Svv???

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Jits Jits

honden foto van Jits

Ik kwam op internet de volgende site tegen:

http://www.peacockbulls.nl/Nieuws.htm

Het is dus een EBkennel waar tevens vleesmix wordt verkocht. Ze zeggen dat het scharrelvlees is, in samenwerking met de dierenarts gemaakt, maar ik kon geen naam van deze dierenarts of slager terug vinden helaas. Ze noemen het zelf SVV, Super Vers Vlees.
Op marktplaats kwam ik ze eerst tegen, vandaar dat ik ze ben gaan googlen. De prijslijst staat op marktplaats en is echt ontzettend betaalbaar (http://link.marktplaats.nl/471306345). Die op de website doet het hier niet. Wat ze er zelf over zeggen is dat ze dankzij hun gebrek aan chique verpakkingen en dergelijke luxe zo goedkoop kunnen blijven.
Kent iemand dit product en zoja, wat is je ervaring? En ook als je het niet kent ben je natuurlijk hartstikke vrij je mening te spuien O-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Svv???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

Lang geleden heb ik het een tijdje geprobeerd. Kwam via een tussenleverancier bij een fokker vandaan. Zelf geen goede ervaring mee, erg breiige ontlasting. Ook onduidelijk wat er precies in zit en wat de verhoudingen zijn. Ik heb de levenrancier gemaild maar nooit reactie gekregen.
Het heette destijds geen svv. Weet eigenlijk niet meer hoe wel O-)

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Angela • Bodhi

Je zou idd de percentages moeten weten... Echt compleet vind ik het niet, als er long in zit en geen hart, lever en nier... Nier en lever vind ik wel bij een andere variant, maar hart niet. Pens kun je dan enkelvoudig geven... Verder komen ze niet aan meer dan 3 diersoorten (exclusief vis), dat is niet echt compleet te noemen. Minimaal 4 en dan van alle dieren orgaanvlees, spiervlees en bot is toch wel nodig om jezelf compleet te noemen. Maar je zou dit dan wel kunnen geven naast een andere KVV met andere diersoorten.

Ik vraag me ook af of ze niet teveel pezen en zenen in de KVV heeft. Dit is kwalitief minder... Maar er zijn wel meerdere KVV's die dit doen.

honden page profiel meikemeike 3 doggies

honden foto van meike

Dit is hetzelfde als Lotgering.

honden page profiel Jits Jits

honden foto van Jits

Hmm... dat klinkt allemaal niet super veel belovend...
Meike, bedoel je met hetzelfde als Lotgering dat het gewoon Lotgering is (van dezelfde slager), of dat ze eenzelfde soort product aanbieden?

Te weinig informatie geven ze om het écht te kunnen beoordelen, begrijp ik dus en de ervaring die er is, is niet echt denderend... Ik denk dat ik op basis van jullie antwoorden de leverancier een mailtje ga sturen voor de samenstelling, wie weet geven ze tegenwoordig wel antwoord. O-) Ik ben toch nieuwsgierig.

Omdat wij geen auto hebben en een kleine vriezer zit het er voor mijn hond sowieso niet in dat dit zijn standaard menu wordt... Misschien, als het enigszins oké blijkt, dat we een keertje met iemand zouden meeliften en het meenemen voor tussen zijn huidige maaltijden door om te kijken hoe hij het er op doet. ;-)

honden page profiel Angela • BodhiAngela • Bodhigoedgekeurde fokker

honden foto van Angela • Bodhi

Ik dacht in eerste instantie: dit lijkt wel op Lotgering, maar ik dacht dat Lotgering wel hart in de KVV zou doen...

honden page profiel Petra,  *Lily Jane*   & JipPetra, *Lily Jane* & Jipgoedgekeurde fokker

honden foto van Petra,  *Lily Jane*   & Jip

Volgens mij is het geen lotgering. Het kwam ergens anders vandaan. Maar waar precies vandaan is mij tot op de dag van vandaag een raadsel gebleven.

honden page profiel meikemeike

honden foto van meike

Ik heb een keer vlees gekocht bij iemand die dezelfde advertentie op marktplaats had staan en dat bleek achteraf ook Lotgering te zijn. Niet toevallig hetzelfde, maar dus echt vleesmixen bij Lotgering vandaan. Volgens mij niet onder die naam verkocht, omdat ze geen officieel verkooppunt was ofzo. Ze zit wel op het forum hier, misschien
dat ze nog reageert.

Als je kijkt welke mixen ze verkopen, zijn dat ook precies dezelfde mixen als Lotgering op de site heeft staan.

Tja, welke organen ze gebruiken en in welke hoeveelheden blijft een beetje vaag. Aan mij mailden ze: hart, long en nier en een beetje lever. Maar aan Manon vertelden ze volgens mij weer wat anders.

De tekst is wel 'oud', want het is ondertussen niet meer scharrelvlees heb ik begrepen.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Svv???" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: De ideenbus
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^