wat kan er mis zijn behalve.....

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden page profiel ..

honden foto van .

Goede morgen mensen ,

Eerst wil ik even een BEDANKJE kwijt aan jullie leden, voor alle snelle en positive adviezen die jullie sturen bij mijn topics.

Ik heb een week of 2 geleden een topic geopend over de maaltijd tijden van mijn hondje dat was toen 4 a 3 x per dag .

Tot 2 dgn geleden ben ik bij de D.A dierenarts geweest voor een behandeling of een check up omdat hij gek aan het hoesten was en er af en toe slijm uit kwam .

Wat blijkt kennelhoest ,gelijk vroeg ik haar : mevrouw hoe kan het dat hij van 3 a 4 maaltijden die hij altijd lekker heb gevonden naar 1 of met moeite 2 kan gaan ?

Antwoord: dat kan komen dat hij niet lekker in zijn vel zit ,ook een factor kan zijn slecht eten door de kennelhoest ,maar hij is absoluut niet mager precies goed zei ze .

Iniedergeval zijn ochtend maaltijd wil hij niet en ga er nu naast zitten ,maar dat is super fout naar mijn idee ,straks eet hij niet meer alleen . ook doe ik de gangdeur dicht net tot zijn bak op is mag hij naar binnen ,dat werkt ook niet want hij ligt gewoon op de grond te chillen .

Nu heb ik er rijst in gedaan en hop alles op O-) eerst pikt hij de rijst eruit en ik zei nee nee wel alles en ja hoor of het zijn laatste maaltijd is ???

En ik voer hem niets anders dan zijn brokken en schapenvet

klinkt je dit bekend in de oren?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wat kan er mis zijn behalve....." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

Kennelhoest? Arme hond, dan voelt hij zich vast niet lekker, de dierenarts heeft vast gelijk, misschien is zijn keel wel gevoelig en wilde daarom geen droge brokken eten.

Misschien een goede kvv kopen en uitproberen of hij dat wel graag eet?

honden page profiel BinkBink 3 doggies

honden foto van Bink

Misschien vindt hij de brokken niet lekker genoeg? Bink hoefde zijn brokken ineens ook niet meer. Toen zijn we een paar keer overgestapt en blijven hangen op KVV en brokken van Jarco, deze eet hij met smaak op en zit nu veel lekkerder in zijn vel.. :-)

honden page profiel Annet & SamAnnet & Sam 3 doggies

honden foto van Annet & Sam

Brokjes een beetje laten weken, dat ze wat zachter zijn. Dan komt er extra geur vrij en is het misschien wat aangenamer om op te eten?
Onze pup at destijds ook moeilijk. Heb toen een poosje geweekte brokjes gegeven.

honden page profiel marijemarije 3 doggies

honden foto van marije

ik zou me er niet zo druk over maken hoor...
lynn eet 's ochtends eerst ook niet, pas na ongeveer 1,5 uur.... moet eerst altijd even wakker worden en ff lopen voordat ze honger krijgt! en als jij geen honger hebt, ga je toch ook niet eten????

wel sneu van de kennelhoest, hoop dat ie snel beter is!! :-)

honden page profiel Sasch&de 2 idioten ^.^Sasch&de 2 idioten ^.^ 3 doggies

honden foto van Sasch&de 2 idioten ^.^

Hier wordt afgewisseld met brok en KVV. De bak wordt er nog net niet bij opgegeten. Tenzij ze niet lekker zijn, dan laten ze alles staan.
Ik ga daarom mee met de vorige berichten.
Hij zal nu wel last hebben van de kennelhoest waar eten ook niet een feest van wordt, maar los daarvan zou je eens een smuldier of carnibest mee kunnen nemen en proberen.

honden page profiel ..

honden foto van .

@Dobry

Ja eergister was hij echt beroerd nu naar de medicijnen loopt hij me weer uit te dagen, dus het gaat veel beter nu .
Alleen snapt hij niet waarom ik hem juist bij andere honden weg houd en laat hem niet uit laat waar anderen honden ook uitgelaten worden ,zodat ik ze niet kan besmetten .nu ga ik op een veld waar staat : VERBODEN VOOR HOND

het slecht eten begon al een week geleden ,.... maar goed zing het nog wel even uit .....

honden page profiel ..

honden foto van .

KVV? = ...... vers voer ? wat is de k

honden page profiel DobryDobrygoedgekeurde fokker 3 doggies

honden foto van Dobry

KVV staat voor kant en klaar vers voer, je hebt het in verschillende merken, in de zoekfunctie vind je vele topics hierover.

Wel sneu dat hij nu even niet met andere honden kan, maarja daar moet ie even doorheen.

honden page profiel linnekelinneke 3 doggies

honden foto van linneke

het kan zeker dat hij door de kennelhoest wat minder eet. het is idd fout om naast je hond te gaan zitten. hij moet ook niet iedere keer zijn bakje op. bij onze hondjes blijft de bak gewoon staan en eten ze wanneer ze willen. dat is niet aan te raden als je hondje rangorde problemen heeft of daardoor zijn intresse in zijn eten verliest.
ik zou me niet te veel zorgen maken, als hij honger heeft dan eet hij wel. het kan zijn dat al die aandacht tijdens het eten een beetje druk zet op je hond, laat hem alleen met zijn eten of zet zijn bak op de grond en geef hem totaal geen aandacht meer. hij eet mischien de eerst 2 dagen niet veel maar daarna zal de honger er wel voor zorgen dat hij weer eet. hier eten ze ook wel eens een dagje minder of zelfs helemaal niet. zolang hun gewicht goed zit is er niets om je zorgen over te maken ;-)

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "wat kan er mis zijn behalve....." wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

Volgende forumvraag: één baasje of twee?
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^