luisteren

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel mariskamariska

honden foto van mariska

Daar ben ik weer met het volgende onderwerp hahaha :-D wij(mijn vriend en ik) hebben samen 2 honden, nu valt het erg op dat de honden allebei goed naar mij luisteren en met mijn vriend nemen zij een loopje en dagen ze uit, kennen jullie dit ook ?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "luisteren" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel

HEt leuke hier ze luisteren naar mij ontzettend en meer dan goed. en als mijn man thuis komt wil af en toe abby wel eens denken nu luister ik alleen maar naar de baas, vrouwtje luister ik wel weer eens naar als hij weer weg is. O-)

honden page profiel mariskamariska

honden foto van mariska

Hahahaha :-D jaa het zijn soms egt rare beesten hahaha :-D soms weet je dan tog gewoon niet wat je moet doen ;-)...maar ja ik ben blij dat de honden naar mij luisteren maar ja het zou ook wel fijn zijn als ze naar mijn vriend luisteren :-D

honden page profiel ..

honden foto van .

haha, ja! toevallig heb ik nog wel een verhaaltje!

Vrijdag was ik met Max aan het wandelen en kwam ik een vrouw tegen met haar hondje. Max liep los naast me, en bleef ook bij me toen de vrouw met haar hond langs kwam.
De vrouw vroeg aan me of de hond waar ik mee wandele Max was, de hond van mensen bij haar uit de straat. Ik vertelde dat dat zo is, en ze kon haar ogen niet geloven. Normaal trekt hij gigantisch aan de riem en rent hij op iedere hond af die hij tegenkomt zei ze.
Dit doet hij dus bij zijn baasjes, maar niet bij mij!

Ik kreeg nog even een complimentje van de vrouw en liep door O-)

Ikke blij O-) Hond blij :-D en baasjes blij, want die hoefde hem smiddags niet meer uit te laten. Kan nu dus wel begrijpen waarom zij zo blij zijn met mij! Haha! :-D

honden page profiel

Misschien een cursus voor je vriend en de hond samen ? dat kan ook een band kweken tussen je vriend en de hond. En misschien dat hij samen wat meer met de hond moet gaan doen. dat ze samen ook wat meer binding hebben met elkaar.

Is je vriend veel weg dan ?

honden page profiel tanatana

honden foto van tana

misschien ben jij wat strenger voor de honden dan je vriend. m.h.gr. tana. :-D

honden page profiel ..

honden foto van .

Wat bij ons wel opvallend is,is dat Shyra soms als ik bijv zit zeg, me aan kan kijken met van die ogen....."en hoe denk je dat voor elkaar te gaan krijgen????" En gewoon eigenwijs blijven staan dan he.
Komt mijn vriend langs en zegt zit, hups daar zakt het kontje meteen en kijkt die hem aanbiddelijk aan met een blik die trots zegt.... "knap ben ik he!!"
Wat een portret zeg. En de grijns van mijn vriend die gaat dan echt van oor tot oor.....

Maarrrrrr :-D Als dit in dezelfde situatie met Raya gebeurd, dan kijkt die wat lobbig naar mijn vriend of hij zeggen wil...."je doet je best echt wel, maar het komt niet zo over" en kom ik dan langs lopen en zeg zit... floep neer gaat dat zitvlak van hem en kijkt die me heel trots aan O-)

Ze luisteren dus gewoon het best naar degene waar ze het meest naar toe trekken.
Raisa luisterd naar ons allebei even goed trouwens. Terwijl die ook meer gericht is op mijn vriend.

Groetjes Marianne

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "luisteren" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: Rode peper
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^