden page profiel .. 3 doggies

honden foto van .

Wat een mensen zeg.Vreselijk.

Kijk ik kan me voorstellen dat je soms wel eens schrikt als er een hond op je afkomt.Maar ik denk ook wel eens dat zulke mensen die een hond hebben ook wel eens een cursus hondengedrag mogen volgen waarbij ze leren wat de houding van een hond zegt.Zit toch wel behoorlijk wat verschil tussen een vriendelijk aanstormende hond en een agressief aanstormende hond.

Maar een hond slaan terwijl hij niets doet dat is gewoon belachelijk.

En dan schelden.
Een ongeloofelijk overtrokken reactie.

kan me voorstellen dat je kokend thuis kwam. En je mond houden vind ik ook het wijste. Had je dat niet gedaan,dan had je alleen maar olie op hun vuurtje gegooid en dan was het voor Jemen alleen maar onprettiger geweest.

Groetjes Marianne

honden page profiel fortunafortuna 2 doggies

honden foto van fortuna

dat ze hem slaan gaat idd te ver,maar ik vind wel dat je je hond bij moet houden.als die andere hond hem had gebeten,had je hun dan de schuld gegeven?
vorige week werd levy hier aangevallen door een losse hond zonder baas.die heb ik toch echt een schop gegeven.
met diego kom ik ook regelmatig mensen tegen die hun hond zo nodig los moeten laten.als hun hond dan gebeten word,heb ik een agressieve hond,terwijl de mijne toch echt aan de riem zit.niet iedereen is gediend van een loslopende grote hond die op hun af komt rennen,en daar hoor je als eigenaar rekening mee te houden,wie weet wat ze al meegemaakt hebben

honden page profiel liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithliesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faithgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van liesbeth,Turbo,Luna, Levi en Faith

Ik heb 1x meegemaakt dat iemand Luna van zich aanduwde met haar knie.
luna is een hondje wat graag aangehaald wordt.
Ik stond toen met een dame te praten gewoon wat over de honden.
Luna was een beetje uitgespeeld en ging toen aan de achterkant van die dame staan,ze liep expres naar achteren stond ze op Luna's teentjes ze piepte toen kwam ze aan de voorkant bij haar staan om aangehaald te worden.
Toen tilde ze haar knie op,en ik zeg waarom doe je dat nu.
Ze is net geopereerd(gestereliseerd)en je stond ook al op haar teentjes.
Zegt ze ik wil niet dat er vreemde honden dicht bij me komen.
Nou ik had zoiets van zoek het uit.
Ik heb Luna opgepakt ,gekroeld met haar en ben aangelopen.
Heb niks meer tegen haar gezegd.
Was echt pissig maar ja wat kun je eraan doen.
Als ik haar nu nog tegenkom loop ik haar voorbij zonder een woord te wisselen met haar.

Gr Liesbeth,Turbo ebn Luna

honden page profiel amiami 3 doggies

honden foto van ami

Ik vind dit ook wel een moeilijke. Die mensen hadden natuurlijk nooit en te nimmer jouw hond mogen slaan maar als ik even naar onze hond kijk dan merk ik dat er toch ook wel heel veel mensen zijn die in de eerste instantie schrik van hem hebben. Het is een lieverd maar dat zien ze niet als hij aan komt lopen, ze zien alleen maar GROOT :-)

Daarom gaat hij altijd vast als er mensen met honden aankomen. Merk ik dat de honden goed op elkaar reageren dan mag hij misschien los maar ik merk dat ook honden een beetje geintimideerd zijn door zijn grootte dat er toch wel eens gegrauwd wordt zonder reden. Dan loop ik dus even door en laat hem later weer los.

Niet iedereen kan hondengedrag herkennen, dat moet je ook respecteren.

Was Jemen daarna niet erg angstig?

honden page profiel ...... 3 doggies

honden foto van ...

Geen idee wat ik op je verhaal moet schrijven....

mensen worden steeds gekker volgens mij....!!!

Hoop iig dat je hond er niets aan over heeft gehouden... pffff...

