Advies gevraagd!

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

Anoniem (Gast)

Goedemiddag,

Graag zou ik jullie advies willen vragen voor het volgende.
Ik ben alleenstaand met een hondje (kruising klein) en 2 katten. Ik loop al een jaar lang te denken aan een 2e hond (engelse bulldog). Ik heb altijd bulldoggen gehad en mis het ras ontzettend, ook mijn kleine hondje die altijd met mijn laatse bull heeft samengewoond mist een vriendje. Mijn bulldog is anderhalf jaar geleden gestorven.

Het liefst ou ik een pup willen aangezien mijn gezinssituatie (een klein hondje en 2 katten) en het feit dat mijn honden bijna overal mee naartoe gaan behalve naar het werk.
Nu kan ik 3 weken vakantie opnemen als ik het pupje op kan halen. Daarna heb ik hele leive vrienden die het pupje daarna voor enkele weken op kunnen vangen. Die zijn hele dagen thuis. Dit zou ik een paar weken willen doen.
Dan zou ik voor een paar weken halve dagen kunnen gaan werken en de honden zouden dan via een hondenluik in een (veilig gedeelte)van mijn tuin kunnen lopen als ze dit zouden willen.
Na een week of 4 zal ik dan echt weer fulltime moeten gaan werken maar dan zou mijn buurvrouw de honden elke dag om 2 uur ophalen zodat ze dan bij haar zijn totdat ik thuis ben. Dat zouden dus max 5 uurtjes zijn per dag, ook zou ik de mogelijkheid hebben om het pupje tussendoor uit te laten.
Nu komt mijn vraag.Is het op deze manier goed te doen, of moet ik het idee van een pupje uit mijn hooft zetten?
Alvast bednkt voor jullie reacties.

Groetjes Angela

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Advies gevraagd!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

Even offtopic Angela, maar als je alleenstaand bent, wie is dan Jan die onder hetzelfde ip nr. post?

honden page profiel ..

honden foto van .

ik lees even mee ... zit namelijk over t zelfde te denken en met de zelfde situatie :-)

honden page profiel jannekejanneke

honden foto van janneke

vriend of man misschien?

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Er zijn erg veel herplaatsers, misschien zit er wel een super maatje bij voor jouw hond en de situatie waarin je zit... Voor een pupje is het allemaal verwarrend denk ik, maar dat is mijn persoonlijke mening... Een tweede hond kan zeker, maar ik zou in deze situatie een lieve herplaatser zoeken...

honden foto van Nantastic!© Casa di Coontastic

Misschien is de topic startser gewezen op dit forum (tijdens een bezoek bijvoorbeeld) en heeft ze op die persoon zijn pc dit gepost :-D

angela (Gast)

Sorry iedereen Jan is mijn vader en dacht mij een plezier te doen om al een topic te starten
Iets waar ik het dus niet mee eens ben. Ik heb nu een nieuw topic gestart omdat ik jullie alle informatie wilde geven waarvan ik dacht wat belangrijk zou zijn.
Bestaat er een mogelijkheid om het andere topic te verwijderen?

Groetjes Angela

honden foto van Willemijn _ baasje van Ogin (Ozjin)  _    Bams ¥ .

Angela, je kent het ras, de engelse bull. mooi zo.

en als ik lees hoe de pup dan wordt opgevangen wordt ? waarom niet , zou zeker doen, zeker als je dol graag een engelse bull wilt.

je hebt genoeg tijd voor je bull, als de buurvrouw op de dag er nog twee uur mee bemoeit, en als jij dan savonds er bent voor je bull ? geen enkel probleem. :-D

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker

honden foto van Dobry

We kunnen het topic ook laten staan hoor, als je vader informatie vraagt over die 11 weken oude pups, en daar misschien zijn zinnen op gezet heeft, is het misschien goed dat hij nog even gewaarschuwd wordt om niet in een opwelling een pup te kopen, en vooral goed op broodfok te letten.

angela (Gast)

Dank je voor deze reacties, het blijft altijd moeilijk. Je zou het liefste de hele dag thuis zijn met je honden, maar helaas gaat dat niet altijd.
Ik ben al bij een ebcn fokker wezen kijken de momenteel puppy's heeft maar was zo aan het twijfelen of ik er goed aan deed.

Mijn vader had het topic geopend omdat de pups 11 weken zouden zijn als ik vakantie zou hebben, alleen wist hij niet dat ik met gemak mijn vakantieplannen kan verschuiven als het moet. (ik heb het er nl al met met baas over gehad). Het liefst heb ik dan toch een pup van 8 a 9 weken.Dus gelukkig wordt er niet in een opwelling gekocht, iets wat de laaste tijd toch al zoveel gebeurt.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Advies gevraagd!" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: "PUCK" hondenshampoo
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^