Ice is vermagerd na bevalling, hoe op gewicht krygen?

plaats een nieuw onderwerp in het hondenforum meest recente onderwerpen in het hondenforum

honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint

Het gaat niet alleen om het caloriegehalte maar om hoogwaardige voeding in goede verhoudingen , zeker wat de calcium_fosfor betreft, en die snel opneembaar is. Deze teef moet alles bieden om haar puppen in leven te houden en zal haar eigen lijf hieraan opofferen. Als er tekorten zijn in de voeding haalt de teef dit uit haar eigen lichaam zoals bijv een tekort aan calcium. Hierdoor worden haar eigen botten breekbaar en broos! want dit haalt ze dan uit haar eigen beendergestel! Vandaar mijn uitspraak """Je houd geen teef meer over "". Voor de puppies geldt het zelfde hoe hoogwaardiger het voer van de moederhond hoe beter de samenstelling van de moedermelk waar de puppies het nu van moeten hebben! Puppies hebben recht op een gezonde start!

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ice is vermagerd na bevalling, hoe op gewicht krygen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

honden page profiel KitaKita

honden foto van Kita

Over brokken kan ik niet veel advies geven, maar ik weet wel dat Bonzo een van de slechtste brokken is. Mijn teef eet KVV en tijdens haar zoogperiode at ze meer dan 2 kilo per dag, was niet dik maar ook niet mager.
Nu is ze inmiddels al weer 3 jaar gesteriliseerd en eet nu net geen 400 gram per dag om een indicatie te geven hoeveel energie het kost om zoveel pups te voeden. Ook heeft de moeder hond bij jou nu te weinig voeding in haar melk voor de pups.

honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtje

wij geven jarco brok. een zogende teef moet je dan de pupbrok geven.

ik weet zeker dat je het goed bedoelt, maar bonzo is echt heel slecht voer. op www.jarco.nl kan je kijken waar ze het verkopen. koop totdat je dat hebt wat extra puppymelk en geef haar elke dag een flinke kom. je kan ook kvv halen als ze dat bij je in de buurt hebben. als je in de buurt geen kvv kan vinden, ga dan ff naar de albert heijn, daar hebben ze op de vleesafdeling ook diervoeding liggen, bijv. runderhart. er zit dan een sticker op, geschikt voor diervoeding. geef je hond echter geen botten nu, dat kan ze niet verteren.

je moet nu ff echt snel actie ondernemen, want het is niet goed voor een teef om zo dun te zijn. kaas en banaan gaan echt niet helpen.

honden foto van Waka, Robi, Joy, Abby en het vrouwtje

ow en wat voor voer je ook haalt, haal meteen ff 50 kilo ofzo, want met een zak van 10 kilo doe je dus ong. een week.

honden page profiel DoberkikiDoberkiki

honden foto van Doberkiki

Ben niet thuis in de 'fok', maar voor een hond die een boost kan gebruiken, gaf ik eieren, plantaardige-olie en melk.

honden page profiel LisanneLisanne

honden foto van Lisanne

omdat mijn hond snel aan moest komen voor een operatie ( was ondervoed toen ik hem kreeg ) heb ik satin balls gegeven... even googlen, ;-)

honden foto van Annelies & Déru†, en de Puli,s Ixy en Kwint

Waarom horen we nu niks meer!! :'(

honden page profiel het Moderatorteamhet Moderatorteamgoedgekeurde fokker

honden foto van het Moderatorteam

Dit topic gaat op slot, de topicstarter heeft genoeg adviezen gekregen en reageert bovendien niet meer. Ze had toestemming te posten in de fokhoek, al hadden we onze twijfels over de voorbereiding en testen. Nu hebben we de toestemming ingetrokken, alleen dringende vragen mogen nog gesteld worden. Als we de foto's bekijken van het nestje, zien we ook niet direct een veilige, nette omgeving voor de pupjes. Geen duidelijke werpkist of puppyren wat beslist nodig is voor het veilig opgroeien van de pupjes.
Het is nu duidelijk geworden dat de topicstarter zich niet goed voorbereid en ingelezen heeft, had ze dat gedaan, dan had ze meer over nazorg van de moederhond en pupjes geweten.

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen.
Als je over "Ice is vermagerd na bevalling, hoe op gewicht krygen?" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken

pagina 2 van 2 12
Volgende forumvraag: Ook Terra zit op KVV...
De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^