Hoop dat jullie die mensen iig niet meer tegen hoeven komen..

dikke knuffel voor Jemen...

xxmona

honden page profiel marianmarian 2 doggies

honden foto van marian

Ja...sorry...ze hoeven niet te slaan....Maar ik ben ook niet zo happy met honden die loslopen en op mijn hondjes afkomen als ik ze aangelijnd heb.

honden page profiel BrigitteBrigitte 3 doggies

honden foto van Brigitte

Jouw hond slaan?!
Zijn die mensen nou helemaal gek geworden?!
Ik zou me toch een partijtje ordinair daar lekker gaan staan schreeuwen tegen die mensen!!!
Dan maar geen eer aan mezelf houden, maar niemand, behalve ik, komt aan mijn honden!

Zo.. .dat moest er even uit... :-D

Ik heb het ook wel is gehad, in het park.
Mijn honden liepen los (wat gewoon is toegestaan) en mijn reutje liep naar een andere hond toe. Deze hond liep wel vast, maar er gebeurde niks. Allebei de honden stonden stil, een beetje hier en daar te snuffelen, dus gewoon niks aan de hand.
Ik liep nog achter een bosje en volgens mij dachten de eigenaren van de andere hond dat ik ze niet kon zien, want ineens zie ik die man met de riem van zijn hond op mijn reutje slaan (!)
Ik ben er heen gerend en heb hem even zachtjes uitgelegd dat hij van mijn hond af moet blijven. ;-)
De vrouw zei nog ijskoud dat ze niks hadden gedaan.
Daarop gaf ik als antwoord: dat ik toch zeker niet achterlijk ben, en dat ik echt wel weet wat ik heb gezien!
En maar ontkennen, ontkennen.. Toen zei ik dat ze beter hun monden konden dichthouden en maar gewoon konden doorlopen... O-)

Liefs Brigitte

honden page profiel Elize, Nikki, Wodka en Tommy Elize, Nikki, Wodka en Tommy 3 doggies

honden foto van Elize, Nikki, Wodka en Tommy

Als ik mijn hond aangelijnd heb en er komt een andere hond op me afstormen weet ik niet wat ik zou doen. Mijn hond lijkt wel enthousiast maar komt de andere hond te dichtbij, bijt hij van hem af. Om dat te voorkomen stuur ik ook de andere hond weg, wil die hond niet, ja, dan kan mijn been ook wel eens uitschieten. Je moet ook het verhaal van de andere kant bekijken, je weet niet hoe die andere hond is en misschien heeft die eigenaar jouw hond alleen willen beschermen voor erger!!

honden page profiel diana diana 3 doggies

honden foto van diana

jeetje mina !!

wat een gek zomaar ff gaan slaan

nou petje af voor jou hoor!!!!!!!!!!!

ik zou zo 123 nie zo rustig blijven..


en ok als ik met daya ben wandele en heb haar aan de riem,nou dan moet ook geen loslopende hond aankomen rennen want daar houd mijn daya niet van..
maar zou nooit een andere hond gaan slaan!!

ik heb het een keer gehad liep ik ook met daya..daya had ik los aan de riem op een stuk waar bijna geen honden komen..maar ik zag in de verte al wat zwarts aankomen dus dan maak ik daya gelijk vast !

kwam opeens een labrador op ons aflope ik zei nog tege mijn zoontje ren eens vooruit kijk of je er iemand bij ziet lopen..maar nee hoor niemand in zicht
ik al een stuk met daya achteruit gewandeld want die zat al in de springhouding..toen kon ik niet meer verder en de hond kwam gewoon op ons af..kwam aan daya snuffelen maar daya wilt dat niet en beet dus van der af die andere hond begon ook te grommen en heb toen daya losgelaten want ja kan der niet blijve straffe als die andere hond ook maar doorgaat..

na 2 min kwam een vrouw aanrennen met nog een lab aan de riem...en zij zo sorry sorry ik zo ja kheb mijne ook losgelate dus ik zou eerst maar eens gaan nakijke of er niet doorgebete is....

maar zou nooit een hond gaan slaan !!!

honden page profiel JemenJemen

honden foto van Jemen

Ben het ook met jullie eens dat de hond niet zomaar overal heen moet lopen, sommige mensen houden er niet van en dat moet je gewoon respecteren. alleen ik schrok gewoon erg van de reactie....
Had Jemen toestemming gegeven om daar naartoe te gaan..... domdomdom....zal er beter om denken nu!

