Toch een gedragstherapeut...

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel Thera, Kyra, Tess en LivThera, Kyra, Tess en Liv

honden foto van Thera, Kyra, Tess en Liv

Ik heb nog steeds wat probleempjes met Bindy waarvan ik niet weet hoe ik ze goed op kan lossen. Om zeker te weten waarom ze zo doet en hoe we het kunnen verhelpen, hebben we toch besloten om een GT te raadplegen. Bindy is in huis super makkelijk en gehoorzaamd prima, maar buitenshuis is het soms een drama. Ik wil het goed oplossen en ook begrijpen, we hebben al veel geprobeerd, maar het juiste tot nu toe niet gevonden en de harde hand is niets voor mij noch voor een border collie.

Weet iemand toevallig een goede GT in de buurt van Harderwijk?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Toch een gedragstherapeut..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden foto van Wichita en haar roedel - Eevee, Elphaba, Glacee, Grant & Bloom

Denk idd dat het wel verstandig is eens een gesprek aan te gaan met een GT al is het maar voor een keertje. Heb zelf ook een keer hier de instructrice van mijn cursus op visite gehad (tevens GT) en na een afspraak was het al heel duidelijk wat wij verkeerd deden en waarom onze honden zich gedragen zoals ze zich gedragen. Baat het niet dan schaad het niet (bij een goede GT dan, positieve aanpak O-)) dus ik denk dat je er zeker wat aan kunt/zult hebben!

Ik ken alleen die van mijn hondenschool, weet niet of zij jouw kant op zou willen komen en hoeveel dat dan zou kosten. Kan het morgen even aan haar vragen dan zie ik haar weer... Maar goed dichterbij is wel wat handiger lijkt mij dus wie weet dat iemand anders nog een tip voor je heeft.

honden page profiel Lizy en de doggiesLizy en de doggies 3 doggies

honden foto van Lizy en de doggies

helaas kom ik niet uit die buurt. Ik kan je wel Dogbasic(www.dogbasic.nl) aanraden. Het is een hondenschool maar ze geeft ook privelessen en heeft heel veel inzicht in de honden en gaat samen met jou op zoek naar de beste manier om met het gedrag om te gaan en om te buigen. Zij heeft mij en Diesel heel erg geholpen waardoor hij nu een stuk stabieler is. Overigens werkt zij uitsluitend met positieve opvoedmethodes.

honden page profiel JonneJonne 3 doggies

honden foto van Jonne

Succes, ik ben zelf bij Nelis Verhoeven geweest wat een hele goede stap is geweest en daarnaast train ik toevallig bij dogbasic(hierboven ook al genoemd), waar we ook eerst privélessen hebben gevolgd. Kiki doet het nu zoveel beter, dus misschien ook een tips voor jou? :-)

honden page profiel Lizy en de doggiesLizy en de doggies 2 doggies

honden foto van Lizy en de doggies

@ jonne, wat doe jij voor cursus?

honden page profiel corrie koopmancorrie koopman 3 doggies

honden foto van corrie koopman

Heel verstandig van je om een GT om raad te vragen.

Succes.

honden page profiel JonneJonne

honden foto van Jonne

@Lisette, heb toevallig net wat op je profiel gezet :-) Wij doen de ABC-training en hebben even agility gedaan, maar daar vond onze kiki weinig aan O-) Leuk trainen is dat daar he?

honden page profiel Lizy en de doggiesLizy en de doggies

honden foto van Lizy en de doggies

wat leuk, in welke groep zit je. Ik doe ABC op de maandagavond, voorheen zat ik op de woensdag middag.

ik ben er helemaal happy

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Toch een gedragstherapeut..." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Nanna-nananaah (foto's)
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^