Nou....ppppfffff

Maar de reactie blijft natuurlijk buitensporig!

Groetjes...

honden page profiel NathalieNathalie 3 doggies

honden foto van Nathalie

Ik wil je even complimenteren... Ik denk dat als ze dit bij mij hadden gedaan, mijn reactie iets anders was geweest :-D kan daar heeeeeel slecht tegen. Bij ons is het ook gedoogd, laatst een of andere eikel die me vol begon uit te schelden, omdat mijn honden los waren, hij zou de boswachter erbij halen (heel leuk als je die kent) dus ik zeg de boswachter zn naam, en ze doe 'm de groeten.. Had toevallig ook mn dag niet, dus vond het wel fijn om even terug te kunnen schelden, was te asociaal :-D

Groetjes..

honden page profiel Tien en BuddyTien en Buddy 3 doggies

honden foto van Tien en Buddy

tsssss wat zijn er toch gekke mensen op deze wereld zeg!!

Knap dat je zo rustig kon blijven!!

honden page profiel Kim en CasperKim en Casper 3 doggies

honden foto van Kim en Casper

Slaan vindt ik niet kunnen maar ik ben ook niet altijd even blij als hondne loslopen waar het niet mag. Casper reageert altijd (te) enthousiast en niet alle honden vindne dit leuk en reageren hier goed op. Dus ik houd wel altijd in de gaten of de hond los mag of niet.
Als iemand mijn hond bewust slaat heb ik de neiging om zelf ook te slaan !!!

honden page profiel BrigitteBrigitte

honden foto van Brigitte

@ Elize:
Been uitschieten vind ik niet kunnen.
Als er wat zou gebeuren, dan zou ik het wel kunnen begrijpen, maar voor de rest... Nee kan ik niet begrijpen.

Ik merk wel dat als mijn hond (los) naar andere honden toeloopt en de andere hond is er niet van gediend, dan krijgt hij vaak genoeg een knauw, of een snauw.
Dan kijkt hij de andere hond aan met een blik van: Okey...dan toch niet... ;-)
En vervolgt hij rustig zijn weg.

honden foto van Elize, Nikki, Wodka en Tommy

@ Brigitte

Kijk, ik kan mijn hond niet loslaten, zoals sommigen zeggen. Spikey is een grote angsthaas die dus van hem afbijt!! Laat ik hem los rent hij in volle paniek weg en weet hij niet meer wat hij doet! Dan ben ik hem dus kwijt! En dan kun je soms niet anders, het is niet de ideale oplossing, dat ben ik met je eens en ik bedoel heus geen rotschop maar ik kan die andere hond wel met mijn been tegenhouden! Ik bedoel alleen te zeggen dat een verhaal 2 kanten heeft, msschien hebben die andere mensen net wel wat heftigs meegemaakt met een hond en handelen ze uit schrik!! Ik zeg uit schrik ook wel eens rare dingen, dat ik er dan later over nadenk dat ik me rot schaam.

Als mensen mij en mijn hond niet kennen denken ze misschien ook wel; wat zielig voor die hond, die wil spelen en dat mag niet terwijl ik in mijn hart wel kan janken omdat je je hond dat zo graag gunt. Lekker spelen en rennen met andere honden, wie wil dat nou niet maar soms is het niet anders en als dan een loslopende hond mijn Spikey niet met rust laat, tja dan doe ik toch alles om ook die andere hond voor kwader (hap van Spike) te behoeden

honden page profiel

Wat een laffe rotstreek, dat hebben ze ook een keer met mijn honden gedaan maar dat hebben ze geweten ook niemand zit zomaar zonder reden aan mijn hond. en helemaal niet op die manier.

Ik loop ook wel eens langs mensen en willen ze schoppen en ze komen niet eens in de buurd nou dan hebben ze me hoor grrrr.

wat een mensen heb je toch geen woorden voor.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Mensen slaan mijn hond!!!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^